Pri vsej tej materiji te zgleda še ni zapustil ves smisel za humor. Samo te bo slej ko prej, razen če ne
boš enkrat res pošteno prdnil.
Alojz in Sandib wrote on 08.01.2010 at 10:40:42:Popravljam diagnozo!!!!
Bolnik TOW je imel izven telesno izkušnjo 'klinične smrti',ki se je spominja in trdi,da je bil mrtev.V resnici pa ne dojame,da je živel na začasni EM energetski vezi (nitki),ko je njegova akumulirana IN me življenjska vrednost začasno prevzela funkcijo njegove RI me življenjske vrednosti (telesa).
Sploh ne, na to sem že čisto pozabil dokler me nisi ti sedaj spomnil. Sploh se pa ne gre za to: če naj bi JAZ imel izkušnjo klinične smrti, potem to pomeni, da je moral biti NEKDO oz. NEKAJ kar je videlo, da sem kao jaz imel neko izkušnjo. Izkušnje nobene sploh ne more biti, če ne obstaja nekaj kar je izven izkušnje in potem to izkušnjo VIDI. Razumeš zdaj o čem je govora?
Alojz in Sandib wrote on 08.01.2010 at 10:40:42: Bolnik obsedeno sanja in želi to izkušnjo vzdrževati celotno svoje življenje.Pametuje kako blaženo stanje je doživel,a ne dojame,da mora biti hvaležen ravno svoji genski strukturi (materiji-masi energiji),da se je lahko sploh še zbudil iz tega stanja nazaj v normalno življenje.
O kakšnem normalnem življenju pa ti govoriš? Zate je normalno življenje tisto, ki je obsedeno z materijo. Kako bodo tvoji "podaniki", tvoja dragocena jabolka, sploh lahko kdaj videli kaj v resnici so, če jim pa stalno nekaj tumbaš o materiji, o vesolju, o telesu, o ne vem čemu? Sej ne rečem, da se boste vsi skupaj zvrnili v materialno luknjo, samo videli pa tudi ne boste, ker ne želite videti.