Quote:Dobro, ne rečem, da se nisem ničesar naučil od vas Alojz, sem se, recimo.
Vendar resnično mislim, da se naše poti sedaj razhajajo. Jaz sam mislim, da Alojza še vseeno zelo muči ego in se kot tak ne bi smel razglašati za edinega samospoznanega na svetu kar je čista demagogija, a je fajn beseda, jeli?

. Ta nek duhovni elitizem kot se ga greste je nekaj kar po mojem ni na pravi poti, pa še vegetarijanstva ne priznavate, kar je sploh čist mimo, in kajenje opravičujete kot sredstvo za stimulacijo možganov. S temi stvarmi pa se ne morem strinjati, četudi sem jih hotel zanemariti. Tako je to.
Alojz naj se pa sedaj repenči naprej, ostali pa lahko samo opazujemo ta izliv besa. Pritiče to nekemu edinemu spoznanemu modrecu?
Lp
Poet
Kaj pa če me ti napačno vidiš? In taga samemu sebi nočeš priznati v lastni osebni kontradiktornosti. Sedaj ja, jutri ne, pa zopet je in tako v nedogled. Pa kljub vsemu si se naučil veliko od mene,a ne!
Vprašaj svojo vest, ne misel,misel naj bo kontrolirana posledica vesti. Razčisti z zadevo v sebi.
Ego muči vsakogar,samo tiste ne,ki se ne zavedajo lastne biti ego ne muči.
Kontrolirati ga naša zavest še ne zna,to je pa proces,samozanikanja ega v lastni biti in velikokrat ga premagamo šele, ko nas življenjske danosti konkretno opomnijo na to.
Če še nisi opazil se nič ne repenčim,ker vem kdo sem in se zato nimam sploh potrebe repenčit. Problem je ker zavoham na daljavo 'pametne butje' .In njihovi modrosti se nočem namerno upreti,da je ne bi komentiral.
Kar se tiče vegetarjanjstva zanj ni nikakršne potrebe, vse je tu z nami zato, da živi in nam omogoča živeti. Darwinova evolucijska teorija je za na smeti,mi smo kralji in skrbniki vesoljnega življenja in nihče drug. Zate in za mnoge je to repenčenje,zame je to resnica,ki jo živim. Za to imam življenjsko samobitno pravico in to neodtuljivo po komer koli večno-sedaj.
Pa lep pozdrav iz duhovnih nižav,mogoče se srečamo na višavah.
Lp Alojz