Bardo_Thodol wrote on 09.09.2008 at 18:29:28:Alojz, brez zamere, ampak jaz, kot potrjeni nevernik, verjamem le tistemu, kar lahko sam preizkusim ali vidim, tudi skozi teleskop, mikroskop ali druge tehnične pripomočke.
Praznemu filoziranju brez osnove pa ne verjamem, pa če je to še tako mamljivo.
Kako lahko naprimer trdiš, da do trkov galaksij ne more priti, če pa imamo na stotine dokazov, celo poslikanih "in flagrante delicto".
En primer je naprimer tale slika, lahko jih pa predstavim še kolikor hočeš.
Trk galaksij NGC 2207 and IC 2163
http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap041121.htmlOstalega zaenkrat niti ne bi komentiral, dokler ne razčistimo zelo jasno postavljenega vprašanja ali se galaksije lahko združujejo ali se ne morejo?
Ne more priti!!!! To kar imaš ti in znanost za 'in flagrante delicto' je samo delicto galaksije same,ko ta sočasno umira in se rojeva v nov 150 milijardni samo cikel.
Galaksije se ne združujejo v večje galaksije, zaradi lastne večne elementarne morfogene matrice,ki narekuje območje njenega gravitacijskega polja znotraj vesolja.
Te pojme,ki jih jaz tu navajam morajo slepci šele dojeti in spoznati.Povedal sem ti, ti navajaš kot vernik znanosti,kar je enako verniku,ki verjame v izmišljene-prirejene verske dogme.
Jaz sem individualna samospoznana večno-sedanja vesoljna življenjska samobitnost. Si to že kdaj in kjerkoli prebral, slišal? Pokaži! Nikjer,jaz sem,ki sem večno-sedaj jaz. To dojemi. Jaz nisem slepec ujet v kakršne koli dogme in trditve. Jaz vem, poznam in nosim večno-sedanjo vesoljno samobitno resnico!!!!
Lp Alojz