Alojz in Sandib wrote on 03.01.2010 at 11:55:01:Boštyxz wrote on 03.01.2010 at 11:20:48:Moj sosed ne ve, da je duša, ker meni da je premikajoče se meso ki hodi (beri blodi) naokrog in neve kaj bi sam z sabo .
Niti neve, da je na svojem duševnem ( + duhovnem) popotovanju po Stvarstvu , in da se bo nekoč vrnil tja, od koder je izšel .
Izšli pa smo vsi iz Stvarnika , in se bomo tudi vrnili k Njemu , seveda v bolj poduhovljeni ( energijski ) obliki , ki je pač naša Izvorna (vsesplošna) oblika bivanja/stanja .
Niti približno tega pa moj sosed ne ve, in zato bo njegovo življenje pač neuspešno, če ne bo prestal kakih hujših/večjih preizkušenj, in se ob njih zavedel svojih zmot7zablod .
Pa dober pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čav ,
Bošte + #
Bošty- se ti bojiš božje kazni?Potem nisi vesoljno samospoznan,kot trdiš! Si enak sosedu-kup mesa,ki misli,da vse ve!!! Živiš samo enkrat!!!! Iz praha si-Atomi IN-RI AO-v prah greš!!!!!
Duše se selijo-vzdržujejo samo preko naše 'reprodukcijske verige' genoma IN-RI AO. Bošty, ohladi se! Nič ne veš,tako kot večina tu!!!
Lp Alojz
No, tudi ti tisto kar misliš da prav veš žal narobe veš - tako kot večina tu.
Živel sem Že večkrat .
In v prah resda grem, VeeeeendaR pa to Samo Telesno, Nikakor pa Duhovno .
Duhovno pa na srečo živim lepo naprej . In ker je moja duša pač duhovnega izvora, se bom svojega življenja lepo zavedal še naprej v onem , duhovnem svetu .
Tudi ti se lahko malo ohladiš v svoji namišljeni "vsevednosti" , heh

.
Pa dober pozdrav iz duhovnih nižav, nekoč višav, čav , ...
Boštyxz + #
Bošty ni telesa brez energije in ni energije brez telesa. Boš razumel če ti obrazložim takole po kmečko. Reinkarnira se naš genom v sami reprodukcijski verigi naše in vsake življenjske vrste. Sanje o duhovih zlih in dobrih se skrivajo kot energija v TELESIH. Brez mase ni energije (duhcev ) in brez duhcev ni mase -je vzajemno eno!!! Ti si zblojen duhec,ki vije iz tvojga telesa -razumeš?