Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 511 512 513 514 515 ... 764
(Read 1509896 times)
Etrex
5

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #7680 - 22.01.2010 at 17:51:10

Seveda, ker je ze vec osebkov tu vprasalo kaj je s stranjo, da se ne bojo bali malce prebrskat za nazaj. Saj ne recem je verjetno vec kot polovica postov raznega nestrinjanja in drugacnih nepotrebnosti (ceprav tudi to spada v kompletu), ampak se vedno je topic velika zakladnica kar se tice samih podatkov in razlag, kolikor ste ze vse razlagali je to ze toliko podatkov kot jih je bilo na bivsi strani P.D.  Wink

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7681 - 22.01.2010 at 18:48:02

Etrex wrote on 22.01.2010 at 17:51:10:
Seveda, ker je ze vec osebkov tu vprasalo kaj je s stranjo, da se ne bojo bali malce prebrskat za nazaj. Saj ne recem je verjetno vec kot polovica postov raznega nestrinjanja in drugacnih nepotrebnosti (ceprav tudi to spada v kompletu), ampak se vedno je topic velika zakladnica kar se tice samih podatkov in razlag, kolikor ste ze vse razlagali je to ze toliko podatkov kot jih je bilo na bivsi strani P.D.  Wink

L.p.

Nihče si ne sme nič  pripisovat to je last vseh nas. Saj razumeš! Vsi mi smo v bistvu eno-samozavedna idividualna živa vesoljna samopojavnost. Kaj naj si lastim-samo danost,če je to dar ? Vem,da veš kaj hočem povedat !! Tudi tisti,ki nasprotujejo so del te vesoljne samoigre tu na Zemlji.! SVIRAČI SO ŠE ZMERaj bli in bodo ZAKON.
Back to top
« Last Edit: 22.01.2010 at 20:06:26 by Alojz in Sandib »  

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7682 - 23.01.2010 at 12:16:12

[quote author=Sandib link=1199276871/7648#7648 date=1264004071]ja in wrote on 14.01.2010 at 22:40:46:
TS Grofovi- Laku noć svirači

http://www.youtube.com/watch?v=C699Fx9t3HA

Boljš je tolo muzko poslušat,ko nekatere ''''primate'''' tule učit.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7683 - 23.01.2010 at 18:45:07

Poet

Tale vesoljna samoigra je res sam stoj in glej!!! Ja Bog je včasih res tudi neomajno butast. Se strinjam s teboj. Jaz kr svirače poslušam in se hladim.
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7684 - 23.01.2010 at 20:16:19

Alojz in Sandib wrote on 23.01.2010 at 18:45:07:
Poet

Tale vesoljna samoigra je res sam stoj in glej!!! Ja Bog je včasih res tudi neomajno butast. Se strinjam s teboj. Jaz kr svirače poslušam in se hladim.

alojz, znotraj te nase samoigre se bova mogla znat zelo zelo hladit, ce ne bova hitr zgubila samoigro. jaz mam tako misijo: neustrasno razkrinkavat izkoriscevalce clovestva, kot drugo pa gledat znotraj sebe in gledat v svoje kozmicno lice, istocasno ljudi k temu spodbujat. drugega ne pride v postev zame. bok
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7685 - 23.01.2010 at 20:30:54

El Pesnik wrote on 23.01.2010 at 20:16:19:
Alojz in Sandib wrote on 23.01.2010 at 18:45:07:
Poet

alojz, znotraj te nase samoigre se bova mogla znat zelo zelo hladit, ce ne bova hitr zgubila samoigro. jaz mam tako misijo: neustrasno razkrinkavat izkoriscevalce clovestva, kot drugo pa gledat znotraj sebe in gledat v svoje kozmicno lice, istocasno ljudi k temu spodbujat. drugega ne pride v postev zame. bok

Zgubit nimaš kaj! Vesoljno Samoigro tko in tko poznava. Hijene bojo in so že postavile obrambni zid. Strinjam se ta zid je treba podret in jih naredit nemočne samo z dokazi,da spoznajo svoje napake. Bomo! Mene osebno ni nič in ničesar strah na tej poti rušenja tega obstoječega  zidu in njegovih temeljev. V boj za pravdo !!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7686 - 24.01.2010 at 12:44:42

Ne vem-sumim!!!

Ste mogoče opazili (forumaši),da P.D bere veliko ostalih (neforumašev)obiskovalcev.
Kar si mi pišemo med seboj po drugih topicih se sploh ne bere,razen nas,ki sodelujemo. Zdi se mi,da je tule že veliko takih,ki bi radi to kar tu (mi forumaši) doženemo in skristaliziramo nekdo uporabil za kitenje s tujim (našim) perjem. Vedite moj poziv ni iz trte zvit! Vsi moramo biti pozorni,da onemogočimo vsako '''prodajanje te zadeve'' po tistih,ki tu ne sodelujejo.Nisem paranoičen samo realen. Mi moramo misliti na izrabo,ki lahko nam samim škodi. Razmislite!Ni naključje,da smo se tu našli!!!!

Lp Alojz Smiley

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7687 - 24.01.2010 at 12:58:05

Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 12:44:42:
Ne vem-sumim!!!

Ste mogoče opazili (forumaši),da P.D bere veliko ostalih (neforumašev)obiskovalcev.
Kar si mi pišemo med seboj po drugih topicih se sploh ne bere,razen nas,ki sodelujemo. Zdi se mi,da je tule že veliko takih,ki bi radi to kar tu (mi forumaši) doženemo in skristaliziramo nekdo uporabil za kitenje s tujim (našim) perjem. Vedite moj poziv ni iz trte zvit! Vsi moramo biti pozorni,da onemogočimo vsako '''prodajanje te zadeve'' po tistih,ki tu ne sodelujejo.Nisem paranoičen samo realen. Mi moramo misliti na izrabo,ki lahko nam samim škodi. Razmislite!Ni naključje,da smo se tu našli!!!!

Lp Alojz Smiley

To bo pomagalo vsemu človeštvu,če bo pravilno predstavljeno. To pot moramo mi skupaj trasirati-nihče ki ne sodeluje tu ni bil poklican. Me razumete?
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7688 - 24.01.2010 at 16:12:18

Alojz in Sandib wrote on 22.01.2010 at 18:48:02:
Etrex wrote on 22.01.2010 at 17:51:10:

L.p.

Nihče si ne sme nič  pripisovat to je last vseh nas. Saj razumeš! Vsi mi smo v bistvu eno-samozavedna idividualna živa vesoljna samopojavnost. Kaj naj si lastim-samo danost,če je to dar ? Vem,da veš kaj hočem povedat !! Tudi tisti,ki nasprotujejo so del te vesoljne samoigre tu na Zemlji.! SVIRAČI SO ŠE ZMERaj bli in bodo ZAKON.

To pravim Alojz, vse je soodvisno, nekaj malega je pogoj da se nekaj velikega izrazi, nic ni manj pomembno, ker je vse soodvino, razumem Alojz vidite Wink ???

Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 12:44:42:
Ne vem-sumim!!!

Lp Alojz Smiley

Hehe to mi je predvsem smesno, ko se nekaj tu pogovarjamo, pol pa majstri inu majstrice lepijo tuje linke cez kaksno leto po nasem pogovoru, kaj zaboga so oni nasil Aha - Toplo vodo so nasli Grin Grin Grin

Potem pa ce bi to trdili bi pa bili samovsecni Roll Eyes

L.p. Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7689 - 24.01.2010 at 16:30:06

Tomaž

Nič hudega naj limajo linke. Jim že povemo! Bolj so problematični skrivači,ki jih ne vidimo in se bodo kot strela z jasnega jutri pojavli in prodajali kot svoje duhovno blago P.D.človeštvu.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7690 - 24.01.2010 at 16:52:37

Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 16:30:06:
Tomaž

Nič hudega naj limajo linke. Jim že povemo! Bolj so problematični skrivači,ki jih ne vidimo in se bodo kot strela z jasnega jutri pojavli in prodajali kot svoje duhovno blago P.D.človeštvu.

To pa ni vec smesno se strinjam, to pa ne smemo dovilit da bi prodajali kose P.D. tisti ki vsaj priblizno dojema celoto P.D. jo ne bo prodajal ker to ni se en kvaiziduhovni blef, ampak je mnogo vec, je praktino vse.

L.p.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7691 - 24.01.2010 at 17:07:38

Etrex wrote on 24.01.2010 at 16:52:37:
Tomaž

To pa ni vec smesno se strinjam, to pa ne smemo dovilit da bi prodajali kose P.D. tisti ki vsaj priblizno dojema celoto P.D. jo ne bo prodajal ker to ni se en kvaiziduhovni blef, ampak je mnogo vec, je praktino vse.

L.p.

Stavim za roko,da se bodo pojavili miš-maši.Zato moramo delati hitro!!!
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #7692 - 24.01.2010 at 17:16:48

Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 17:07:38:
Tomaž

L.p.

Gotovo bojo, danes se govno prodajajo ce se le da, kaj ne bojo mnoga odkritija v P.D. Hitro dokler so stvari se sveze in v povojih.

L.p.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #7693 - 24.01.2010 at 17:21:59

Etrex wrote on 24.01.2010 at 17:16:48:
Alojz in Sandib wrote on 24.01.2010 at 17:07:38:
Tomaž

L.p.

Gotovo bojo, danes se govno prodajajo ce se le da, kaj ne bojo mnoga odkritija v P.D. Hitro dokler so stvari se sveze in v povojih.

L.p.

Stavim ,da se bodo našli takšni heroji. Na kratki rok jim lahko rata.Na daljšega se bodo morali soočiti .....Tu ne bodo zlezli čez. Grin
So še stvari,ki niso še povedane!
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #7694 - 25.01.2010 at 09:46:21

Ahahahahahahahaha!   Cheesy Wink Grin Wink Cheesy Wink

Včeraj sem spoznal, da se nahajam v Božji Dnevni Sobi!!!!!!!!  Cheesy Grin Wink

V tej Sobi je pa še ogromno drugih gostov!  Smiley   Ki ne vedo, kje dejansko se nahajajo. In iščejo ven iz te Sobe, nekaj onkraj te Sobe ...

Pozdravljam Vas ...
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Pages: 1 ... 511 512 513 514 515 ... 764