Robi wrote on 04.01.2010 at 23:13:25: Quote:Lahko ti razložim teoretično, praktično moraš pa sprobati sam, če še nisi ugotovil tega
Teoretično lahko vsak bedak razlaga in kopira iz neta ali knjig.

Ker če meni praviš, da to ni prav, kar počnem, sem mislil, da ti počneš tako ,kot je prav.
Ker pa ne veš praktično, pomeni, da nimaš lastne izkušnje, ampak le neko teoretično znanje, ki se lahko vsak čas podre.
Špekulant sedaj obračaš besede, nikjer nisem rekla, da ne vem praktično, rekla sem da tebi ne morem razložiti praktično ampak teoretično.
Vidiš kako deluje tvoj um, stalno meče polena pod noge, drugim in hkrati si jih mečeš sam.
Poznam take primerke kot si ti in po kakem vzorcu delujete. Z eno roko se sliniš naprej kot da bi rad kaj zvedel, v drugi pa držiš poleno, ki ga boš podstavil pod noge.
V vsakem primeru boš podstavil poleno, če nekdo potrdi da nekaj ve boš spodbijal da ne ve, če pa nekdo ( tako kot v tem primeru jaz ) ti ne da tega zadoščenja, se boš repenčil da ne pozna prakse in govori iz teorije.
Polenčka Robi, bodo dobra za na ogenj.

Sedaj pa analiziraj tole, lahko tudi čez noč. ha ha pa malo podkuri prej polena so za na ogenj dobra.