Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 199 200 201 202 203 ... 764
(Read 1511603 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #3000 - 01.09.2008 at 20:06:33

Vsem

Še nekaj sem opazil,da se tisti z normalnim razmišljanjem več ne bunijo. Bunijo se samo še t.i. telebajski iz Saturna in farizejski zaslepljenci, ter vojni veterani,ki nikoli niso ovohali vojne..

Zdi se mi,da  zadeva 'pada na plodna tla. Izključujem Boštya in M.L. no pa Bambya ,ki več ali manj potrjenj vojni obsedenec.

Lp Alojz
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3001 - 02.09.2008 at 06:13:27

M.L. wrote on 31.08.2008 at 20:23:50:
Alojz in Sandib wrote on 31.08.2008 at 20:10:13:
Boštyxz wrote on 31.08.2008 at 10:38:35:
Alojz wrote ;

Kdo si ti boš spoznal, samo če ti to jaz povem in razodenem

Oh, Alojz , kako lepo se počutiš v svoji zmoti, kajne  Smiley .

Jaz sem ti zase že enkrat povedal, kdo sem, kaj sem + kam grem .

Vendar tega očitno nisi štekal , ali pa si nisi ničesar zapomnil .

In tako lepo ostajaš v svoji zablodi .

Pa dober + nezabloden dan, ti želimo vsi ostali , še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj,...  Smiley Roll Eyes Smiley...

by Boštyxz + #company + # Kiss#

Vsaka X pojavnost ima svoje cikle in ko bo tega cikla zemeljske teme konec boš ti spoznal,kaj sem ti govoril. Jasno, ali ne tako bo.Stavim svojo glavo na katero koli tnalo hočeš ,da bo točno tako.

Lp Alojz Grin Shocked

Še dobro, da Bošty ni takšen in mislim, da se ne bo držal tvoje obljubljene stave. Če boš pa res veliko ponujal svojo glavo na prodaj, boš pa res nekoč ob njo.

Pa lep pozdrav in nikar prehitro v stave.

Grin Cheesy Grin, res, res, dobro si tole razložil, M.L.  Cool .

Lp by Bošt' + #
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3002 - 02.09.2008 at 06:22:05

Poet wrote on 01.09.2008 at 12:43:57:
KAKO PRAV SI REKEL, DRAGI SIN MIZARSTVO LONČARIČ

REKEL SI: PA LEP POZDRAV IN REŠUJMO SE IZ UJETNIŠTVA

KO BI LE LAHKO DOUMEL MODROST SVOJIH BESED, DRAGI SIN, TEDAJ BI SKUPAJ ZAPLESALA PLES VESOLJA IN BI CELOTNO VESOLJE ZNOVA BILO NAJIN VEČNI DOM

DRAGI SIN, RESNIČNE SO TVOJE BESEDE, ZAKAJ IZ UJETNIŠTVA SE MORAMO REŠITI, JAZ SAM, KI SEM BOG, PREKO TEBE, KI SI BOG POTOPLJEN V ČLOVEŠKE SANJE

IN REŠEVALA SE BOVA SKUPAJ, JAZ PREKO TEBE, TI PREKO SEBE, ZAKAJ KO SI SAM SUŽENJ MOJE LASTNE TEME, TEDAJ SEM TUDI SAM SUŽENJ SVOJE LASTNE TEME, IN VEČ NE VEM, DA SEM BOG IN DA JE TO MOJE VESOLJE, TEMVEČ POTONEM V GLOBOK SPANEC KJER KOT ČLOVEK V SANJAH LOVIM SAMEGA SEBE IZVEN SEBE, IN S TEM PODALJŠUJEM SVOJO LASTNO AGONIJO, KI JO GOJIM DO SEBE ZNOTRAJ SAMEGA SEBE

Točno se prepozna Poetovo pisanje, ker je pač težko iti "iz svoje kože"  Grin Cheesy Wink Smiley Cool Roll Eyes Cool

Lp

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3003 - 02.09.2008 at 06:25:10

M.L. wrote on 01.09.2008 at 13:18:29:
Poet wrote on 01.09.2008 at 13:09:31:
Saj ne, da bi zagovarjal Gospoda Boga, ker tako daleč pa menda še nisem, kajne? Wink, pa moram vseeno reči, da če Gospod Bog reče, da si ti Mali Lulek v resnici Mizarstvo Lončarič, potem je tu stvar končana, in si Mizarstvo Lončarič, jeli? Če pa bi Gospod Bod rekel, da si Mala Lončena Pokveka, tedaj bi ti na osebni izkaznici pisalo Mala Lončena Pokveka, kajneda?

Mali Luciferček ti, ki je v prostem času še mizar, zanima me predvsem to, kako to da se ne naveličaš svojih umotvorov? Razloži mi to: si v življenju že kdaj videl angele in demone? Si že kdaj videl kakšno entiteto, ki bi bila bolj zavestna od človeka? Če si, povej, če nisi se pa spametuj, ti Mali Tantadruj, cefuj!

Živeli!  Smiley

Sem ti rekel, da si v zmoti glede mojega imena. Kar se pa demonov tiče; z enim njegovim pomagačem pravkar govorim tule po forumu, z angelom sem pa malo pred tabo, če ža hočeš vedeti.

Entitete nimajo večje moči in zavesti od človeka, če jim pa človek dopusti ( seveda nevede ), naprimer tako kot ti, pa ga pravladajo v moči in zavesti.

Pa lep pozdrav in obvarujmo se slabega.

...heh, ML., tale, tale je tud' dobroprispodobna  Wink Cheesy Grin Cool Grin Roll Eyes Smiley

Le strumno naprejjj, juheeeeeeejjjjjjjjjj, ... Cheesy Wink Cool...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3004 - 02.09.2008 at 06:29:37

Alojz in Sandib wrote on 01.09.2008 at 13:32:47:
Saj ne, da bi zagovarjal Gospoda Boga, ker tako daleč pa menda še nisem, kajne? Wink, pa moram vseeno reči, da če Gospod Bog reče, da si ti Mali Lulek v resnici Mizarstvo Lončarič, potem je tu stvar končana, in si Mizarstvo Lončarič, jeli? Če pa bi Gospod Bod rekel, da si Mala Lončena Pokveka, tedaj bi ti na osebni izkaznici pisalo Mala Lončena Pokveka, kajneda?

Mali Luciferček ti, ki je v prostem času še mizar, zanima me predvsem to, kako to da se ne naveličaš svojih umotvorov? Razloži mi to: si v življenju že kdaj videl angele in demone? Si že kdaj videl kakšno entiteto, ki bi bila bolj zavestna od človeka? Če si, povej, če nisi se pa spametuj, ti Mali Tantadruj, cefuj!

Živeli!  Smiley

Sem ti rekel, da si v zmoti glede mojega imena. Kar se pa demonov tiče; z enim njegovim pomagačem pravkar govorim tule po forumu, z angelom sem pa malo pred tabo, če ža hočeš vedeti.

Entitete nimajo večje moči in zavesti od človeka, če jim pa človek dopusti ( seveda nevede ), naprimer tako kot ti, pa ga pravladajo v moči in zavesti.

Kaj pa je lahko slabo,če je vse večno-sedaj eno? Bingelj odgovor? To si si ti zmislu,ki pojma nimaš od pojma samega.Odrešitev iz vsake MISELNE zagate je tu večno-sedaj v nas!

A kaj je lahko slabo ? Pa Alojz, saj si celo sam rekel, da gre v Vesolju za učinkovanje med dvema silama, če se prav spomnem.

No, in, vidiš, ena od njih je drugačna od druge . Torej, če je ena dobra, je druga nasprotno avtomatsko-logično slaba .

Sicer pa je logično, da bodo slej ko prej tudi tebi začeli govoriti "bingelj" , ker vsak žanje kar seje ( dobi kar zasluži) , tako kot si ti označil M.L.  Cool.

Daj mi RESNO povej, a ti je všeč, če te kličejo "bingelj" ? Questioning?

Pa dobrozaslužen dan, nam vsem želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj ... Cool...

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3005 - 02.09.2008 at 13:14:11

Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 06:29:37:
Alojz in Sandib wrote on 01.09.2008 at 13:32:47:

Živeli!  Smiley

Kaj pa je lahko slabo,če je vse večno-sedaj eno? Bingelj odgovor? To si si ti zmislu,ki pojma nimaš od pojma samega.Odrešitev iz vsake MISELNE zagate je tu večno-sedaj v nas!

A kaj je lahko slabo ? Pa Alojz, saj si celo sam rekel, da gre v Vesolju za učinkovanje med dvema silama, če se prav spomnem.

No, in, vidiš, ena od njih je drugačna od druge . Torej, če je ena dobra, je druga nasprotno avtomatsko-logično slaba .

Sicer pa je logično, da bodo slej ko prej tudi tebi začeli govoriti "bingelj" , ker vsak žanje kar seje ( dobi kar zasluži) , tako kot si ti označil M.L.  Cool.

Daj mi RESNO povej, a ti je všeč, če te kličejo "bingelj" ? Questioning?

Pa dobrozaslužen dan, nam vsem želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj ... Cool...

Bošty

Odreagiram,tko za zunanji štos, a me prav nič ne prizadene če mi tisočkrat napišeš da sem bingelj. Jaz vem kdo sem in sem sam sebi popolnoma dovolj v svojem življenjskem poslanstvu.Moja ljubezen je življenje in to vsako.Ti pa razmišljaj.Ko ti rečem butec je to zunanja oznaka znotraj pa si rečem Bošty ubog si,a sam si tako želel prostovoljno in to si dobil. Zopet moraš misliti in tako večno-sedaj Bošty izgubljeni.
Samospoznanje ti manjka in potem mi boš lahko rekel tudi lucifer,pa se bova oba samo smejala. Ja, ja odpret si bo treba ponovno pot proti življenju.

Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3006 - 02.09.2008 at 16:36:44

No, če tko reagiraš, te potem vidim kot otopelega človeka .
Eh, kaj ti čem potlej še govort' , če še sebe ne razumeš/dojemaš več  Cry.

Nič. Lips Sealed

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3007 - 02.09.2008 at 18:39:38

Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 16:36:44:

Nič. Lips Sealed

Bošty

Ja res otopel,zato pa loviš po Saturnu leteče krave in iščeš sirarne po njegovih obročih. Bolj malo uspeha? Bošty kaj je hitrejše od svetlobne hitrosti? Odgovori, mogoče boš potem kaj bolj razumel sam sebe.

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3008 - 02.09.2008 at 19:15:00

Quote:
Poet wrote on 01.09.2008 at 10:27:00:
M.L.!

Danes se je začela šola! Svetujem ti, da znova prestopiš prag prvega razreda in se naučiš abecede še enkrat od začetka, ker za tole kar ti tule klamfaš bi ti učitelca razrednega pouka dala čisti cvek!!!

Mali Lulek bi pa potem v solzah odvihral v klop, cel razred bi pa zapel:

M.L.-jev lulček
je kot metuljček,
je kot metuljček sredi trav.
In ko bo zrastel
ta mali lulček
postal bo velik kot Triglav!!!!

Mali Lulček, jaz ti pa želim, da bi se čimprej spravil dol s tote svoje genitalne faze, saj si ja že odrasel dec, pa se še naprej po jajcih šlataš!

Lep pozdrav, in manj praskanja po jajcih nam želim!

POET!

BRIDKO BOŠ OBŽALOVAL DAN, KO SI SE NORČEVAL IZ PRESVITLEGA M.L-JA! ZAKAJ ON DO OBISTI RAZUME BOŽJE BESEDO, SE PO NJEJ RAVNA IN JO TUDI ŽIVI V SVOJEM ŽIVLJENJU, ČESAR PA TI NEVREDNI ČRV NISI ZMOŽEN!

M.L., KI JE BOGU DOCELA VDAN, BO KMALU DOVOLJ MOČAN, DA BO NA SVOJIH LASTNIH KRILIH ODLETEL IZ MOJEGA KRALJESTVA TEME IN SEDEL NA DESNO STRAN KRALJA VESOLJA, MEDTEM KO BOŠ TI ŠE NAPREJ RIL PO BLATU, BARABA POKVARJENA KOT SI, KATERO BOM SAM ŠE DOLGO MLEL POD MOJIMI PRSTI!

ZATO POET, VEDI, DA SI SI PODPISAL SMRTNO OBSODBO, KATERO BOŠ PREŽIVLJAL V VEČNEM PEKLU IN PRI ČEMER BOŠ NA VEKOMAJ PROSIL MILOSTI, KATERE PA NE BOŠ DELEŽEN, ZAKAJ NISI SE POKORIL VESOLJNEMU POGLAVARJU IN SI RAJE OSTAL VULGAREN BREZBOŽEN BREZVEREC!

OPA, TEH FARUŠKIH GROŽENJ PA NISEM OPAZIL. POET BO OBŽALOVAL-KAJ ti pokveka faruška. LAHKO SE TI USERJE NA GLAVO PA NIMA KAJ OBŽALOVATI. PROSTOVOLJNO JE VSAK MED NAMI VEČNO-SEDAJ TISTO;KAR ŽELI BITI SAM. VSAK SAM ODGOVARJA ZA SVOJA DELA. DA NE VIDIM VEČ NOBENE GROŽNJE.JASNO!!
Zmerjaj,pluvaj,smeši,brij norce,kar želiš. GROZI SAM SEBI IN NIKOMUR DRUGEMU.ŠE ENKRAT;DA NE VIDIM NOBENE GROŽNJE VEČ!!!!!!!!

LP Alojz ; Angry
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3009 - 02.09.2008 at 20:03:33

Alojz, takšne grožnje drekeca pekeca pa ja niso vredne razburjanja. Se ja na daleč vidi, da je navaden bogaboječi, vaški ministrant, ki bi rad nekaj pridigal. Pa ga nihče ne posluša. Za takšne uboge pare, bi morali ustanoviti šolo učlovečenja.

Sedaj pa nekaj prah dviguje, v bistvu pa je to cmerjenje.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3010 - 02.09.2008 at 20:18:19

Quote:
Alojz, takšne grožnje drekeca pekeca pa ja niso vredne razburjanja. Se ja na daleč vidi, da je navaden bogaboječi, vaški ministrant, ki bi rad nekaj pridigal. Pa ga nihče ne posluša. Za takšne uboge pare, bi morali ustanoviti šolo učlovečenja.

Sedaj pa nekaj prah dviguje, v bistvu pa je to cmerjenje.

Lp,Igor

IGOR

Grožnje ne spadajo v ta kontekst. Glede ostalega, pa se popolnoma strinjam s tabo.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #3011 - 02.09.2008 at 20:44:15

VSEM

Osnovna življenjska matrica=večno-sedaj
1-moška        2.ženska
realizirana   akumulirana    =spol

Elementarna samopojavnost materija

akumulirana snov brez gravitacije + realizirana masa nosilka gravitacije

Elementarna snov se veže  v podvojeni zrcalni elementarni vezi
na življenjsko večno sedanjo EM matrico (moško,ali žensko)in pri tem ustvarja trojno zrcalno DNK vez in določa spol.Matrica je večno-sedaj istega spola.

Življenje ima svoj paradoks,da lahko izhaja samo iz večno-sedanje življenjske matrice,in lastne življenjske samoreprodukcije,kjer se vzajemno vežeta  elementarna samopojavnost (atomska nezavedna)in  matrica v vez,ki ima svoje samo cikle in na katere se mora nujno vezati življenjska matrica s čimer si zagotavlja samoreprodukcijo. Cikel mačke ni enak človeškemu itd.
Vzrok in Posledica spoja matrice in elementarne pojavnosti telesa je EM sila,ali naš življenjski duh.

Iz tega vzroka življenje ne more samonastati,ker ga večno-sedaj opredeljujejo večno iste življenjske matrice vrst. In na ta način je lahko samo samozavedna,samoodgovorna in samospoznana življenjska pojavnost Kralj, skrbnik in nosilec vsakega življenja večno-sedaj samo Človek-samospoznana vesoljna samobitna individualna življenjska pojavnost. Pika poka sedaj je pa resnično konec bluzenja Boštya in M.L:

Lp Alojz Cheesy Sad Kiss Tongue
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #3012 - 02.09.2008 at 20:52:42

Lepo povedano Alojz, zelim si da bi veckrat podali kaksne taksne krajse razlage, karkoli vam ze pade na pamet Smiley

Oh ja bojim se da ni se konca bluzenja Bosty-ja in M.l.-ja.

Razumnih in realnih razlag seveda nimata, neumnost pa je neskoncna.

P.s. Cloveski um pa je najhitrejsa zadeva v vesolju, zato je clovek kralj, najvisje bitje v stvarstvu.

L.p. Cool
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #3013 - 02.09.2008 at 21:05:45

Vse bolj se mi dozdeva, da vse skupaj prekaša po hitrosti, Boštijeva in M.L-ova ne-um-nost. Sledi jima tudi povojni hostnik Bambi.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #3014 - 02.09.2008 at 22:09:46

Alojz in Sandib wrote on 02.09.2008 at 18:39:38:
Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 16:36:44:

Nič. Lips Sealed

Bošty

Ja res otopel,zato pa loviš po Saturnu leteče krave in iščeš sirarne po njegovih obročih. Bolj malo uspeha? Bošty kaj je hitrejše od svetlobne hitrosti? Odgovori, mogoče boš potem kaj bolj razumel sam sebe.

Lp Alojz

Najhitrejša do sedaj znana hitrost je duhovna hitrost , večmilijonkrat večja od znane svetlobne  Cool. Štekaš ?  Questioning

Okej  Cool.

In, če še nisi opazil ; nič ne lovim tam gori po Saturnu  Cheesy Grin Cool. Sem kar lepo prizemljen ( včasih še preveč )  Cool Wink Roll Eyes .

Lep pozdravčav  Cool.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 199 200 201 202 203 ... 764