Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Alojz in Sandib wrote on 17.12.2008 at 16:46:36:Boštyxz wrote on 17.12.2008 at 10:21:54:El Pesnik wrote on 16.12.2008 at 12:23:02:Quote:Alojz in Sandib wrote on 16.12.2008 at 11:57:02:Quote:El Pesnik wrote on 16.12.2008 at 11:39:47:Quote:Poet, nista nič zgrešila tvoja starša, na tebi je, da spoznaš, sam si se odločil in izbral njiju za starša. Točka jin in jang je celota sta v krogu, ki je eno.
Lp,Igor Saj to nisem rekel, da sta onadva kaj zgrešila, si morda mislil zagrešila? Ja, lahko rečemo, da si starše izberemo, oz. tudi v skladu z Alojzevim uvidom, da duša/eterično telo po smrti, ko je v stanju nezavedanja, si nič ne izbere ampak jo nek magnetni privlak potegne v določeno okolje, ki odgovarja tisti trenutni frekvenci na kateri deluje, to lahko razumem, ja. Ja, in ravno o tem sem govoril, to sem spoznal, ne da še bom spoznal. Zato pa sem tudi to napisal. Ne vem, kako si ti to prebral. S tem, da spoznaš, se imel v mislih, da spoznaš, zakaj si se rodil pri njiju. Lp,Igor Drug drugemu smo življenje in garancija našega večno-sedanjega življenja. Vzajemnost-soodvisnost reprodukcijskih verig življenja,tudi našaprostovoljna življenjska odgovornost in skrb. Lp Alojz Saj o tem govorim, odgovornost do življenja. Ali pa se večno sprašuj zakaj in upaj, da boš nekoč sfrčal nekam v nebo v neko dimenzijo. Lp,Igor Sfrčal je prava beseda, ja. In točno to si želimo: prestaviti v neko "višjo" dimenzijo, kjer ne bi bilo več tistega, česar ne zmoremo razrešiti. Najbolj zanimiva stvar v preteklem letu je bila pa to, da sem jaz tu na tem forumu bral Alojza in P.D., si vmes govoril, pa kaj jaz to rabim vedeti, jaz bom tako ali tako "kmalu" prešel v neko višjo dimenzijo, ti "tepci" bodo pa ostali tule "spodaj" in še naprej ga nekaj materialno sekljali, ampak realnost je pa vsak dan ostajala ista, in začuda se mi nikoli ni uspelo prestaviti drugam in sem vsak dan znova srečeval iste stvari in zadeve, oz. sem se vračal v to "realnost" vedno znova. Lepa reč. Lp, Poet Pač še ni čas za nas da odidemo . Prej moramo še kaj dobrega storiti na sebi . Sicer pa : MARSIKATERI PROBLEMI NAM OSTANEJO ZA RAZREŠITI TUDI ONSTRAN , V VIŠJIH DIMENZIJAH , V DUHOVNEM/ENERGIJSKEM SVETU . Zato se NE smemo zaslepljevati z "razrešitvijo" problemov po prehodu v Onostranstvo . Lp. Bošty Onstranstvo obstaja samo v dogmah RKC. Ko boš dojel,da je vseobsežna vesoljna konstanta mept*večno-sedaj ena in edina,kjer večno-sedaj akumulirana vrednost prehaja v realizirano in sočasno obratno.vzro in posledica vse sile.. Zato sem lahko jaz našel proti vrednost vsake krogle,ki je popolnoma iste masno-energetske in prostorninske vrednosti kot katera koli krogla. V tem pojavu je lahko krogla realizirana vrednost nasproti lastni akumulaciji in sočasno obratno.To ni sistem vsaka krogla ima svojo kocko, ampak je sistem vsaka krogla ima akumulirano vrednosti ,ki je vrednostno popolnoma enaka krogli in in sočasno obratno krogla njej. Torej lahko svoje vedenje in govorjenje praktično neovrgljivo fizično vidno dokažem kdajkoli in kjerkoli hočem. Bošty sestopi iz hrbta 'tamodrega' pa boš že lahko kakšno bolj tehtno rekel. Heh, okejjj, če tako praviš . Ampak, četudi govorimo že o tej tvoji "konstanti", ima ta konstanta še vedno znotraj sebe 2 pola, - 2 vrsti energije . Nooo, in, ta - druga vrsta, pola, energije, ... jaz poimenujem "Onstranstvo" . Lp .
|