Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 260 261 262 263 264 ... 764
(Read 1502650 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #3915 - 07.11.2008 at 18:25:10

titud wrote on 07.11.2008 at 16:41:14:
Alojz in Sandib wrote on 07.11.2008 at 15:33:18:
Titud ti še rajši pišeš,pisana čreva kot jaz.

Vse to se da napisati 100x krajše v zaobjetem dejstvu mojega početja ki združuje v sebi:

A. Obstoječe stanje (zavesti) in trenutno civilizacijsko paradigmo z svojim pojmovanjem cikličnega 28ooo letnega valovanja naše zavesti.
ki ga razlagam kot posamičen civilizacijski val. Dno -neandertalec-sredina-homo sapiens-sapiens in vrh homo-dei-Elohim izmenično sever jug na EM valovanje naše galaksije. Naši možgani delujejo na EM frekvence galaksije 4x 7000 let (s/J.

B. V to početje vključujem celotno obstoječo človeško znanost,naša dosedanja naravoslovna in družboslovna spoznanja.

C. Kompletno civilizacijsko teološko zapuščino,ki vključuje tudi mitologijo. Sam razumem to področje kot področje kjer je shranjeno skrito šifrirano znanje,ki smo ga kot civilizacija izgubili po zadnjem civilizacijskem vrhu.
D. mojo živo večno-sedanjo vesoljno samospoznano individualno samobitnost v celoti.

Titud sedaj pa ti meni povej,kje ti vidiš zgolj neko mojo mitološko ortodoksnost?

Lp Alojz Cool

Moti me, da tvoj uvid po moje namenoma uhaja pojmu teorije samo zato, da  ne bilo mogoče verificirat njegove (trenutne -pač na podlagi trenutno znanih obče veljavnih  dejstev) obče veljavnosti. Ko uvid na tak način zapusti polje teorije, avtor hoče, da postane mit oz. tisti  njegov aktualni del, ki ga jest  imenujem ideologija. No, v 'olajševalno' okoliščino ti štejem, da v odbodju postmoderne tudi paradigmo, na kateri temelji moderna znanost, v slabšalnem smislu v celoti postavljamo v polje mita, to pa po moje predvsem zato, ker znanost ni v celoti izpolnila pričakavonj, ki smo jih (po moje neupravičeno) vanjo vlagali, ker smo jo skratka mitologizirali oz. vpregali v ideloške cilje. Dokler smo to počeli nezavedno, se mi zdi to še nekako opravićljivo, ko pa to začnemo počet zavestno, opravičila več ni. Postavitavljati zanost zavestno v deklo idelogije je zločin nad občim civilizacijkim  dosežkom, ki  nam  ga je prineslo razvetljenstvo in vračanje v dobo mračnjaštva.  

Zdaj bom pa nehal, da ne bom začel spet črevarit...  Tongue Roll Eyes Cheesy

Preberi si svoj prvi stavek.Zakompliciral si ga do neba. Nič ne bežim iz polja (teorije), ampak za sedaj postavljam novo teoretično polje za novo civilizacijsko paradigmo. To svoje polje osvetljujem in podpiram s čisto takoj preverljivimi prektičnimi fakti.
Tu pa se res srečujem ne toliko ,ali pa delno tudi, z mitom sodobne znanosti in predvsem z (Mračnjaško ) idelogijo,kjer družba in njeni pomembni akterji nepojmljivo agresivno branijo  status in mit sodobne znanosti in nosilce te znanosti.

To zadevo si tudi sam zelo dobro uvidel,s tem,da si jo pač, obesedil v drugačni formi.

No vidiš in potem se vedno na koncu strinjava.Zadeve je pač potrebno predstaviti,osvetliti,predebatirati in sprejeti neke zaključke o njej.

Lp Alojz Cool
Back to top
« Last Edit: 07.11.2008 at 19:28:31 by Alojz in Sandib »  

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3916 - 07.11.2008 at 22:29:52

Poet wrote on 07.11.2008 at 13:47:22:
Alojz

Tako mene kot tudi vas in Igorja še tepe ego, samo da se Igor rad pretvarja, da njega pa nikakor ne. Ta sindrom se pa opazi tudi pri vas.  Wink

Tako da ne mi govoriti, da je kdorkoli med nami osvobojen ega. Ne mi govoriti, da ste vi osvobojeni ega. Če boste to rekli, Alojz, potem nasvidenje za zmeraj.

Kaj te bo tepel ego, ko ga poznaš? Normalno, da vsi vzrojimo, tudi jaz, samo takrat se mi raje ne približajo, ker sem zelo nepredvidljiv, nihče ne ugotovi, kaj bom naredil.

Nekaj podtikaš, kdaj pa sem govoril, da sem popolnoma miren, nekakšen hlapec po Boštiju.

Zgoraj sem ti napisal z ironijo, ker sem vedel, da boš vzrojil. Pisal sem direktno brez olepšav in zgleda je pomagalo. Alojz je napisal enako stvar kot jaz le malo lepše.

Hotel sem te prebuditi, da malo padeš iz božjih višav, si me že spopminjal na M.odrega L.egvana.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3917 - 08.11.2008 at 07:19:11

Alojz in Sandib wrote on 06.11.2008 at 14:30:16:
Boštyxz wrote on 06.11.2008 at 14:28:16:
Alojz in Sandib wrote on 06.11.2008 at 14:25:00:
Boštyxz wrote on 06.11.2008 at 14:14:44:
Torej,Alojz, ti torej nisi prišel iz opice, al' kako  Questioning Wink Smiley Questioning.

Btw, tudi jaz nisem  Cool.

Lp  Cool...

from Boštyxz + Universal Life + spirited spirits + # Kiss#

Nikoli in nikdar človek ni bil, ni in ne bo opica. Človek in opica nimata istega prednika.Vesoljna samobitna  Morfogeneza ima hijarhijo življenja v sebi. Opica je opica,človek je človek,rastlina je rastlina-večno-sedaj.
Nimam pa nič proti če se imate nekateri za opice. To samo potrjuje moje samobitno človeško poreklo in ker se imate vi za opice me potrjujete v mojem vedenju,ker vem da izjeme (ljudje opice)
potrjujete pravilo,večno-sedanjega obstoja (Človeka)  Tongue

Lp Alojz Shocked Cool

No, vidiš, počasi se približuješ mojim besedam, ... pričakovano  Cool.

Lp do tedaj  Wink Cool.

by Boštyxz + # Kiss#

In tvoje besede so,da si iz rodu opičjakov.

No, potem so pa tudi tvoje  Grin.

Lp by Boštyxz + Human origin + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3918 - 08.11.2008 at 11:31:17

Boštyxz wrote on 08.11.2008 at 07:19:11:
Alojz in Sandib wrote on 06.11.2008 at 14:30:16:
Boštyxz wrote on 06.11.2008 at 14:28:16:
Alojz in Sandib wrote on 06.11.2008 at 14:25:00:
Boštyxz wrote on 06.11.2008 at 14:14:44:
Torej,Alojz, ti torej nisi prišel iz opice, al' kako  Questioning Wink Smiley Questioning.

Btw, tudi jaz nisem  Cool.

Lp  Cool...

from Boštyxz + Universal Life + spirited spirits + # Kiss#

Nikoli in nikdar človek ni bil, ni in ne bo opica. Človek in opica nimata istega prednika.Vesoljna samobitna  Morfogeneza ima hijarhijo življenja v sebi. Opica je opica,človek je človek,rastlina je rastlina-večno-sedaj.
Nimam pa nič proti če se imate nekateri za opice. To samo potrjuje moje samobitno človeško poreklo in ker se imate vi za opice me potrjujete v mojem vedenju,ker vem da izjeme (ljudje opice)
potrjujete pravilo,večno-sedanjega obstoja (Človeka)  Tongue

Lp Alojz Shocked Cool

No, vidiš, počasi se približuješ mojim besedam, ... pričakovano  Cool.

Lp do tedaj  Wink Cool.

by Boštyxz + # Kiss#

In tvoje besede so,da si iz rodu opičjakov.

No, potem so pa tudi tvoje  Grin.

Lp by Boštyxz + Human origin + # Kiss#

Bošty

Nenačelni ljudje so po mojem spoznanju najbolj' butasti' med nami. So še zmozljivi kot jegulje in običajno navadni bresrčni koristolovci,ki igrajo ravno na noto- kako veliko srce imajo. Takšne ljudi običajno hitro spregledam.
Bošty ti slediš naivno neki utopiji Lorberja. V bistvu pa tej utopiji niti ne verjameš. Malo razmisli in prestopi,potem mogoče ugotoviš kako sam sebe zavajaš.

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3919 - 08.11.2008 at 12:38:23

Ti pa slediš utopiji nekega izumrlega Prometeja, ki je že daaavno izumrl kot dinozavri . Roll Eyes

No, jaz točno VEM, da še kakooooo VERJAMEM sporočilom, katere nam je po Lorberju + podobnih prerokih sporočil Sam Stvarnik . Exclaim Cool.

Lp Cool.

Boštyxz + #
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #3920 - 08.11.2008 at 13:04:03

Alojz in Sandib wrote on 07.11.2008 at 18:25:10:
Preberi si svoj prvi stavek.Zakompliciral si ga do neba. Nič ne bežim iz polja (teorije), ampak za sedaj postavljam novo teoretično polje za novo civilizacijsko paradigmo. To svoje polje osvetljujem in podpiram s čisto takoj preverljivimi prektičnimi fakti.

Tu pa se res srečujem ne toliko ,ali pa delno tudi, z mitom sodobne znanosti in predvsem z (Mračnjaško ) idelogijo,kjer družba in njeni pomembni akterji nepojmljivo agresivno branijo  status in mit sodobne znanosti in nosilce te znanosti.

To zadevo si tudi sam zelo dobro uvidel,s tem,da si jo pač, obesedil v drugačni formi.

No vidiš in potem se vedno na koncu strinjava.Zadeve je pač potrebno predstaviti,osvetliti,predebatirati in sprejeti neke zaključke o njej.

Lp Alojz Cool

Ne smeva pozabit, da je moderna razsvetljenska znanost sama novorojenec egipčansko/grško/židovsko/arabske/krščanske duhovne zapuščine in da obstaja velika nevarnost, da pri 'čiščenju' tega novorojenca od balasta, s katerim  smo  ga hote ali nehote obremenili, kaj lahko poleg umazanije odplaknemo tudi novorojenčka.

Nevarnost mračnjaštva jest ne vidim tolk v tem, da znanosti pripisujemo odrešilno vlogo na področjih, ki jih je more izpolnit (npr. pri zagaotavljanju osebne in kolektivne sreče, odpravljanju trpljenja, zagotavljnje večnega življenja...),   ampak v tem, da se bomo zato, ker te vloge moderna zanost  ne more v celoti  zadovoljivo odigrat, zrelativiziral njen vsakršen pomen in se regresiral v  obdobje vladavine mitov, magije, vraževerja in na držbene odnose na ravni rodovno/plemenskega tribalizma, v katerem se družbena razmerja vzpostavljajo na primitiven, stihijski, nenačrtovan in nenadzorovan, skratka na  neintelektualen način.

Jest bi tvoje početje uvrstil med poskuse, ki temeljijo na  izkoriščanju naše skorjada že splošne skepse, da bi bila vera v vsemoč 'čiste' znanosti lahko bila odrešujoča. Ker so vsi poskusi prejšnjega stoletja, da bi tehnologija sama (v ekonomsko-produkcijskem in upravno-adminsitrativnem smislu) lahko rešila vse osebne in družbene probleme (celo nasprotno: tehnološke reštive so postale kraetor novih problemov), je treba iznajt način, kako  sicer izkoristit vero v prednost/vsemogočnost  tehnologije,  hkrati pa se izognit njenim  negativnim učinkom. Tako si na podlagi 'šifiranih' sporočil iz duhovnega izročila naših starih iznašel formlo, ki ima veljavo (kako pripravno!) točno sedaj in hkrati za vsenazaj in vsenaprej. Seveda je čisto naključje, da je sodobna znanost znala locirati dnka in dešifrirati genom, da pozna tegnologijo reprodukcije genoma, ki nam vsaj teoretično zagotavlja večnost in da nam postavljanje materialističnega individulizma za najišjo vrednoto in osnovno gonilo razvoj daje tudi  etično podago in pravico, da (enkrat v prihodnosti, ko bodo naši zanamci dosegli ustrezno stopnjo zavesti in tehnološkega  razvoja), dosežemo večnost z reanimacijo našega dnkaja.

Skratka, alojz,  če morda nisem bil dovolj jasen: tvoja teorija odreštve je zgrajena na moderni paradigmi odrešujoče vloge le  tistega dela  znanosti na področju biofizike, ki bi lahko dala tehnološko podlago tisočletnim duhovnim prizadevanjem človeštva po odrešujoči večnosti.  V aktualni krizi sistema liberalnega individualizma (ki je bil  več stoletij gonilo materialno/ekonomsko/tehnološkega napredka) ponujaš izhod za preživetje  produktov prav tega materilnega  liberalnega induvidalizma, ki jo simbolizira reanimacija zakonzerviranega dnk v času, ki bo temu inuvidumu ( ki si za časa lastne vladavine še  ni  mogel izpolniti obljub večnosti, ker si je pač spodkopal lastne temelje), omogočil še eno materializacijo...

Res bi rad izčistu, kam umestit tvojo teorijo v razmerju do znanosti in v razmerju do mita/ideologije ali clo religije.  Po moje ne razkraja parigme moderne znanosti da bi  uvedla  neko novo pardigmo, ker na  novi pardigmi bo postmoderna znanost še vedno znanost, čeprav bo razširila polje teorije in prakse izven doslej pojmovanih  materilaističnih okvirov in bo raziskovala pojave in odkrivala zakonitosti v t.i. duhovni sferi.  Po moje je ta tvoja  teorija žal le  neke vrste mrhovinar, ki razkraja in razdvaja celovito znanost  z namenom, da bi iz njenih posmeznih vitalnih delov na novo sestavila nek post moderen konstruk frankenštajnegeva tipa, ki naj bi mu (večno) življenjskot  vadahnile   mistične  'šifre' iz duhovne dediščine človeštva. Gre za  bistvu kar privlačno in za v bistvu  neškodljivo dodajanje potence moderni znanosti na področju, kjer je bila v bistvu zmeraj impotentna, samo da si tega nismo upali priznati, ker bi v ta prosotor znova ne zavzeli potentnejši mitologija in religija.

Vrejamem v iskrenost tvoje borbe  proti mračnjaštvu, iz katerega nas je enkrat že izvlekla prav moderna razvsetljenska znanost, vendar bi te želel opozorit, da nam s svojo  vnemo v odrešeniško moč znanosti, ki naj bi nam namesto religije izpolnila naše aktualne predstave in pričakovanja o večnosti, delaš prazparav uslugo religiji. Ker na znanost obupno  vežeš pričakovanja, ki nam  jih ne more izponlit ( in tudi če bi jih sedaj mogla - kdo nam jamči, dai niso naša  današnja pričakovanja pravzaprav razočaranje za novega/prihodnjega človeka?),  po moje zapiraš možnost prav znanosti, da spremeni paradigmo izkatere izhaja in naredi za nas res kaj realno/dejansko koristega in celovito uporabnega  tudi na področjih, na katere ponovno vdirata mitologija in religija. Ti se v nasprotju z znanostjo, ki ji je bila vedno domačnejša v fizijskem  cepljenju  proti neskončnosti, počutita  bolj domače v fuzijskem prcesu spajanja proti celovitosti, po domače rečeno v življenju.  
Back to top
« Last Edit: 08.11.2008 at 14:38:52 by titud »  

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3921 - 08.11.2008 at 15:47:05

titud wrote on 08.11.2008 at 13:04:03:
Alojz in Sandib wrote on 07.11.2008 at 18:25:10:

Lp Alojz Cool

Ne smeva pozabit, da je moderna razsvetljenska znanost sama novorojenec egipčansko/grško/židovsko/arabske/krščanske duhovne zapuščine in da obstaja velika nevarnost, da pri 'čiščenju' tega novorojenca od balasta, s katerim  smo  ga hote ali nehote obremenili, kaj lahko poleg umazanije odplaknemo tudi novorojenčka.

Nevarnost mračnjaštva jest ne vidim tolk v tem, da znanosti pripisujemo odrešilno vlogo na področjih, ki jih je more izpolnit (npr. pri zagaotavljanju osebne in kolektivne sreče, odpravljanju trpljenja, zagotavljnje večnega življenja...),   ampak v tem, da se bomo zato, ker te vloge moderna zanost  ne more v celoti  zadovoljivo odigrat, zrelativiziral njen vsakršen pomen in se regresiral v  obdobje vladavine mitov, magije, vraževerja in na držbene odnose na ravni rodovno/plemenskega tribalizma, v katerem se družbena razmerja vzpostavljajo na primitiven, stihijski, nenačrtovan in nenadzorovan, skratka na  neintelektualen način.

Jest bi tvoje početje uvrstil med poskuse, ki temeljijo na  izkoriščanju naše skorjada že splošne skepse, da bi bila vera v vsemoč 'čiste' znanosti lahko bila odrešujoča. Ker so vsi poskusi prejšnjega stoletja, da bi tehnologija sama (v ekonomsko-produkcijskem in upravno-adminsitrativnem smislu) lahko rešila vse osebne in družbene probleme (celo nasprotno: tehnološke reštive so postale kraetor novih problemov), je treba iznajt način, kako  sicer izkoristit vero v prednost/vsemogočnost  tehnologije,  hkrati pa se izognit njenim  negativnim učinkom. Tako si na podlagi 'šifiranih' sporočil iz duhovnega izročila naših starih iznašel formlo, ki ima veljavo (kako pripravno!) točno sedaj in hkrati za vsenazaj in vsenaprej. Seveda je čisto naključje, da je sodobna znanost znala locirati dnka in dešifrirati genom, da pozna tegnologijo reprodukcije genoma, ki nam vsaj teoretično zagotavlja večnost in da nam postavljanje materialističnega individulizma za najišjo vrednoto in osnovno gonilo razvoj daje tudi  etično podago in pravico, da (enkrat v prihodnosti, ko bodo naši zanamci dosegli ustrezno stopnjo zavesti in tehnološkega  razvoja), dosežemo večnost z reanimacijo našega dnkaja.

Skratka, alojz,  če morda nisem bil dovolj jasen: tvoja teorija odreštve je zgrajena na moderni paradigmi odrešujoče vloge le  tistega dela  znanosti na področju biofizike, ki bi lahko dala tehnološko podlago tisočletnim duhovnim prizadevanjem človeštva po odrešujoči večnosti.  V aktualni krizi sistema liberalnega individualizma (ki je bil  več stoletij gonilo materialno/ekonomsko/tehnološkega napredka) ponujaš izhod za preživetje  produktov prav tega materilnega  liberalnega induvidalizma, ki jo simbolizira reanimacija zakonzerviranega dnk v času, ki bo temu inuvidumu ( ki si za časa lastne vladavine še  ni  mogel izpolniti obljub večnosti, ker si je pač spodkopal lastne temelje), omogočil še eno materializacijo...

Res bi rad izčistu, kam umestit tvojo teorijo v razmerju do znanosti in v razmerju do mita/ideologije ali clo religije.  Po moje ne razkraja parigme moderne znanosti da bi  uvedla  neko novo pardigmo, ker na  novi pardigmi bo postmoderna znanost še vedno znanost, čeprav bo razširila polje teorije in prakse izven doslej pojmovanih  materilaističnih okvirov in bo raziskovala pojave in odkrivala zakonitosti v t.i. duhovni sferi.  Po moje je ta tvoja  teorija žal le  neke vrste mrhovinar, ki razkraja in razdvaja celovito znanost  z namenom, da bi iz njenih posmeznih vitalnih delov na novo sestavila nek post moderen konstruk frankenštajnegeva tipa, ki naj bi mu (večno) življenjskot  vadahnile   mistične  'šifre' iz duhovne dediščine človeštva. Gre za  bistvu kar privlačno in za v bistvu  neškodljivo dodajanje potence moderni znanosti na področju, kjer je bila v bistvu zmeraj impotentna, samo da si tega nismo upali priznati, ker bi v ta prosotor znova ne zavzeli potentnejši mitologija in religija.

Vrejamem v iskrenost tvoje borbe  proti mračnjaštvu, iz katerega nas je enkrat že izvlekla prav moderna razvsetljenska znanost, vendar bi te želel opozorit, da nam s svojo  vnemo v odrešeniško moč znanosti, ki naj bi nam namesto religije izpolnila naše aktualne predstave in pričakovanja o večnosti, delaš prazparav uslugo religiji. Ker na znanost obupno  vežeš pričakovanja, ki nam  jih ne more izponlit ( in tudi če bi jih sedaj mogla - kdo nam jamči, dai niso naša  današnja pričakovanja pravzaprav razočaranje za novega/prihodnjega človeka?),  po moje zapiraš možnost prav znanosti, da spremeni paradigmo izkatere izhaja in naredi za nas res kaj realno/dejansko koristega in celovito uporabnega  tudi na področjih, na katere ponovno vdirata mitologija in religija. Ti se v nasprotju z znanostjo, ki ji je bila vedno domačnejša v fizijskem  cepljenju  proti neskončnosti, počutita  bolj domače v fuzijskem prcesu spajanja proti celovitosti, po domače rečeno v življenju.  

Titud

Samo eno zadevo razjasniva,fizija in fuzija v smislu celovitosti našega življenja nimata nič skupnega. Natresel si mi kup protislovnih dejstev,ki sama sebe izkjučujejo v pomenu modernega intelektualizma povedati in nič povedati. Analizirati in nič analizirati.

Ko zadevo razčlenjuješ mi poveš,da ne veš kam bi moje delo umestil.

Sedaj ti bom čisto lepo enostavno razumljivo  povedal. Cilj naravoslovne in družboslovne znanosti je odkriti vseobsežno enotno formulo,(formo)ki dokončno sama po sebi odpravi vsa naša znanstvena -in družboslovna vprašanja ,ki bi omogočila,da   bi se lahko naša zemeljska civilizacija sploh poistovetila z vesoljno samobitnostjo.

Mi danes v bistvu ne poznamo lastne identitete in tudi ne poznamo svojega življenjskega statusa znotraj vseobsežne večno-sedanje vesoljne samopojavnosti.

V smislu vesoljne pojavnosti(Zemlja je del vesolja) se mi Zemljani ne zmoremo in ne znamo identificirati niti na Zemlji niti na nebu(vesoljno).Mi smo brez identitete-izgubljeni v vesoljni identiteti.

Mojo delo vrača zemeljski civilizaciji izgubljeno identiteto in hkrati izugubljeno vesoljno vedenje človeštva ravno iz vzrokov našega nepoznavanja večno-sedanje enotne vesoljne zakonitosti (Nomos Logos).

Moje vedenje presega zemeljske okvirje in hkrati ravno zemeljsko identiteto umešča v vesoljno dimenzijo. Iz tega vzroka  ti moje delo nikakor ne moreš ovrednotiti,tudi če se še tako trudiš. Kiss

Upam,da sem ti odprl dovolj,da boš lahko moje delo verificiral vsaj
na intituivni ravni. Upam tudi,da boš dojel katera življenjska percepcija ,ali paradigma ,nam je po naravni zakonitosti vesoljnih ciklov bila oduzeta.

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3922 - 08.11.2008 at 16:33:11

Titud

Ko sem končal svoj odgovor si bil na forumu prisoten. Jaz bi ti odgovoril iz 'cuga' kot se to v zasavskem žargonu pravi. Zakaj rabiš razmislek? Če poznaš zadeve in imaš zgrajeno mišljenje o zadevi?

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Reply #3923 - 08.11.2008 at 17:18:20

Alojz in Sandib wrote on 08.11.2008 at 16:33:11:
Titud

Ko sem končal svoj odgovor si bil na forumu prisoten. Jaz bi ti odgovoril iz 'cuga' kot se to v zasavskem žargonu pravi. Zakaj rabiš razmislek? Če poznaš zadeve in imaš zgrajeno mišljenje o zadevi?

Lp Alojz

Se opravičujem, ampak moram počet še kup stvari zraven. Dopoldne sem si vzel čas, mogoče še celo preveč, in skušal tvoj projekt pospravit nekam, kjer bi bi lahko  zorel ali pa vsaj na hladnem počakal do daljnega. Ne rabim tolk cajt za razmislek kot kot cajt, da sploh pišem.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3924 - 08.11.2008 at 17:44:14

Titud

Jaz sedaj pečem kostanj.Ob 19 se spet tu. Mošt je vino postal.Pazite kaj počnete.

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #3925 - 08.11.2008 at 18:14:20

Živjo!

Jaz sem pa Pičkin Dim. Me veseli, da smo se spoznali.

Lep pozdrav
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3926 - 08.11.2008 at 19:26:19

Poet wrote on 08.11.2008 at 18:14:20:
Živjo!

Jaz sem pa Pičkin Dim. Me veseli, da smo se spoznali.

Lep pozdrav

Kako ? Kaj imata pa skupnega 'pičkin dim' in Miki miška?

Aja,japonskim znanstvenikom je uspelo iz  shranjenih mišjih možganov klonirati miš. Zato nova podoba in novo ime 'pičkin dim'.
To se pravi,da naša 're-animacija' le ni tako odaljena. Vse za umetne p..e!! Pa je tale p.. dim kaj poetičen?

Lp Alojz Grin Grin Cool

Back to top

IP Logged

Stricek Pickin Dim
Ex Member

Reply #3927 - 08.11.2008 at 19:59:15

Joj, a vi sploh veste kakšno grozodejstvo se je dogodilo? Preje ko sem bil še Pičkin Dim sem kmalu bridko spoznal, da se več ne morem registrirati na toti forumček naš, ki zgleda ne prebavlja tako imenovanih "sumljivih znakov" kot so "č" in podobne zadeve.

Te pa sem bil prisiljen se preimenovati, no in vidite sem sedaj postal Stricek Pickin Dim, te pa me forum sedaj lepo smirgla.

Me veseli, da smo se spoznali.

Lep pozdrav, pa če ima kdo kaj sira bi lepo vas prosil za kaki košček, vredi?
Back to top

IP Logged

Stricek Pickin Dim
Ex Member

Reply #3928 - 08.11.2008 at 20:49:06

Sistem je enoten. Ker ga je ustvarila ista misel.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3929 - 08.11.2008 at 21:10:27

Quote:
Sistem je enoten. Ker ga je ustvarila ista misel.

Če bi ga ustvarila ista misel, bi vsi mislili enako kot roboti.
Ustari  ga zgolj ista EM frekvenca ki je vzrok naši individualni zavesti in našim individualnim  miselnim tokovom. Zato si v smislu življenjske EM frekvence večno-sedaj unikaten. Vsak med nami.

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 260 261 262 263 264 ... 764