Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 460 461 462 463 464 ... 764
(Read 1508907 times)
El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #6915 - 08.01.2010 at 11:20:42

Pri vsej tej materiji te zgleda še ni zapustil ves smisel za humor. Samo te bo slej ko prej, razen če ne
boš enkrat res pošteno prdnil.  Cheesy 

Alojz in Sandib wrote on 08.01.2010 at 10:40:42:
Popravljam diagnozo!!!!

Bolnik TOW je imel izven telesno izkušnjo 'klinične smrti',ki se je spominja in trdi,da je bil mrtev.V resnici pa ne dojame,da je živel na začasni EM energetski vezi (nitki),ko je njegova akumulirana IN me življenjska vrednost začasno prevzela funkcijo njegove RI me življenjske vrednosti (telesa).

Sploh ne, na to sem že čisto pozabil dokler me nisi ti sedaj spomnil. Sploh se pa ne gre za to: če naj bi JAZ imel izkušnjo klinične smrti, potem to pomeni, da je moral biti NEKDO oz. NEKAJ kar je videlo, da sem kao jaz imel neko izkušnjo. Izkušnje nobene sploh ne more biti, če ne obstaja nekaj kar je izven izkušnje in potem to izkušnjo VIDI. Razumeš zdaj o čem je govora?

Bolnik obsedeno sanja in želi to izkušnjo vzdrževati celotno svoje življenje.Pametuje kako blaženo stanje je doživel,a ne dojame,da mora biti hvaležen ravno svoji genski strukturi (materiji-masi energiji),da se je lahko sploh še zbudil iz tega stanja nazaj v normalno življenje.

O kakšnem normalnem življenju pa ti govoriš? Zate je normalno življenje tisto, ki je obsedeno z materijo. Kako bodo tvoji "podaniki", tvoja dragocena jabolka, sploh lahko kdaj videli kaj v resnici so, če jim pa stalno nekaj tumbaš o materiji, o vesolju, o telesu, o ne vem čemu? Sej ne rečem, da se boste vsi skupaj zvrnili v materialno luknjo, samo videli pa tudi ne boste, ker ne želite videti.

Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #6916 - 08.01.2010 at 11:33:15

El Pesnik wrote on 08.01.2010 at 11:20:42:
Pri vsej tej materiji te zgleda še ni zapustil ves smisel za humor. Samo te bo slej ko prej, razen če ne
boš enkrat res pošteno prdnil.  Cheesy 

Popravljam diagnozo!!!!

Bolnik TOW je imel izven telesno izkušnjo 'klinične smrti',ki se je spominja in trdi,da je bil mrtev.V resnici pa ne dojame,da je živel na začasni EM energetski vezi (nitki),ko je njegova akumulirana IN me življenjska vrednost začasno prevzela funkcijo njegove RI me življenjske vrednosti (telesa).

Sploh ne, na to sem že čisto pozabil dokler me nisi ti sedaj spomnil. Sploh se pa ne gre za to: če naj bi JAZ imel izkušnjo klinične smrti, potem to pomeni, da je moral biti NEKDO oz. NEKAJ kar je videlo, da sem kao jaz imel neko izkušnjo. Izkušnje nobene sploh ne more biti, če ne obstaja nekaj kar je izven izkušnje in potem to izkušnjo VIDI. Razumeš zdaj o čem je govora?

Bolnik obsedeno sanja in želi to izkušnjo vzdrževati celotno svoje življenje.Pametuje kako blaženo stanje je doživel,a ne dojame,da mora biti hvaležen ravno svoji genski strukturi (materiji-masi energiji),da se je lahko sploh še zbudil iz tega stanja nazaj v normalno življenje.

O kakšnem normalnem življenju pa ti govoriš? Zate je normalno življenje tisto, ki je obsedeno z materijo. Kako bodo tvoji "podaniki", tvoja dragocena jabolka, sploh lahko kdaj videli kaj v resnici so, če jim pa stalno nekaj tumbaš o materiji, o vesolju, o telesu, o ne vem čemu? Sej ne rečem, da se boste vsi skupaj zvrnili v materialno luknjo, samo videli pa tudi ne boste, ker ne želite videti.

TWOS, ali los?

Prvič tisti nekdo in nekaj si ti sam.Tvoja akumulirana IN me vrednost (snov brez lastne gravitacije) ki je akumulirana v tvojih genih, ti je omogočala to doživeti in preživeti. Ti govoriš o materiji kot o nečem kar ni vesoljna realnost-bluziš!!

Jabolko je prispodoba za naše ciklično (koletivno in individualno) zorenje-V začetku cikla smo neandertaci(ti te meje nisi prestopil) nato v galaktičnem enakonočju postanemo homo-sapiens.s. in v dobi galaktičnega poletja postanemo t.i. homo-dei ljudje bogovi-prispodoba z zrelo jabolko.Tudi jabolko ima čas rasti-zorenja,da dozori-hihihi

Prah si v prah se povrneš! Ali je prah duhovna izmišljotina ali materijalna resnica?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #6917 - 08.01.2010 at 11:36:10

Alojz in Sandib wrote on 08.01.2010 at 11:02:08:
Robi wrote on 07.01.2010 at 21:08:11:
Zamislil sem si spremeniti sistem našega zaznavanja realnosti. Smiley

Vse je, tako kot je,ker drugače biti ne more. To je naša realnost.Kaj je tu mogoče spremeniti?

kako to mislš?
glih zaznavanje realnosti se da spremenit
ko se to spremeni, se spremeni realnost, za tega ki jo drugače zaznava
za ostale robote use ostane isto

tko da ... kako si si to zamislu robi?

El Pesnik wrote on 08.01.2010 at 11:20:42:
Izkušnje nobene sploh ne more biti, če ne obstaja nekaj kar je izven izkušnje in potem to izkušnjo VIDI.

nwem no
men useen zgleda da smo hkrati zuni in opazujemo
in hkrati notr in doživljamo
dvojnost kot vedno u tem svetu

Alojz in Sandib wrote on 08.01.2010 at 11:33:15:
Ti govoriš o materiji kot o nečem kar ni vesoljna realnost

hmnjehhhhh
realnost je realna tolk kot jo zaznavaš kot realno
če jo zaznavaš kot nerealno, je ona pač nerealna
težava je pač ker mamo zaznavanje zoženo
namensko
da doživljamo realnost nekako tako kot jo danes večina zaznava

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #6918 - 08.01.2010 at 11:40:17

Prvič tisti nekdo in nekaj si ti sam.Tvoja akumulirana IN me vrednost (snov brez lastne gravitacije) ki je akumulirana v tvojih genih, ti je omogočala to doživeti in preživeti. Ti govoriš o materiji kot o nečem kar ni vesoljna realnost-bluziš!!

Alojzeva Jablana,

Torej jaz sam sem akumuliran v svojih lastnih genih? To pa ni preveč osvobajajoče, še več, je izredno klavstrofobično. Pa ne da so vsa tvoja jabolka zategadelj klavstrofobična?

Če pa to verjameš, draga Alojzeva Jablana, da si ti sam akumuliran v svojih lastnih genih, potem pa zate, draga moja Jablana, ni več pomoči. Saj si potemtakem kot duhec v svojih lastnih jabolčnih genih, ki celi dan globa jabolka.  Grin

Draga Jablana, tvoja jabolka so zatorej gnila!  Cheesy  Ni čudno, če si pa ti sam svoj naseljen v svojih lastnih genih, ne more bit drugače, kot da se jabolčni sok skisa na celi črti.  Grin
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #6919 - 08.01.2010 at 11:46:05

Quote:
kako to mislš?

Kot sem napisal v drugi temi.....misel ustvarja zavest. Zavest pa pomeni zaznavanje.
Misli nastajajo na podlagi spomina in prepričanj, s katerimi se potem človek na podlagi zavedanja identificira.
Če podrem smisel teh iluzij v katere človek verjame, potem več ne bo vanje verjel. Zato bo um primoran razmišljati z drugačnimi podatki, kar bo ustvarilo drugačno zavest in s tem drugačno zaznavanje.
Je pa težko to ubesediti, kar čutim pa je težko razložiti.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #6920 - 08.01.2010 at 11:47:12

gape wrote on 08.01.2010 at 11:36:10:
Alojz in Sandib wrote on 08.01.2010 at 11:02:08:
Robi wrote on 07.01.2010 at 21:08:11:
Zamislil sem si spremeniti sistem našega zaznavanja realnosti. Smiley

Vse je, tako kot je,ker drugače biti ne more. To je naša realnost.Kaj je tu mogoče spremeniti?

kako to mislš?

Gape

Ja v tem smislu je tvoje razmišljanje totalno in 100 %pravilno.Naša zaznava 'spreminja realnost' na našem individualnem področju.Globalna realnost pa ostaja ista,če vsi ne spremenimo zaznave realnosti. Spremenjeno zaznavo realnosti pa nam vsem omogoča (EM sila) cikli galaksije na EM frekvencah kate delujejo naši možgani -živi naša bit.
Problem zaznave prave realnosti pri posamezniku  so ravno ostale ovce,ki jim ta drugaćna zaznava še ni dana. Se strinjaš?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #6921 - 08.01.2010 at 11:49:55

Robi wrote on 08.01.2010 at 11:46:05:
Quote:
kako to mislš?

Kot sem napisal v drugi temi.....misel ustvarja zavest. Zavest pa pomeni zaznavanje.
Misli nastajajo na podlagi spomina in prepričanj, s katerimi se potem človek na podlagi zavedanja identificira.
Če podrem smisel teh iluzij v katere človek verjame, potem več ne bo vanje verjel. Zato bo um primoran razmišljati z drugačnimi podatki, kar bo ustvarilo drugačno zavest in s tem drugačno zaznavanje.

ROBI

Preklopi se na topic-Mislim torej nisem,čutim torej sem.Tam sem ti vse obrazložu.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #6922 - 08.01.2010 at 11:51:11

El Pesnik wrote on 08.01.2010 at 11:40:17:

Alojzeva Jablana,

Torej jaz sam sem akumuliran v svojih lastnih genih? To pa ni preveč osvobajajoče, še več, je izredno klavstrofobično. Pa ne da so vsa tvoja jabolka zategadelj klavstrofobična?

Če pa to verjameš, draga Alojzeva Jablana, da si ti sam akumuliran v svojih lastnih genih, potem pa zate, draga moja Jablana, ni več pomoči. Saj si potemtakem kot duhec v svojih lastnih jabolčnih genih, ki celi dan globa jabolka.  Grin

Draga Jablana, tvoja jabolka so zatorej gnila!  Cheesy  Ni čudno, če si pa ti sam svoj naseljen v svojih lastnih genih, ne more bit drugače, kot da se jabolčni sok skisa na celi črti.  Grin

Tole je pisanje-Skisanih možganov!!! Prispodoba,ki podkrepi dejstvo!
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #6923 - 08.01.2010 at 11:51:19

Torej jaz sam sem akumuliran v svojih lastnih genih?

men se pa to ne zdi slabo postavljeno - edin akumuliran ni glih najblj posrečen izraz
dejansko genom/geni/dnk nekak odraža jaz sem - ampak - inkarniran na zemlji in zato nujno razločen od celote (sebe)
dejansko hkrati doživlja od znotri (telesa) in hkrati opazuje od zuni
ego in višji jaz
del jaz sem-a ni inštaliran u telo, ker mora obstajat 'point to return to'
frdrmore ma menda vsak posamezen jaz sem lahko več inkranacij hkrati
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #6924 - 08.01.2010 at 11:51:30

Quote:
nwem no
men useen zgleda da smo hkrati zuni in opazujemo
in hkrati notr in doživljamo
dvojnost kot vedno u tem svetu

To je verjetno zato, ker so podatki in spomin, na katerih potem temelji naša zavest, v glavnem od zunaj. Ko se srečata dve podobni osebi, nastane ta preblisk, kot da vidiš sebe, nastane medsebojna simpatija.
Zato prihaja do poistovetenja, saj ljudje nismo tako različni.
Zato se težje poistovetimo in tudi zaznavamo zavedanje v živalih.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #6925 - 08.01.2010 at 11:52:36

Robi wrote on 08.01.2010 at 11:46:05:
misel ustvarja zavest

to pa skor zihr ni res

Quote:
Misli nastajajo na podlagi spomina in prepričanj

to ni zavest
to je nezavedno

Quote:

potrud se blj
nared nov thread/temo
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #6926 - 08.01.2010 at 11:54:21

Argument ?
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #6927 - 08.01.2010 at 11:55:00

Quote:
to je nezavedno

A se ne zavedaš svojih misli ?
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #6928 - 08.01.2010 at 11:56:24

Robi wrote on 08.01.2010 at 11:55:00:
Quote:
to je nezavedno

A se ne zavedaš svojih misli ?

to ja
ampak se one ne porodijo u zavednem
niso tvoje
ti jih samo uzameš za svoje in jih obdeluješ
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #6929 - 08.01.2010 at 11:57:56

gape wrote on 08.01.2010 at 11:51:19:
Torej jaz sam sem akumuliran v svojih lastnih genih?

men se pa to ne zdi slabo postavljeno - edin akumuliran ni glih najblj posrečen izraz
dejansko genom/geni/dnk nekak odraža jaz sem - ampak - inkarniran na zemlji in zato nujno razločen od celote (sebe)
dejansko hkrati doživlja od znotri (telesa) in hkrati opazuje od zuni
ego in višji jaz
del jaz sem-a ni inštaliran u telo, ker mora obstajat 'point to return to'
frdrmore ma menda vsak posamezen jaz sem lahko več inkranacij hkrati

To je šifra IN-RI -IN akumulirano v RI realiziranem  Alfa Omega sveti duh, em življenjski duh kjer je se pretaka izmenična informacija- to return to- tvoje celotne biti. Razumeš?
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 460 461 462 463 464 ... 764