[quote author=kopron link=1199276871/5417#5417 date=1236084127]
Robi wrote on 03.03.2009 at 13:34:07: Quote:Ko boš to dojel, potem se midva začneva pogovarjat.Mi ljudje smo ciklični varuhi,skrbniki,sejalci in žanjci,vesoljnega življenja.To pa zato,ker smo edina popolnoma samozavedna življenjska samomanifestacija stvarnika,ki ima ponovno možnost,da se samospozna. Takrat je ta stvarnikova (mi) življenjska samomanifestacija pripravljena prostovoljno služiti vsem ostalim stvarnikovim življenjskim samomanifestacijam,kar smo večno-sedaj in sokratno tudi mi sami.
Tega zvitka ne razumem.
Če smo mi vse, je potem cilj samospoznanja to, da služimo sebi ?
Ko bom samospoznan, bom služil sebi....če pa nisem samospoznan, pa služim komu ?
Če pa sem itak vse jaz oziroma mi.

En takšen vozel, ... vozliček, ...

No, saj bojo Alojz , ali Igy ali Nahati ali Etreks povedali , ...
Lp do tedajjj,

by Boštyxz + #
Net problem Bošty
ROBI
Robi res si tipičen primer nerazmišljujočega človeka. In to še posebej take trde nedojemljive sorte. A zmoreš povezati tole dejstvo ;človek ki služi vesoljnemu življenju sočasno služi tudi sebi.
Mogoče bi pa ti nerazmišljujoč psihopat lahko živel brez flore favne in soljudi?? Vidiš kak bebec si in sedaj boš rekel,da sem jaz pokvarjen ,ker ti nisi sebi pripravljen priznati,da razmišljaš kot omejenc,ki se ne zaveda vseh dejstev lastnega bivanja.
Kako naj te človek sploh imenuje: trdonjsa,osel,magarac,mula,zlata ribica,ego butelj? Kako? Samovšečni kreten,ki se dela pametnega?
Lp Alojz