ajgor
Ex Member
|
Boštyxz wrote on 23.11.2008 at 18:28:16:Quote:Boštyxz wrote on 23.11.2008 at 18:10:44:Quote:Alojz in Sandib wrote on 23.11.2008 at 17:58:26:Quote:m wrote on 23.11.2008 at 17:13:32:Quote:Oseba , ki se vedno z nekom primerja in hoče dokazati samemu sebi, da je boljši, kaže na to, da ima hudo skvarjeno samozavest zaradi občutka manjvrednosti se hoče vseskozi dokazati in tekmovati z drugimi.
Kaj pa tisti, ki skoz 'rabijo' druge predalčkat? (vprašanje mišljeno popolnoma resno) m mene vedno hoče okolica, družba, večina, popredalčkat, nekateri me tudi popredalčkajo v svoje predalčke, a jaz zato nisem ta predalček. To je njihov problem, ne moj. Lep pozdrav Točno to Nahatee,to je njihov problem.Če ti sam veš kje je tvoje mesto to pomeni da ti je hkrati tudi popolnoma jasno, kdo si. Že samo vprašanje m je v bistvu predalčkanje drugih,da bi se sama skrila za tem svojim početjem.Zakaj? Zato ker o zadevi nima (oz ne upa povedati in izraziti) lastnega mnenja,.samo sprašuje in se zraven skriva ravno za vprašanjem in misli,da sporoča, češ jaz pa tega ne počnem. Lp Alojz Alojz točno to , kot si napisal je opazovanje opazovalca, ki opazuje. Opazovalec vedno primerja in potem da v primeren predal. Ko pričneš opazovati opazovalca se šele pričneš spoznavati. Lp,Igor No, ... ja, ... ta je tudi dobra pot  . Opazovanje iz "tretje roke" . Lp Pa kaj ti bluziš? Kaj nisi še ugotovil, da je tvoj opazovalec-opazovalca, ki opazuje tvoj Ta-modri. Ti sebe tretiraš kot opazovalca in se s tem tudi identificiraš, namislil pa si si nekega Ta-modrega, ki opazuje opazovalca, to je tebe. In tu je tvoje slepota, zmeda kot pri Lorberju. Vsak, ki pozna temelj sokratnosti, opazovanje-opazovalca ti lahko prebere misli. Ja, Bošti, vem kako deluješ in razmišljaš, pa naj izgleda še taka samohvala. Ko, če, boš sprevidel, boš uvidel, da ni. Je samodobronamernost. Hvale namreč ne potrebujem, jo lahko odnese pihljaj vetra. Lp,Igor Ajaaaaaaa, to si mislil, ... da je Tretja Roka v bistvu Sam Stvarnik, ki je že od začetka Edini pravi Skrbni Skrbnik in zna Modro poskrbeti za vse Svoje Stvaritve . No, ja, ... če je pa tako, ... potem si pa tudi dobro mislil dobronamerno . Lp Preberi še enkrat kaj sem napisal in potem kaj si napisal ti. Neverjetno. In ti se hvališ, da si kv. hlapec. Ma kaki, ti še Ž nisi od kvalifikacije za hlapca. Si navaden zmeden patron, ki leta po tem sveti in se hvali, da ima neko kvalifikacijo. Lp,Igor
|