Robi wrote on 03.03.2009 at 12:20:20: Quote:Religija je ravno zato večno-sedanje dejstvo našega bivanja,da lahko časovni cikel teme našega (genoma) bivanje sploh preživimo.
Saj bomo preživeli. Brez skrbi. Človek je večno-sedaj.
Če pa hočeš, da preživimo cikel (temo), zakaj potem ljudem ponujati novo temo ?
Bom se izrazil malo sarkastično....
V hiši imam polno buč, ki me ovirajo, da niti ne vidim čez in skozi okno..Popolnoma so te buče zameglile moj pogled...Potem se pri vratih pojavi Alojz in pravi, da prodaja buče, vendar so njegove božanskega okusa in imajo neomejeni rok trajanja.
In kaj si naj mislim ?
Nič si ne moreš misliti,dokler moje buče ne probaš!!! Ti pa še predno mojo bučo spoznaš, jo že sodiš po svoji buči. Vidiš tu ni potreben sarkazem in ta me moti in ga pričakujem,ker poznan človeško naravo.
To so dejstva,sodiš,nekaj o čemer nimaš osebnega izkustva.
Vidiš ti kljub temu neopravičeno prodajaš lastno temo,ko svetlobe še okusil nisi.
Lp Alojz

Človek je večno-sedaj in življenje je večno-sedaj, ampak po zaslugi odgovornih,samospoznanih večno-sedanjih prostovoljno zavezanih varuhov neminljivih buč.
Neodgovoren in nesamospoznani prodajate in posedujete zgolj pokvarljive buče,vprašljive kvalitete. Kje so varuhi potrošnikovih pravic? Hec,ker ti ga bolj slabo dojemaš-občasno pa se ti posveti.