Alojz in Sandib wrote on 06.01.2010 at 12:13:31:Poet piše; Če hočeš,je zavest energija Boga!!!!
Bog ,pa je večno sedaj ista masno energetska vseobsežna vesoljna konstanta,kjer je vsaka njegova individualna X me samopojavnost samomanifestacija celote. Einstein je že ugotovil,da je masa-energija in energija masa.Potem je zavest nekaj kar nima veze z Bogom,in z ničemer kar Boga identificira in opredeljuje,ali kako?Zavest opredeljuje samo življenje-jasno,ker je zavest pogojna,flora -nagonska favna in samozavedna -človeška. Človek opredeljuje Boga in Bog človeka! Žal samo človeška omejenost in prostovoljna samo všečnost, ne dojame tega neovrljivega vesoljnega dejstva.
Lp Alojz
Karkoli napišem, vedno se trudim ,da nekaj vsebinskega in resničnega povem. Učite vi mene!!!!
Alojz, ne se preveč zapletat v materialne sfere. Ti obilo pišeš o tem in onem, ampak samo redko se pa dotakneš srčike svojega "nauka" - in to je, da je potrebno telo klonirati. Zakaj ne bi raje govoril o tem kot pa da stalno poskušaš naplesti neko zgodbo. Ti raje, če zmoreš, ljudem povej, zakaj naj oni upajo na odrešitev prek kloniranja in zakaj naj oni sploh dajejo tako pozornost telesu? Kdo je zavesten telesa? Zakaj je v tvojem nauku telo postalo tako pomembno, da je že celo gospodar vsega in ne samo kot orodje nečesa drugega?
Veliko preveč poudarka daješ telesu, in seevda tudi ni nikakor res, da imamo preveč realizirane energije. Ti sploh nisi telo, da bi sploh lahko imel ali preveč realizirane ali pa preveč akumulirane energije, ti si preprosto vesoljna zavest pred katero se naslika telo, basta. In več pozornosti kot ti daješ telesu bolj si prepričan, da si telo in vedno manj čutiš tisto, kar ti dejansko si.
Imaš samo dve opciji v življenju: pozornost lahko usmeriš navzven - to je v telo, v svet, v misli, emocije, občutke, itd.
Ali pa pozornost usmeriš navznoter in pogledaš iz katere točke ti sploh gledaš svet in če nemara ti sploh nisi v svetu ampak je cel svet v tebi?

Preveč za zapopasti? Meni se ne zdi, ker je edino to nekaj vredno.