Poet wrote on 04.09.2008 at 23:58:05:Quote:Davida je misel popeljala v čas. V čas, ko se je brezskrbno motal okrog materinih nog v kuhinji. Sedaj je odrastel in uvidel odgovornost, da brez odgovornosti do življenja ne bo šlo in tega se boji. Rad bi pobegnil nazaj v varnost, zato ga članki, ki mu dajo malo za misliti, in govorijo, da takšne varnosti ni, pomenijo grožnjo. Najpriročneje se mu je skriti za užaljenostjo in klicati k umirjenosti, zaspanosti. To je strah pred življenjem ne izzivom-življenje nima nič z izzivom. Strah pred odgovornostjo življenja samega. Pomeni pomanjkanje življenske energije. To je čas.
Lp,Igor
Pismo, pod tole so moram pa 100% podpisati! In ravno to o čemer ajgor govori je točno tisto, kar ljudi pelje stran od P.D.ja, vem ker je mene tudi to najprej metalo. Ker je izredno težko sprejeti odgovornost za vse v svojem življenju, in zavreči vse teorije usode, karme in kaj ti vem česa še, na katere se ljudje opirajo in držijo kot pijanec plota, pa sploh ne vidijo, da jim vse te "psihološke bergle" pravzaprav zelo škodijo. Tega nočejo videti in raje branijo tisto kar poznajo, kar je pa začuda samo trpljenje, žalost, nesprejemanje, mora, ampak ne oni se tega morajo držati 100% na uro! Pišuka, kera bedarija.
Lp, Poet
VSE OK. Težko je sprejeti dejstvo,da si večno-sedaj živa individualna vesoljna samobitnost-nikoli začeta,nikoli končana-večno sedaj.Kako menjamo elementarno telo(atome) že vemo.
SVOBODNA VOLJA-kje in kako in čemu si samoodgovoren? Zgolj sebi in !!prostovoljno!!! celotni vesoljni življenjski samobitnosti. NIČ ni pogojeno vse je' prostovoljno' v lastni samobitnosti!!!!!!! TU je zanka,ki jo ne moremo in nočemo danes sprejeti,ker nas je krščanska doktrina
prestrašila-pogojevala,držala v strahu.
Preberita-Globalno segrevanje,Zunaj zemeljske civilizacije-Reinkarnacija- tam malo povem. Zadnje moje poste.
Mimogrede vidva oba sta že za moje pojme- čisto samospoznana.To jaz vem!
Lp Alojz