M.L.
|
Quote:Quote:Boštyxz wrote on 31.01.2009 at 10:36:17:Heeejjj, Alojzij, daj, povej nam še malo, kako kaj napreduje oni tvoj materijalni "alternator"  A ste ga že kaj "zakurblal'" ?  A bo kmalu ? A nikoli ? A kako ? Že ? Še ? Ne ? ... Lp. Pravi se oglaša, kaj pa bodo imeli ljudje  od tvojega projekta desetletja na vidnem mestu, križa s katerim se hvališ drugje, ve se kje rkc-lorber mix fanatik. Križ Mora Mooooooora biti . Vendar brez podobe, ... ker Kristus JE VSTAL In Je Živ, ... + Živi , ... in - še več, : On je ki JE . Edini !
No, zame je Križ nekaj Naaajlepšega, res Naaaaaaajlepšega
Sem pred leti postavil 6 metrskega - lesenega ... pa so me potem hoteli prijaviti , ker naj bi bil na napačnem mestu, in naj bi provociral ateiste .
No, potem sem ga prestavil, ... in , nekaj časa je bilo v redu-super-coool .
Potem pa mi ga je ena predrzna baraba barabinska tatinska izruval in vrgel po tleh . ( le kdo bi to bil ... ? )
Sedaj že več kot 1 leto zbiram denar za pravega - Aluminijastega , ali pa iz Inox-a , vbetoniranega , 5 metrskega ( 1 meter bo šel v zemljo, če ga nebom podaljšal-došwasal ).
To bo tudi še projekt desetletja , na vidnem mestu, heh
No, dovolj besed, ... gremo k dejanjem še, ...
Lp by Boštjan Z. Kaj pa boš z njim, Bošti? Se boš dal pribiti nanj, tkole vsko popoldne za kakšno urco? Zgleda, da ti je strašno dolgcajt ali pa samo potrebuješ samopotrditev. Lp,Igor Ja, ja vidva z Nahate sta pa že kar en lep par, ampak prek Boštiya pa še vseeno ne zmoreta in kažeta svojo duhovno zrelost, prek svojih postov. Duhovno dozoreli Židi bi rekli, da je bil Hitler prizanesljivejši z njimi, kot pa Prometejevci z ostalimi soforumaši. Pa lep pozdrav.
|