Boštyxz wrote on 23.11.2008 at 09:12:21:Etrex wrote on 22.11.2008 at 15:28:22:Bosty, kaj znas ti se kaj drugega kot ponavljanje? Kaj ni bilo ze 100x lepo objasnjeno? Ti pa kar nabivas in nabivas.
Pusti ti gravitacijsko polje, fora je v tem, da dusa sama po sebi je NEZAVEDNA.
Zato se vedno veze dusa na telo, ali preko samoreprodukcije ali reanimacije.
Tako je zdaj, tako je bilo in tako bo, ti pa kar sanjari s tistimi loberjevimi smetmi od pravljic.
L.p.
Glej, TO , kat vem o duši, sem VEDEL že veliko let prej , preden sem spoznal Lorberjeve spise . Torej, spet si se zmotil glede mene.
Duša praviš da bi bila nezavedna ? Hmm, jaz se resda bolj malo zavedam, vendar nekaj pa se, torej nisem čisto nezaveden , ... a ne ?
In, ja, VEM, da je materija še kako del resničnosti, vendar samo začasno, in NE večno, ter bo resnično nekoč "podpisala konec"

. (še ena od tvojih zmot o meni kot "neresničnežu", heh )
Samo čista energija je večna, ... materijalna energija pa je "umazana", nekako onesnažena z slabo, negativno energijo , zato bo slej ko prej transformirana v boljše stanje kot je doslej.

Lp

, čaw
Bošty
Ti niti tistega znanja,ki ga je človeštvo že ponovno osvojilo (zadnjih 14000 let sedanjega civilizacijskega vala) nisi osvojil in zato ga tudi razumeš ne.
Si navaden pokakan, samovšečen, zabit ,zarukan, bumbar,ki ravno zaradi teh svojih lastnosti ni sposoben videti kakšen lažen duhovnež in pridigar nebeškeka kraljestva je!!!!!.
Einstein je dal človeštvu vsaj vedenje,da je masa -enako energiji in sočasno obratno!!!!!!!MC2 =E - EC2=M
In da sta obe v sočasni izmenični interakciji (prehajanju druga v drugo (večno-sedaj-samogibalo)na nivoju lastne alumulirane in realizirane vrednosti kjer je večno-sedaj EM sila sočasno vzrok in posledica tega masno-energetskega dogajanja. Tega Einstein ni znal povedati, zato to povem jaz in obrazložim in tudi dokažem!!!!!!!
Ti Bošty ne razumeš pojmov Snov-Masa-Energija-sila, ne kaj je akumulirana INmept* in kaj realizirana RImept* vrednost mase-energije. Ti si Bošty navaden blefer,ki nima pojma o pojmu. Jasno?????
Ker pa je vesoljno etično načelo človeštva pravica do izraza svobodne volje vseh in vsakogar imaš pravico,da si tele kakršno v resnici si. To je tvoja nedotakljiva življenjska pravica -da lahko izražaš svobodno voljo, kjerkoli že si -večno-sedaj.!!!!!!
Bodi tele, samo prosim te ne blefiraj s svojim kvazi znanjem in s svojo lažno duhovnostjo,ki jo butasto vežeš na neko vesoljno osebno (nad božjo) imaginacijo,ki je nikoli ni bilo in jo nikoli ne bo.!!!!!!
Je večno-sedaj vseobsežna vesoljna samobitnost,kjer ima človek posebno mesto in posebno vesoljno življenjsko poslanstvo- o katerem se tebi še sanja ne.!!!!!