Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 200 201 202 203 204 ... 764
(Read 1512317 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #3015 - 03.09.2008 at 10:15:23

Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 22:09:46:
Alojz in Sandib wrote on 02.09.2008 at 18:39:38:
Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 16:36:44:
No, če tko reagiraš, te potem vidim kot otopelega človeka .
Eh, kaj ti čem potlej še govort' , če še sebe ne razumeš/dojemaš več  Cry.

Nič. Lips Sealed

Bošty

Ja res otopel,zato pa loviš po Saturnu leteče krave in iščeš sirarne po njegovih obročih. Bolj malo uspeha? Bošty kaj je hitrejše od svetlobne hitrosti? Odgovori, mogoče boš potem kaj bolj razumel sam sebe.

Lp Alojz

Najhitrejša do sedaj znana hitrost je duhovna hitrost , večmilijonkrat večja od znane svetlobne  Cool. Štekaš ?  Questioning

Okej  Cool.

In, če še nisi opazil ; nič ne lovim tam gori po Saturnu  Cheesy Grin Cool. Sem kar lepo prizemljen ( včasih še preveč )  Cool Wink Roll Eyes .

Lep pozdravčav  Cool.

Bošty

Prvič resnica !!!!!! Ampak drugič: Kdoje pa nosilec te duhovne hitrosti,ki je posledica tvoje življenjske matrice in tvoje   DNK (telesne) elementarne večne sedanje samopojavnosti ?
Človek Bošty!!!!!!! Cheesy Ti,jaz mi vsi!!!!!! Kiss Človek kot najvišja možna vesoljna individualna   samozavedna in danes že na Zemlji SAMOSPOZNANA življenjska samobitnost. Vseobsežna vesoljna elementarna in življenjska samobitnost se lahko samospozna samo v Človeku in človek v njej večno-sedaj.

Sedaj se pa usedi, premisli in komentiraj!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #3016 - 03.09.2008 at 10:25:27

Alojz in Sandib wrote on 02.09.2008 at 19:15:00:
Quote:
Poet wrote on 01.09.2008 at 10:27:00:
M.L.!

Danes se je začela šola! Svetujem ti, da znova prestopiš prag prvega razreda in se naučiš abecede še enkrat od začetka, ker za tole kar ti tule klamfaš bi ti učitelca razrednega pouka dala čisti cvek!!!

Mali Lulek bi pa potem v solzah odvihral v klop, cel razred bi pa zapel:

M.L.-jev lulček
je kot metuljček,
je kot metuljček sredi trav.
In ko bo zrastel
ta mali lulček
postal bo velik kot Triglav!!!!

Mali Lulček, jaz ti pa želim, da bi se čimprej spravil dol s tote svoje genitalne faze, saj si ja že odrasel dec, pa se še naprej po jajcih šlataš!

Lep pozdrav, in manj praskanja po jajcih nam želim!

POET!

BRIDKO BOŠ OBŽALOVAL DAN, KO SI SE NORČEVAL IZ PRESVITLEGA M.L-JA! ZAKAJ ON DO OBISTI RAZUME BOŽJE BESEDO, SE PO NJEJ RAVNA IN JO TUDI ŽIVI V SVOJEM ŽIVLJENJU, ČESAR PA TI NEVREDNI ČRV NISI ZMOŽEN!

M.L., KI JE BOGU DOCELA VDAN, BO KMALU DOVOLJ MOČAN, DA BO NA SVOJIH LASTNIH KRILIH ODLETEL IZ MOJEGA KRALJESTVA TEME IN SEDEL NA DESNO STRAN KRALJA VESOLJA, MEDTEM KO BOŠ TI ŠE NAPREJ RIL PO BLATU, BARABA POKVARJENA KOT SI, KATERO BOM SAM ŠE DOLGO MLEL POD MOJIMI PRSTI!

ZATO POET, VEDI, DA SI SI PODPISAL SMRTNO OBSODBO, KATERO BOŠ PREŽIVLJAL V VEČNEM PEKLU IN PRI ČEMER BOŠ NA VEKOMAJ PROSIL MILOSTI, KATERE PA NE BOŠ DELEŽEN, ZAKAJ NISI SE POKORIL VESOLJNEMU POGLAVARJU IN SI RAJE OSTAL VULGAREN BREZBOŽEN BREZVEREC!

OPA, TEH FARUŠKIH GROŽENJ PA NISEM OPAZIL. POET BO OBŽALOVAL-KAJ ti pokveka faruška. LAHKO SE TI USERJE NA GLAVO PA NIMA KAJ OBŽALOVATI. PROSTOVOLJNO JE VSAK MED NAMI VEČNO-SEDAJ TISTO;KAR ŽELI BITI SAM. VSAK SAM ODGOVARJA ZA SVOJA DELA. DA NE VIDIM VEČ NOBENE GROŽNJE.JASNO!!
Zmerjaj,pluvaj,smeši,brij norce,kar želiš. GROZI SAM SEBI IN NIKOMUR DRUGEMU.ŠE ENKRAT;DA NE VIDIM NOBENE GROŽNJE VEČ!!!!!!!!

LP Alojz ; Angry

Alojz

Hi hi, ne se razburjati, zakaj Poet je in Poet in Satanski Satan in Gospod Bog, hi hi, ki se znotraj sebe pogovarja s tremi glasovi: Satanski Satan govori iz področja teme in Boštyju in M.L. pove kar si onadva o vsej stvari že sama mislita, potem Gospod Bog govori samo Resnico, Poet se pa igra v svojem kozmičnem vrtcu nekje vmes in hrozno hrozno uživa!!!

Tak da Alojz, nikarte se ne razburjajte, saj vse Poet piše sam sebi, hihihi!

Živeli!  Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3017 - 03.09.2008 at 10:47:28

Poet

Saj veš,da jaz razumem to. Ampak Bošty nima pravice groziti nikomur. Ti, jaz, Igor,Etrex itd nikomur ne grozimo,da bo obžaloval,ker nam ne verjame. Grožnje niso umestne to sem želel Boštyu sporočiti,naj se z njimi ne postavlja.Drugače pa to njegovo temo že bistrimo.

Lp Alojz Grin Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3018 - 03.09.2008 at 12:36:33

Alojz in Sandib wrote on 03.09.2008 at 10:47:28:
Poet

Saj veš,da jaz razumem to. Ampak Bošty nima pravice groziti nikomur. Ti, jaz, Igor,Etrex itd nikomur ne grozimo,da bo obžaloval,ker nam ne verjame. Grožnje niso umestne to sem želel Boštyu sporočiti,naj se z njimi ne postavlja.Drugače pa to njegovo temo že bistrimo.

Lp Alojz Grin Cool

VSEM!!!!

MOJ zadnji post na Zunajzemeljskih civilizacijah odkriva vsem bistvo našega zemeljskega bivanja.

Bodite močni in čim več življenjskih moči si obnovite,da boste zopet Elohim.

Lp Alojz Wink Cool
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #3019 - 03.09.2008 at 12:54:50

Alojz in Sandib wrote on 03.09.2008 at 12:36:33:
Alojz in Sandib wrote on 03.09.2008 at 10:47:28:
Poet

Lp Alojz Grin Cool

VSEM!!!!

MOJ zadnji post na Zunajzemeljskih civilizacijah odkriva vsem bistvo našega zemeljskega bivanja.

Bodite močni in čim več življenjskih moči si obnovite,da boste zopet Elohim.

Lp Alojz Wink Cool

Je taku!  Smiley

Lp, Poet samojed, nekoč tudi vsejed, danes zelenjava in sadjejed, občasno zopet ribe in kalamarijed, pa občejedi školjkožer! Mwahahaha!!!
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3020 - 03.09.2008 at 13:03:55

Baš budi školkožder,je to daje životno snagu,da budeš mogao kao Arjuna(prenovljeni Elohim) ponovo duvati dugovječno u kozmičku školjku svog i svačijeg života.

X-ku, a zna se ko je to!!!! Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3021 - 03.09.2008 at 13:10:49

M.L.

Cel dopoldan si že na Forumu,pa nič.Kaj te sapa izdaja?

Nisi več tko pokroviteljski!!!!

Lp Alojz Grin Grin Kiss Cry
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3022 - 03.09.2008 at 13:19:37

Alojz in Sandib wrote on 02.09.2008 at 20:44:15:
VSEM

Osnovna življenjska matrica=večno-sedaj
1-moška        2.ženska
realizirana   akumulirana    =spol

Elementarna samopojavnost materija

akumulirana snov brez gravitacije + realizirana masa nosilka gravitacije

Elementarna snov se veže  v podvojeni zrcalni elementarni vezi
na življenjsko večno sedanjo EM matrico (moško,ali žensko)in pri tem ustvarja trojno zrcalno DNK vez in določa spol.Matrica je večno-sedaj istega spola.

Življenje ima svoj paradoks,da lahko izhaja samo iz večno-sedanje življenjske matrice,in lastne življenjske samoreprodukcije,kjer se vzajemno vežeta  elementarna samopojavnost (atomska nezavedna)in  matrica v vez,ki ima svoje samo cikle in na katere se mora nujno vezati življenjska matrica s čimer si zagotavlja samoreprodukcijo. Cikel mačke ni enak človeškemu itd.
Vzrok in Posledica spoja matrice in elementarne pojavnosti telesa je EM sila,ali naš življenjski duh.

Iz tega vzroka življenje ne more samonastati,ker ga večno-sedaj opredeljujejo večno iste življenjske matrice vrst. In na ta način je lahko samo samozavedna,samoodgovorna in samospoznana življenjska pojavnost Kralj, skrbnik in nosilec vsakega življenja večno-sedaj samo Človek-samospoznana vesoljna samobitna individualna življenjska pojavnost. Pika poka sedaj je pa resnično konec bluzenja Boštya in M.L:

Lp Alojz Cheesy Sad Kiss Tongue

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3023 - 04.09.2008 at 14:54:26

Alojz in Sandib wrote on 03.09.2008 at 13:19:37:
VSEM

1-moška        2.ženska

na življenjsko večno sedanjo EM matrico (moško,ali žensko)in pri tem ustvarja trojno zrcalno DNK vez in določa spol.Matrica je večno-sedaj istega spola.

Življenje ima svoj paradoks,da lahko izhaja samo iz večno-sedanje življenjske matrice,in lastne življenjske samoreprodukcije,kjer se vzajemno vežeta  elementarna samopojavnost (atomska nezavedna)in  matrica v vez,ki ima svoje samo cikle in na katere se mora nujno vezati življenjska matrica s čimer si zagotavlja samoreprodukcijo. Cikel mačke ni enak človeškemu itd.
Vzrok in Posledica spoja matrice in elementarne pojavnosti telesa je EM sila,ali naš življenjski duh.

Iz tega vzroka življenje ne more samonastati,ker ga večno-sedaj opredeljujejo večno iste življenjske matrice vrst. In na ta način je lahko samo samozavedna,samoodgovorna in samospoznana življenjska pojavnost Kralj, skrbnik in nosilec vsakega življenja večno-sedaj samo Človek-samospoznana vesoljna samobitna individualna življenjska pojavnost. Pika poka sedaj je pa resnično konec bluzenja Boštya in M.L:

Bošty zakaj mi tu ne pokažes svetih letečih krav iz Saturna?
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #3024 - 04.09.2008 at 17:22:06

Bom postavil vprasanje Alojzu.

Ocitno je postalo zelo moderno, ker je na netu vedno vec napovedi  o 2012  in raznoraznim crnogledim -konec sveta preroskim napovedim. Naj bi bila res pestra kolicina teh napovedi iz razlicnih koncev sveta in razlicnih obdobjih, kot recimo majevska prerokba (konec majevskega koledarja).

Ok ker samo kekci lahko padajo na taksne fore se temu smejemo, ampak me zanima ce je v resnici kaj pomembno 2012 (ker so aktivne spremembe EM zadnje case velike, morebiti prestopimo dokoncno v homo-dei obliko? Smiley ).

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3025 - 04.09.2008 at 20:03:58

Etrex wrote on 04.09.2008 at 17:22:06:

Ocitno je postalo zelo moderno, ker je na netu vedno vec napovedi  o 2012  in raznoraznim crnogledim -konec sveta preroskim napovedim. Naj bi bila res pestra kolicina teh napovedi iz razlicnih koncev sveta in razlicnih obdobjih, kot recimo majevska prerokba (konec majevskega koledarja).

Ok ker samo kekci lahko padajo na taksne fore se temu smejemo, ampak me zanima ce je v resnici kaj pomembno 2012 (ker so aktivne inilo je desetspremembe EM zadnje case velike, morebiti prestopimo dokoncno v homo-dei obliko? Smiley ).

L.p.

Etrex

Si samospoznan in, ali se imaš lahko deokazljivo za takšnega? Povedal sem leta 1998 so se vrata(simbolno povedano) v naše samo spoznanje odprla ,galaktični čas se je dobesedno dopolnil (EM frekvence) in nam to omogočil. Minilo je deset let in mnogi smo že to,kar smo vedeli že pred 14000 leti,da bomo ponovno postali. Celotno to dobo smo v bistvu iskali sami sebe,da bi se ponovno samospoznali. Vsak med nami ima večno-sedaj svobodno voljo in po njej se lahko večno-sedaj (brez kakršnega koli (farizejskega strahu in groženj)ravna in ji sledi. SVOBODNA VOLJA!!!!!!! Nihče in nikjer in nikdar ne sme drugemu preprečevati,da jo večno-sedaj uresničuje Smiley

Mi sami smo se odločili prostovoljno za to zemeljsko življenje in sami smo se,se in se bomo kje bomo živeli znotraj galaksije. To nam omogoča naše življenje samo in mi sami sebi.
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #3026 - 04.09.2008 at 20:10:59

Ok ker samo kekci lahko padajo na taksne fore se temu smejemo, ampak me zanima ce je v resnici kaj pomembno 2012 (ker so aktivne spremembe EM zadnje case velike, morebiti prestopimo dokoncno v homo-dei obliko? Smiley ).

L.p.

Vsekakor je bolj fino, če kaj resnega vprašamo, kot pa da moramo tista dva omejenca Boštyja in še posebej M.L.-ja k sebi spravljat.

Hmm, če odgovorim takole, si jaz 2012 predstavljam kot dokončen konec človeške bedarije - v smislu da do takrat človeštvo končno izve kar se mi pogovarjamo tule na forumu: da neizpodbitno ni Boga drugega kot človeka, da smo se ljudje samopozabili na Zemlji, da imamo odgovornost do celotnega vesolja in sebe ter da smo najvišja entiteta v vesolju, odgovorni samo samim sebi + da znova stopimo v stanje razsvetljenja.

Vse to naj bi do leta 2012 prišlo na plano malo bolj v globalnem smislu in ravno to znanje meni osebno predstavlja "konec sveta", ker dejansko gre za konec starega pogleda na svet in konec slepljenja samega sebe.

Tak za zdajle, juheeeejjjjj!!!

Živeli!  Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3027 - 04.09.2008 at 20:25:52

Poet wrote on 04.09.2008 at 20:10:59:

L.p.

Vsekakor je bolj fino, če kaj resnega vprašamo, kot pa da moramo tista dva omejenca Boštyja in še posebej M.L.-ja k sebi spravljat.

Hmm, če odgovorim takole, si jaz 2012 predstavljam kot dokončen konec človeške bedarije - v smislu da do takrat človeštvo končno izve kar se mi pogovarjamo tule na forumu: da neizpodbitno ni Boga drugega kot človeka, da smo se ljudje samopozabili na Zemlji, da imamo odgovornost do celotnega vesolja in sebe ter da smo najvišja entiteta v vesolju, odgovorni samo samim sebi + da znova stopimo v stanje razsvetljenja.

Vse to naj bi do leta 2012 prišlo na plano malo bolj v globalnem smislu in ravno to znanje meni osebno predstavlja "konec sveta", ker dejansko gre za konec starega pogleda na svet in konec slepljenja samega sebe.

Tak za zdajle, juheeeejjjjj!!!

Živeli!  Smiley

Poet

To je razmišljanje samospoznanih-brez blefiranja. Poet Etrex vsa čast.

Sam sem rojen natanko 3304 let za Tutankamonom v znamenju treh desetic- Vem zakaj in tudi vem zakaj ima Tutonkamon šopek cvetlic v naročju. Vem zakaj smo mi vsi tu. Tisti trenutek ko sem bil rojen se je doba našega samospoznanja začela in poglejte sebe in boste spoznali samospoznane. Etrex,Poet,Igor,Sašo,Matijaž, in še mnogo je tistih,ki v sebi prepoznajo vesoljno živo samobitnost. Popolnoma vseeno je kaj si drugi mislijo o nas. Mi vemo zakaj živimo in kaj je naša dolžnost do vesoljnega življenja in do vseh na Zemlji. Mi smo tu zato,da pokažemo in obrazložimo vse opcije,ki nam jih življenje ponuja. Vsi in vsak med nami se bo prostovoljno odločal,kako želi živeti tudi po popolnem razsvetljenstvu vseh nas.Svobodna volja to je svetost same vesoljne žive samobitnosti v človeku in človeka v njej-večno-sedaj.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3028 - 04.09.2008 at 20:45:57

VSEM

1-moška        2.ženska

Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #3029 - 04.09.2008 at 20:56:00

Alojz sem vprasal, ker je veliko pumpa za 2012.

Da ne bomo samo brezveze odgovarjali Bostyu & kvazi-spiritual tim-u letecih krav, raje se sam kaj vprasam in se malo pomenimo in zapiseste se kaj zanimivega.

Alojz, to je meni jasno. To sem vprasal bolj kot zanimivost, ce je res kaksen hakeljc v tej 2012.

Ker majevski koledar se takrat zakljuci in sam bi rekel da gre nedvomno za novo dobo na zavestnemu nivoju. Verjetno bodo takrat res zaceli ljudje bolj mnozicno spoznavati P.D., tako bi lahko rekli temu prag zlate dobe in konec skozi tisocletja vlacenja kvaziduhovnih naukov kot je za primer bluzenje od Bosty-ja.

To bo se scena Grin

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Pages: 1 ... 200 201 202 203 204 ... 764