Quote:Alojz in Sandib wrote on 27.11.2008 at 18:57:11:Hodiš za menoj in me spremljaš kot kašen majhen nesamozavesten (človeški) petelinček,ki se mu ne da dopovedati,da se pri meni ne da zizati.
Tukaj se ti, dokler gape še ne poštima foruma, na mojo veliko žalost še ne morem izognit. Se pa trudim, da bi te čimbolj učinkovito zradiral ven.
Poleg tega pa mislim, da si mi tega ti ne bi upal povedat v obraz, ampak bi bil celo na videz racionalen in prav (priliznjeno) prijazen. Prav nič ne bi grizel, ampak bi kvečjemu sesal. V stilu bolje prej, kot pa kasneje.
Alojz in Sandib wrote on 27.11.2008 at 21:43:45:Punca samo potuhnjeno,škodoželjno,samovšečno in hkrati neizmerno pocestniško dušo skrivaš v sebi. To ti je sedaj tvoja slika, kot jo vidim jaz.
Tole pa še najlepše dokazuje, kakšno potrebo po priznanju čutiš, kako si želiš priznanja in spoštovanja popolnih neznancev, kako velika je tvoja investicija tvoje psihe v PD in kako globoko lahko padeš, ko boš namesto priznanja od drugih dobival predvsem prezir in posmeh. Že zaradi precej obzirne kritike tvojih manir si pripravljen nekoga, ki ga sploh ne poznaš, zmerjat za potuhnjeno pocestniško dušo, si ne predstavljam kam vse bi te lahko odneslo, če bi kdaj uspel pridobiti kakršnokoli dejansko moč, naprimer skozi ustanovitev kakšne sekte. Meni je žal za vse, ki ti pridejo blizu.
bp-psihoanalitik bp
Meni je žal samo tebe. Najprej moraš zadeve dojeti,razumeti,potem jih šele lahko sodiš. Postavil si se v bran punci,ki se je postavila namesto tebe tebi v bran. Ker nizek si ti in to sedaj lrepo dokazuješ ,ker se kot majhen glodalec postavljaš za drugo večjo senco,ker svoje lastne nimaš.
Priznanja jaz ne potrebujem ker ga imam v sebi, potrebujete ga tisti,ki se eden za drugim kot sence teme brez lastne samozavesti skrivate drug za drugim. Sence, ki blodijo kot prestrašeni in izgubljeni prividi po Zemlji, nevedoč kdo v resnici sploh so. Enkrat delujejo kot levi,drugič kot hijene in tretjič kot izgubljene sence. Niti lastne biti ne znaš držati na vajetih in ti bi plašil druge pred menoj. Jaz bi najprej pogledal vase in se vprašal ; mogoče sem pa res le prestrašena senca samega sebe?
Lp Alojz

P.S. Po mojem ti samega sebe radiraš že celotno svoje življenje.
Ti lahko ljudi primerjaš s satanom ,tebe pa se ne sme nihče dotakniti. Ja saj, sence se je res ne da dotakniti. Sedaj vidiš koliko si jaz upam!!!! Ti kekec lahko pozabiš kakšen frajer,da si. Zame si senca od sence in še pokvarjena povrhu.