Alojz in Sandib
|
Boštyxz wrote on 02.09.2008 at 06:29:37:Alojz in Sandib wrote on 01.09.2008 at 13:32:47:M.L. wrote on 01.09.2008 at 13:18:29:Poet wrote on 01.09.2008 at 13:09:31:Saj ne, da bi zagovarjal Gospoda Boga, ker tako daleč pa menda še nisem, kajne?  , pa moram vseeno reči, da če Gospod Bog reče, da si ti Mali Lulek v resnici Mizarstvo Lončarič, potem je tu stvar končana, in si Mizarstvo Lončarič, jeli? Če pa bi Gospod Bod rekel, da si Mala Lončena Pokveka, tedaj bi ti na osebni izkaznici pisalo Mala Lončena Pokveka, kajneda? Mali Luciferček ti, ki je v prostem času še mizar, zanima me predvsem to, kako to da se ne naveličaš svojih umotvorov? Razloži mi to: si v življenju že kdaj videl angele in demone? Si že kdaj videl kakšno entiteto, ki bi bila bolj zavestna od človeka? Če si, povej, če nisi se pa spametuj, ti Mali Tantadruj, cefuj! Živeli! Sem ti rekel, da si v zmoti glede mojega imena. Kar se pa demonov tiče; z enim njegovim pomagačem pravkar govorim tule po forumu, z angelom sem pa malo pred tabo, če ža hočeš vedeti. Entitete nimajo večje moči in zavesti od človeka, če jim pa človek dopusti ( seveda nevede ), naprimer tako kot ti, pa ga pravladajo v moči in zavesti. Pa lep pozdrav in obvarujmo se slabega. Kaj pa je lahko slabo,če je vse večno-sedaj eno? Bingelj odgovor? To si si ti zmislu,ki pojma nimaš od pojma samega.Odrešitev iz vsake MISELNE zagate je tu večno-sedaj v nas! A kaj je lahko slabo ? Pa Alojz, saj si celo sam rekel, da gre v Vesolju za učinkovanje med dvema silama, če se prav spomnem. No, in, vidiš, ena od njih je drugačna od druge . Torej, če je ena dobra, je druga nasprotno avtomatsko-logično slaba . Sicer pa je logično, da bodo slej ko prej tudi tebi začeli govoriti "bingelj" , ker vsak žanje kar seje ( dobi kar zasluži) , tako kot si ti označil M.L.  . Daj mi RESNO povej, a ti je všeč, če te kličejo "bingelj" ?  ? Pa dobrozaslužen dan, nam vsem želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj ...  ... by Boštyxz + #company + #  # Bošty Odreagiram,tko za zunanji štos, a me prav nič ne prizadene če mi tisočkrat napišeš da sem bingelj. Jaz vem kdo sem in sem sam sebi popolnoma dovolj v svojem življenjskem poslanstvu.Moja ljubezen je življenje in to vsako.Ti pa razmišljaj.Ko ti rečem butec je to zunanja oznaka znotraj pa si rečem Bošty ubog si,a sam si tako želel prostovoljno in to si dobil. Zopet moraš misliti in tako večno-sedaj Bošty izgubljeni. Samospoznanje ti manjka in potem mi boš lahko rekel tudi lucifer,pa se bova oba samo smejala. Ja, ja odpret si bo treba ponovno pot proti življenju.
|