Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 226 227 228 229 230 ... 764
(Read 1514278 times)
ajgor
Ex Member

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #3405 - 14.09.2008 at 13:36:55

Alojz in Sandib wrote on 14.09.2008 at 13:02:50:
Današnja radijska objava.

Stephen Hawking je stavil 100 dolarjev z vsemi tistimi,ki verjamejo,da bodo v Cernu našli t.i. Higginsov bozon-graviton.Ta delec fiziki tudi imenujejo BOŽJI DELEC !!!!!

Sam si upam stavit življenje,da bo CERN v tem poskusu, čista znanstvena polomija.  Naš racio nikoli ne bo dal odgovora,ker je telesno(elementarno omejen) odgovor bo posredovala naša večno-sedaj živa samobitna življenjska matrica v navezi z našo (telo)vesoljno elementarno samobitnostjo.Ta naš duh ki je posledica obeh naših samobitnosti bo podal odgovor-samospoznanja .Kdor razume ok. Kdor ne, naj gre v Cern držat svečo,bebavim in samovšečnim znanstvenikom.

Lp Alojz Cheesy Shocked Cool

Seveda nevedni ošabneži mečejo denar stran in pumpajo ljudi. Popolna zmedena nevednost evropskih "znanstvenih" inštitucij.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #3406 - 16.09.2008 at 17:08:35

In? Kam ste poniknili vsi ljudje? Kaj vas je to grdo, grdo salamensko vreme požrlo in vam obralo vse kosti?

Pa ne da ste se vsi rešili vaših navezav na telesa in ujetost v materialno telo, in sedaj veselo po svetu stopate, ves čas v stiku s svojo pravo naravo?

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3407 - 19.09.2008 at 07:38:14

Etrex wrote :
Mi ne potrebujemo izmisljenega vladarja, ker vemo da smo sami sebi vladarji in vzdrzevalci celotnega zivljenja.

Hja, Etrex, poglej; če bi bili res taki "vzdrževalci" življenja, potem bi na primer Alojz lahko z samosvojim vladanjem vzdrževal vsaj svoje izgubljene lase pri življenju, ne pa da so prosto samovoljno odšle od njega Undecided. Kaj menite na to ? Roll Eyes

Lep + dober dan, z Bogom "obsijan" , vam želimo, ... Roll Eyes...

Boštyxz + # Kiss#

P.S., glede znanosti, pa sem že povedal, da se vrti v "začaranem" krogu, kot v krogu pospeševalnika v Cernu  Grin - brez izhoda  Tongue Cry.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3408 - 21.09.2008 at 16:17:40

Poet wrote on 16.09.2008 at 17:08:35:
In? Kam ste poniknili vsi ljudje? Kaj vas je to grdo, grdo salamensko vreme požrlo in vam obralo vse kosti?

Pa ne da ste se vsi rešili vaših navezav na telesa in ujetost v materialno telo, in sedaj veselo po svetu stopate, ves čas v stiku s svojo pravo naravo?

Poet

Tu smo-večno-sedaj. Presajam si lase,da bo Bošty bolj čist,kot se dela. Bošty, daleč daleč, je božansko od tebe. Ni čudno,da paseš leteče krave po Saturnu.

Lp Alojz
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3409 - 21.09.2008 at 18:40:35

Alojz, to je Boštijeva usoda. Od pastirja do inkvizitorja saturnovskih krav.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #3410 - 21.09.2008 at 18:45:22

Quote:

Lp,Igor

Ti, ki tako rad predalčkaš. S kakšno pravico ti in tebi podobni sodite sočloveka, ki vam noče nič in želi samo sodelovati na forumu v prijateljskem duhu?

Sad
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3411 - 21.09.2008 at 18:56:08

satis wrote on 21.09.2008 at 18:45:22:
Quote:

Lp,Igor

Ti, ki tako rad predalčkaš. S kakšno pravico ti in tebi podobni sodite sočloveka, ki vam noče nič in želi samo sodelovati na forumu v prijateljskem duhu?

Sad

Ja, kje pa sedaj vidiš sodbo? Usoda človeka ni sodba, ker si jo je sam izbral. Prijateljstvo ni to, da se postavljaš nad soljudi, rekoč, da poznaš boga. To je navadna ošabnost in narcisoidnost. Častihlepje in vzvišenost.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

satis
5

Reply #3412 - 21.09.2008 at 19:13:10

No, to, kar si zdaj zapisal, je sprejemljivo, ali je res ali ni, ker večina si jemlje ekskluzivno pravico do tega, da edini pozna Boga in je zato Bošty le eden izmed takšnih. Drugače pa se mi zdi, da bi vsi morali paziti na kulturo dialoga in biti previdni, da ne užalimo po nepotrebnem sogovornika, ker ravno s takimi dejanji dokazujemo, da smo še daleč od Boga.
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3413 - 21.09.2008 at 20:19:24

satis wrote on 21.09.2008 at 19:13:10:
No, to, kar si zdaj zapisal, je sprejemljivo, ali je res ali ni, ker večina si jemlje ekskluzivno pravico do tega, da edini pozna Boga in je zato Bošty le eden izmed takšnih. Drugače pa se mi zdi, da bi vsi morali paziti na kulturo dialoga in biti previdni, da ne užalimo po nepotrebnem sogovornika, ker ravno s takimi dejanji dokazujemo, da smo še daleč od Boga.

Kaj je zate sprejemljivo in kaj ne se mi ne zdi pomembno. Prav tako tvoj meter s katerim meriš oddaljenost oz. bližino do svojega boga. Sicer pa dokler boš le navidezno vljudna in igrala užaljenost samo zaradi nekega boga, za katerega meniš, da ga poznaš, boš vedno pazljiva. Nravnost bo ostala v domeni božjega, od tebe odvojena.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3414 - 24.09.2008 at 09:12:43

Jaz nikoli nisem rekel, da sem edini ki poznam Mojstra Boga, in tudi si ne jemljem kake pravice da bi ga samo jaz poznal Exclaim.

V bistvu, če dobro premislim, ga tudi jaz ne poznam dovolj , iz česar pa sledi, da ga še ne v polnosti ( no, logično, ker je neskončen )  Roll Eyes.

Si pa dobro povedala zadnji stavek, Satis . Cool To bi morali bolj upoštevati  Roll Eyes Exclaim Huh Cool Sad Smiley ...

In, ja, Alojz, ... se opravičujem, če sem te zadel na preobčutljivo mesto, z tem, ko sem ti hotel v primeru nekaj povedati. Embarrassed

A te lahk vprašam, zakaj naj bi prišlo do izpadanja las po tvoje ?  Sad
( me zanima iz 3 razlogov )

Hvala za odgovor + lep + dober dan, še naprej ...

from Boštjan + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3415 - 24.09.2008 at 17:15:06

Boštyxz wrote on 24.09.2008 at 09:12:43:

Jaz nikoli nisem rekel, da sem edini ki poznam Mojstra Boga, in tudi si ne jemljem kake pravice da bi ga samo jaz poznal Exclaim.

V bistvu, če dobro premislim, ga tudi jaz ne poznam dovolj , iz česar pa sledi, da ga še ne v polnosti ( no, logično, ker je neskončen )  Roll Eyes.

Si pa dobro povedala zadnji stavek, Satis . Cool To bi morali bolj upoštevati  Roll Eyes Exclaim Huh Cool Sad Smiley ...

In, ja, Alojz, ... se opravičujem, če sem te zadel na preobčutljivo mesto, z tem, ko sem ti hotel v primeru nekaj povedati. Embarrassed

A te lahk vprašam, zakaj naj bi prišlo do izpadanja las po tvoje ?  Sad
( me zanima iz 3 razlogov )

Hvala za odgovor + lep + dober dan, še naprej ...

from Boštjan + #

Elementarna samobitnost(atomi),ki se vežejo z mojo večno-sedanjo življenjsko matrico v moj DNK so se spuntali. Glede pleše,se nikoli nisem 'belil' glave. Ženske so me, me imajo in me bodo rade imele, ni straha.Moški mislimo kako pomembni so lasje.Ko zaigra temparament si lahko grd kot 'smrtni greh' ni pomebno,če ženska oceni,da si ti tisti pravi. Parfumerija in lišp je za pol moške,pravi je lahko tudi smrdljiv, pa še vedno je pravi. Se strinjaš Bošty?
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3416 - 24.09.2008 at 19:43:46

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 14.09.2008 at 13:02:50:
Današnja radijska objava.

Stephen Hawking je stavil 100 dolarjev z vsemi tistimi,ki verjamejo,da bodo v Cernu našli t.i. Higginsov bozon-graviton.Ta delec fiziki tudi imenujejo BOŽJI DELEC !!!!!

Sam si upam stavit življenje,da bo CERN v tem poskusu, čista znanstvena polomija.  Naš racio nikoli ne bo dal odgovora,ker je telesno(elementarno omejen) odgovor bo posredovala naša večno-sedaj živa samobitna življenjska matrica v navezi z našo (telo)vesoljno elementarno samobitnostjo.Ta naš duh ki je posledica obeh naših samobitnosti bo podal odgovor-samospoznanja .Kdor razume ok. Kdor ne, naj gre v Cern držat svečo,bebavim in samovšečnim znanstvenikom.

Lp Alojz Cheesy Shocked Cool

Seveda nevedni ošabneži mečejo denar stran in pumpajo ljudi. Popolna zmedena nevednost evropskih "znanstvenih" inštitucij.

Lp,Igor

Imaš prav. Igor to še ni nič. Mnogi ne vedo kakšna godlja je še skrita zadaj. To mora šele priplavati na plano. Ko bodo slepi spregledali in hromi shodili- v prispodobi seveda. Ne teorije zarote,teorije našega zla bodo odkrite.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #3417 - 24.09.2008 at 20:24:02

Zadnje dni se bolj pocasi premika ta tema.

Torej kot opazam so za nekatere letece krave se vedno na saturnu in kljub temu da sem Bosty-a lepo prosil naj prosi on svojega modrega, ki mu tako lepo streze da naj mi vsaj za poskusiti prinese malo tega zloglasnega vodikovega sira... Tako da zal bomo sir iz saturna jedli se vedno samo v sanjah, kamor resnicno spada.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Etrex
5

Reply #3418 - 24.09.2008 at 20:28:40

Alojz in Sandib wrote on 24.09.2008 at 19:43:46:
Imaš prav. Igor to še ni nič. Mnogi ne vedo kakšna godlja je še skrita zadaj. To mora šele priplavati na plano. Ko bodo slepi spregledali in hromi shodili- v prispodobi seveda. Ne teorije zarote,teorije našega zla bodo odkrite.

Alojz, jaz kar voham to napetost v zraku in vse enkrat poci pod pritiskom, z drugo besedo bo se pestro in komaj cakam.

L.p. Cool
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3419 - 25.09.2008 at 10:12:51

Etrex wrote on 24.09.2008 at 20:28:40:
Alojz in Sandib wrote on 24.09.2008 at 19:43:46:

Alojz, jaz kar voham to napetost v zraku in vse enkrat poci pod pritiskom, z drugo besedo bo se pestro in komaj cakam.

L.p. Cool

Spoznali bomo svojo prostovoljno odločitev za to naše zemeljsko življenje. In potem bo smeha,ko bomo spregledali kakšni slepci smo prostovoljno postali. Pa še nek izbor se bo izvršil -zopet prostovoljno berz prisile .Svobodna volja ' zakon' našega večno-sedanjega bivanja. Nič in nihče nima pravice oskruniti to našo vesoljno življenjsko pravico.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 226 227 228 229 230 ... 764