Quote:Boštyxz wrote on 27.05.2009 at 15:42:22:In kaj pol, če je "Idol" nedosegljiv ? Idol še vedno lahko ostane idol, četudi je nedosegljiv.

Ne tolk' hitro obupat, Igy

.
Če pa živiš iz "druge roke", ki je boljša kot tvoja, je to vendar še toliko bolše, kot pa da se opiraš na svojo roko, ki je slabša. Kaj ti tu spet ni jasno, Igor ?

Daj, človek, mal' se skuliri, mal razmisli kaj pišeš (blebečeš), pa bo tudi bolje .

.
Lp + Dp do tedajjj, čaw

, ...
from Boštyxz + ... ? , ...
Si pa teleban. Kaj ti misliš da je idol dosegljiv?
Živiš življenje drugega. Ne svoje. To ti ni jasno. Misliš, da je življenje nekega idola boljše. Celo svoje življenje boš živel po neki miselni podobi nekega idola. To pomeni, da boš vedno razdvojen. In krč te bo ponovno zgrabil.
Lp,Igor
Glej, Igor, : še enkrat ti bom povedal kar sem ti že prej namignil : oni "idol" je Tudi zame nedosegljiv

. Vendar to še ne pomeni da bom kar obupal.
In kaj pol, če živim življenje boljšega ( idola ), kot pa življenje slabšega ( sebe ) ? Je pa ja bolše če je boljše, kot pa če je slabše, mar ne

.
Če pa napotki za življenje od "idola" nebi bili dobri, oziroma boljši, potem pa res nebi imelo smisla , kot tudi sam praviš . No, glej, na srečo Ni tako.

. Sem preveril.

.
Razdvojen da bi bil ?
Glej, živim samo še Zanj. To je moja enotnost - Zanj .
Zdaj pa spreglej v kaki zmoti si bil z svojim mnenjem o meni .
Pa dober + spregledan dan ti želimo , ...

...
from boštyxz + Sun spirits + God's brothers + #

#