Quote: Um je tvoje orodje, preko njega se uravnava tvoje telo (srce, želodec, jetra itd). Zato ni ločen od tebe, se ga ne moreš znebiti, saj ti omogoča obstanek.
A vidiš, mene pa zgleda tole "jebe", če me v resnici kaj "jebe". Po mojih informacijah, pa telo deluje samo od sebe, neodvisno od uma. Da um nima nič s telesom sploh ampak da um v bistvu telo ves čas uničuje, in ga telo sploh ne rabi. Če bi se telo znebilo uma, bi šele lahko v celoti "zaživelo", ker kot um pojmujem delovanje misli, ki pa sploh ni potrebna za delovanje telesa.
Quote:Spoznanje delovanja uma, ko spoznaš, da si vse to ti, ti prinese pravilneje delovanje. Spoznanje uma in združitev z njim te ozavesti, saj je tvoja zavest enovita. Um ni noben bav bav, ampak si to ti in sprejmi ga, ne negiraj ga ali se mu podrejat.
Spet imam drugačne informacije (ki jih želim potrditi ali ovreči, vseeno mi je). In sicer, da jaz v resnici nisem "svoj um", da nisem "svoje misli", ampak da so misli umetno vsiljene od drugod in da bi jaz lahko šele celovito deloval, ko bi misel bila negirana, v smislu da me ne okupira več.
Katere informacije so pravilne? To bi jaz rad enkrat za vselej vedel. In ni mi potrebno reči, te pa te so pravilne. Samo naj nekdo nekaj razloži pa bom jaz že sam videl za naprej.