Alojz in Sandib wrote on 26.02.2009 at 16:40:45: Ti več nimaš dostopa do takšnih pacientov. Bodi vesel,da si se me rešil, jaz pa tebe in tvoje zlobe.
Sem mislil na vam podobne paciente ala scientologi, jehove priče, raelijanci, etc. To ste vi novodobni norci, ki plavajo na površje, katerim se mora človek izogniti. Ne pozabite, vi ste se izpljunili na ta forum, nismo mi šli iskat vas. Vaš klan bolj potrebuje ta forum (očitno) kot ta forum potrebuje vaš klan. In očitno tudi vi bolj potrebujete svet kot pa svet potrebuje vas. Lepa reč.
Alojz in Sandib wrote on 26.02.2009 at 16:40:45: Drog nisem nikoli probal,razen če je kava in cigareto droga.. Prvo je poživilo, ja drugo bi pa lahko bilo. Ampak tolažim se s tem,da je to moja intimna odločitev in nikakor tvoja,ali kogarkoli drugega..
Vi se kar tolažite.
Alojz in Sandib wrote on 26.02.2009 at 16:40:45:
Si pa inovator ni kaj:::: Daj razloži mi tvoj 'duhovni um' prosim!!!
Duhovni um je čist običajen um, kateremu se zdi, da je zapopadel neke silne "duhovne" resnice, potem pa v svoji nevednosti te resnice obrne sebi v prid samo zato, ker misli, da se bo s tem rešil smrti. Pa se ne bo. Smrt te bo streznila, pajaček Alojz.
Alojz in Sandib wrote on 26.02.2009 at 16:40:45: A to tam okrog LJ -Polja po končani terapiji izumljate norčki? Blagor norčkom. Saj ste bolj inovativni od raznih verskih fanatikov.
Ni kaj, ste pravi dasoti hospitalizirani tam na psihijatriji.
Največ bizarnim inovacijam sem bil jaz izpostavljen ob prebiranju Prometejevega Prometa z Darili, ki se drugače kliče tudi kot Telebajski na Pohodu!

Glavni Telebajsek Alojz je uzurpiral forum Svet Pogovorov in sedaj s svojimi nebulozami terorizira vsakogar, ki ima pet minut časa, da mu razkrije "bistvo sveta". Telebajsasta tragikomedija se nadaljuje, največji hec bo pa ko bodo prometejski telebajski človeka dali v sarkofag in mu hteli dušico ujeti v časo, potem bodo pa človeka reanimirali v novo epizodo: Telebajski na Preriji, kjer vsi telebajski skrbijo za vse živali v gozdu in se čutijo skrbnike vsega življenja, pa sploh ne vedo da so narisani animirani pajaci.
Patetično.