Robi wrote on 02.03.2009 at 15:34:56: Quote:No sedaj mi pa ti super človeški klon povej kaj sestavlja naš um,ki ga navzven izražamo večno-sedaj enotno skozi lastno sebstvo-človeka?
Uma ne moreš videt.
Bom razložil tako ,da bo razumel vsak butl.
To z umom je podoben primer, kot na primer z virusi. Virusov ne moremo videti, lahko pa jih damo v neko snov in opazujemo kako se razvijajo in širijo svoj vpliv.
Z umom je isto. Um se je naselil v naše možgane, kjer so ugodne razmere za njegovo delovanje. Torej, uma ne vidimo, vidimo pa njegovo delovanje in posledice, ki jih ustvarja skozi naše telo.
Lahko marsikaj ustvari, razen življenja. Zato se naseljuje v življenje, da lahko širi svoj obstoj.
Torej lahko tudi rečem, po dejanjih spoznaš ćloveka.
Njegovo delovanje je podobno procesorju. Iz vseh podatkov, ki jih dobi iz okolja preko telesa, ustvarja logične zaključke in okolje spreminja, da je čimbolj podobno njemu samemu. Zato je človek egoistično bitje in po eni strani uničuje življenje in zemljo, kar sam(um) ni življenje.
Tole sem na hitro pogruntal.
Za kaj več pa zdaj ni časa.
Robi
Um je naše življenjsko dejstvo ,ki ga opredeljuje EM izmenično valovanje rotacija med našo akumulirano in realizirano življenjsko samobitnostjo.
Um se ne naseli v nas, um se kot EM življenjska matrica našega rodu prenaša preko naše večno-sedanje samoreprodukcije razmonoževanja naše ali katere koli druga življenjske vrste.
Torej iz kolektivnega ki večno-sedaj z aktom spočetja +-(reprodukcije) postane individualno.
Individualno kot skupek dveh vrednosti akumulacije (mati) realizacije)oče ,ki pa se na individualnem nivoju podvoji v sebi lastno samobitnost.
Iz tega vzroka je življenjski DNK v bistvu podvojena trojna zrcalna vez-kromosoma-dvojna vijačnica DNK. Zakaj? sem že odgovoril .
Misel je ravno tako naš avtonomni naraven življenjski proces. Inelekt ima svoj vzrok in posledico v naših miselnih procesis-tokokrogu +okoliščine bivanja.
Zavest je po meni izraz vseh naših nezavednih in zavednih sočasnih izmeničnih miselnih tokokrogov,kjer se prelivata dva naša izraza naša akumulirana in realizirana vrednost,ki se navzven izražata kot naše poenoteno -sebstvo.
Ego je po meni vzrok našega realiziranega sebstva,ki v našem izmeničnem EM energetskem tokokrogu potiska- izključuje našo prejeto akumulirano kolektivno EM matrico.(genski spomin)
V bistvu je po meni ego izraz pomanjkanje akumuliranega kolektivnega nasledstva (spomina)našega dednega genoma,ki mu nadvlada naša individualno realizirana samopojavnost.
Torej zadeve lahko zavestno obrnemo, če to hočemo mi sami,ko se s samospoznanjem tega tudi zavemo- oziroma ponovno ozavestimo kot večno-sedanja enost.
To je po meni to.!
Lp Alojz ;