Quote:Quote:Alojz in Sandib, ajgor itd. ...
..nobene bergle noben ucitelj nic takega kar ste napisali, preprosto mi gre na
k...c vas odnos do vseh ostalih ki niso z vami tej vasi storiji, to je vse. Moral sem se pocohat kjer me je srbelo, tak to je, zdaj ga pa harate dalje ce vas je volja me ne gane....
strpnost in sprejemanje David
živih in to smo vsi
Torej si vzpostavil odnos do našega odnosa. Verjetno te je motilo to nenehno videnje odnosov. Preprosto preberi, razmisli in potem vzpostavi odnos. Ali pa ne.
Lp,Igor
Igor sedaj sem se odločil,da bom vpeljal v našo debato nov termin
za naše delo SAMOBITNO POGANSTVO.
Tu smo vsi to kar v resnici smo-samopozabljeni in samospoznani Elohim
Večno-sedaj živa individualna vesoljna samobitnost.Sedaj smo vsi prostovoljni samospoznani Elohim ponovno vstali-Bogovi.Po tej teoriji je toliko Elohim-bogov' kolikor nas je v vseobsežni vesoljni samobitnosti večno-sedaj.
To pišem zato,da vsem pokažemo da smo vsi mi enaki Brez izbrancev in brez kast,kjer vlada etični kodeks svetosti vsakega življenja.
Svojo idejo bom podkrepil s Biblijskim citatom Mojzes 2:22
IN gospod bog je rekel:Glej človek je postal!! kakor eden izmed nas!! (Elohim) sedaj pozna dobro in zlo,da sedaj ne stegne roke svoje,ter ne vzame tudi od drevesa življenja,da bi jedel in živel vekomaj!!!!!
To pove: 1. Preveč cerkva nas razdvaja in dela neenake. RKC in vse cerkve so priredile sebi v prid izvorno teološko izročilo. V tem citatu se to razkriva. RKC je od 5-1o stoletja pobila polovico evropskih poganskih ljudstev,da bi jih pokristjanila. To je moj drgi argument. Tretji pa je,da je bilo izvorno pogansko verovanje skoraj v sozvočju s samimi' vedami'.
Torej bomo sedaj propagirali geslo :Kolikor nas je vseh večno-sedaj
toliko nas jevečno-sedaj Bogov= Samobitno poganstvo Elohim.
Mislim ,da je to,to!!!!
Lp Alojz