Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 198 199 200 201 202 ... 764
(Read 1512015 times)
Poet
Ex Member

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #2985 - 01.09.2008 at 11:17:21

Nekoč sta živela Bog in Satan.

Pa je rekel Bog Satanu: Ejga, a uhka ti kkšen špil napravš, hudirja? Men je tuki zdele mau dougcajt ratalu, pa b se hotu mal poveselit pa kšno zagodet, a bi se uhka midva kej tazga zmenla?

Pa je rekel Stric Satan: tud men je en mau dougcajt ratal, k ni več nbenga človečka ki bi uhka farval in na limance pelau, a n? Pa sem tuhtal, gospod Bog, in sem tole stuhtava, a n, da b se uhka midva šla ene maškare, tko mal za hec. Jazst bom bed guy, ti boš pa gud guy, a je prav?

In odgovoril je gospod Bog: Ja, že že, Satančino jedna moja, samo kaku se bova pa mdva igrawa te skrivalnice, saj sva samo dva v celem vesolju, sej se ne morva, to si ti mal slabo stuhtal, jeli?

Pa je rekel Stric Satan: ti nič ne skrb, a n, bom že jaz poštimal tako da bo kul.

...

Preteklo je mnogo mnogo let (kar označujejo tiste tri luštne pikice) in še mnogo jih bo ... Upam da štekate poanto, če pa ne, pa vprašajte Boštija ali pa Malega Lulčka, onadva vam bosta znala najbolje razložiti v čem je stvar.  Grin

V glavnem, Bog in Satan se nekje skrivata, pa nihče ne ve kje. Razen dveh zgoraj omenjenih osebkov. Joj, pa prvi šolski dan je danes! Pa je tudi dan, kad se je pričel Drugi Svjetski Rat, jebate! Ne vem, če vi tudi, samo jaz vidim neko povezavo v tem. Živeli!  Smiley
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #2986 - 01.09.2008 at 11:38:31

Alojz in Sandib wrote on 01.09.2008 at 10:03:42:
M.L. wrote on 01.09.2008 at 09:51:20:
Alojz in Sandib wrote on 01.09.2008 at 09:20:13:
M.L. wrote on 01.09.2008 at 08:09:15:
Alojz in Sandib wrote on 31.08.2008 at 21:41:46:
Quote:
To pa čudno, da ti ne veš kakšen je Bošti. Vem, da ne znaš pisati razumljivo, ampak malo pa lahko opišeš, tako prosto, po svoje.

Lp,Igor

Igor

Dober ju klofaš ta dva egoista samovšečna, nad oblaki.

Sedaj bom nekaj bistvenega pojasnil.

Morforna EM matrica življenja je večna(duša)
Fizično elementarno telo je minljivo.

Atomi iz naravne reprodukcije neke vrste se vežejo na EM matrico življenja.Vzrok in posledica te vezave matrice življenja in elementarne pojavnosti(atomi) je naš življenjski duh (EM sila)

Uskljanenost matrice in atomov se navzven izraža enotno skozi našo osebo.Znotraj nas pa se ta medsebojna interakcija matrice in atomov nenehno dogaja.Sedaj lahko pridemo do zaključka treh pojavnosti oseb- Prva je lahko prevladujoča elementarnost,ta človek je materialist in egoist. Drugič lahko prevlada matrica,ta človek je materialno nefunkcionalen živi takorekoč v oblakih in išče realizirano (atome) avtoriteto izven sebe Bošty-M.L. Tretje osebe pa so uravnotežene osebnosti,kjer matrica in atomi vzajemno sodelujejo-usklajeno.
Ta oseba je pomirjena sama s seboj in tudi ve kdo je. Takih pa je na tem celotnem forumu komaj za vzorec.

Sedaj imate tisti izgubljeni priliko resnega razmisleka!!!!

Lp Alojz Grin

Z takšno razlago kot jo ponujaš ne more nihče postati samospoznan.
Precej drugače gre tole Lojzek.

Pa lep pozdrav in vedimo, da je duša še zelo pokvarljiva roba.

M.L.

Saj povezovati si se naučil,če že drugega ne. Pridno tko malo pokvarjeno izrabljaš tuje vedenje in ga tko malo zasukaš sebi v prid. Vseeno je, važno zame je,da se učiš.

Lp Alojz Grin

Lojzek, Lojzek, kaj se pa naj jaz od tebe naučim, a si mogoče mislil, blatenja, žaljenja ali pljuvanja po drugače mislečih od tebe, nak, nič ne bo iz tega. Moje učenje je zasnovano na spoštovanju in ljubezni do bližnjega in ne nespoštovanju drugih, ki ga ti tako rad razkazuješ.

Pa lep pozdrav in več spoštovanja do drugih nam želim.

MALI LULEK

TI SI ZELJNATA GLAVCA.TUDI ČE TI JO RAZBIJEM SI BIL, SI IN BOŠ VEČNO ISTA ŽIVLJENJSKA MATRICA;KI V NARAVNI REPRODUKCIJI MENJA (CIKLIČNO) SVOJE ELEMENTARNO FIZIČNO TELO: VEČ SI PREBERI NA SNB.
ČIV-ČIV,KOKODAK---
FUJ LICEMER FARUŠKI!!!!

ALOJZ Grin

Lojzek, Lojzek, kaj bo s tabo, joj kako si neubogljen in ujet.

Pa lep pozdrav in rešujmo se iz ujetništva.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Poet
4

Ljubljana
Reply #2987 - 01.09.2008 at 12:43:57

KAKO PRAV SI REKEL, DRAGI SIN MIZARSTVO LONČARIČ

REKEL SI: PA LEP POZDRAV IN REŠUJMO SE IZ UJETNIŠTVA

KO BI LE LAHKO DOUMEL MODROST SVOJIH BESED, DRAGI SIN, TEDAJ BI SKUPAJ ZAPLESALA PLES VESOLJA IN BI CELOTNO VESOLJE ZNOVA BILO NAJIN VEČNI DOM

DRAGI SIN, RESNIČNE SO TVOJE BESEDE, ZAKAJ IZ UJETNIŠTVA SE MORAMO REŠITI, JAZ SAM, KI SEM BOG, PREKO TEBE, KI SI BOG POTOPLJEN V ČLOVEŠKE SANJE

IN REŠEVALA SE BOVA SKUPAJ, JAZ PREKO TEBE, TI PREKO SEBE, ZAKAJ KO SI SAM SUŽENJ MOJE LASTNE TEME, TEDAJ SEM TUDI SAM SUŽENJ SVOJE LASTNE TEME, IN VEČ NE VEM, DA SEM BOG IN DA JE TO MOJE VESOLJE, TEMVEČ POTONEM V GLOBOK SPANEC KJER KOT ČLOVEK V SANJAH LOVIM SAMEGA SEBE IZVEN SEBE, IN S TEM PODALJŠUJEM SVOJO LASTNO AGONIJO, KI JO GOJIM DO SEBE ZNOTRAJ SAMEGA SEBE
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2988 - 01.09.2008 at 12:51:26

Poet wrote on 01.09.2008 at 11:17:21:
Nekoč sta živela Bog in Satan.

Pa je rekel Bog Satanu: Ejga, a uhka ti kkšen špil napravš, hudirja? Men je tuki zdele mau dougcajt ratalu, pa b se hotu mal poveselit pa kšno zagodet, a bi se uhka midva kej tazga zmenla?

Pa je rekel Stric Satan: tud men je en mau dougcajt ratal, k ni več nbenga človečka ki bi uhka farval in na limance pelau, a n? Pa sem tuhtal, gospod Bog, in sem tole stuhtava, a n, da b se uhka midva šla ene maškare, tko mal za hec. Jazst bom bed guy, ti boš pa gud guy, a je prav?

In odgovoril je gospod Bog: Ja, že že, Satančino jedna moja, samo kaku se bova pa mdva igrawa te skrivalnice, saj sva samo dva v celem vesolju, sej se ne morva, to si ti mal slabo stuhtal, jeli?

Pa je rekel Stric Satan: ti nič ne skrb, a n, bom že jaz poštimal tako da bo kul.

...

Preteklo je mnogo mnogo let (kar označujejo tiste tri luštne pikice) in še mnogo jih bo ... Upam da štekate poanto, če pa ne, pa vprašajte Boštija ali pa Malega Lulčka, onadva vam bosta znala najbolje razložiti v čem je stvar.  Grin

V glavnem, Bog in Satan se nekje skrivata, pa nihče ne ve kje. Razen dveh zgoraj omenjenih osebkov. Joj, pa prvi šolski dan je danes! Pa je tudi dan, kad se je pričel Drugi Svjetski Rat, jebate! Ne vem, če vi tudi, samo jaz vidim neko povezavo v tem. Živeli!  Smiley

Unadva Satan pa Bogec sta večno-sedaj ena vesoljna samobitnost. Mi klinčki,mormo pa razumet njun vesoljni dialog,ki je večno-sedaj en dialog vesoljne samobitnosti. To je za razumet. Poet je ušekal zadevo pa še kdo.Ampak Mali Lucifer in Bošty od boga nikakor ne. Naj že vklopta ta štos,če ne jih bom začel božat kot samga sebe.
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #2989 - 01.09.2008 at 13:04:24

Poet wrote on 01.09.2008 at 12:43:57:
KAKO PRAV SI REKEL, DRAGI SIN MIZARSTVO LONČARIČ

REKEL SI: PA LEP POZDRAV IN REŠUJMO SE IZ UJETNIŠTVA

KO BI LE LAHKO DOUMEL MODROST SVOJIH BESED, DRAGI SIN, TEDAJ BI SKUPAJ ZAPLESALA PLES VESOLJA IN BI CELOTNO VESOLJE ZNOVA BILO NAJIN VEČNI DOM

DRAGI SIN, RESNIČNE SO TVOJE BESEDE, ZAKAJ IZ UJETNIŠTVA SE MORAMO REŠITI, JAZ SAM, KI SEM BOG, PREKO TEBE, KI SI BOG POTOPLJEN V ČLOVEŠKE SANJE

IN REŠEVALA SE BOVA SKUPAJ, JAZ PREKO TEBE, TI PREKO SEBE, ZAKAJ KO SI SAM SUŽENJ MOJE LASTNE TEME, TEDAJ SEM TUDI SAM SUŽENJ SVOJE LASTNE TEME, IN VEČ NE VEM, DA SEM BOG IN DA JE TO MOJE VESOLJE, TEMVEČ POTONEM V GLOBOK SPANEC KJER KOT ČLOVEK V SANJAH LOVIM SAMEGA SEBE IZVEN SEBE, IN S TEM PODALJŠUJEM SVOJO LASTNO AGONIJO, KI JO GOJIM DO SEBE ZNOTRAJ SAMEGA SEBE

Poet, ti si mi pa res en pravi bog, če ti povem, da še mojega imena ne poznaš, potem bi pa rad nekaj pametoval. Joj, joj, joj.

Pa lep pozdrav in vedi, da jaz vem kaj govorim, za razliko od tebe.
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #2990 - 01.09.2008 at 13:09:31

Saj ne, da bi zagovarjal Gospoda Boga, ker tako daleč pa menda še nisem, kajne? Wink, pa moram vseeno reči, da če Gospod Bog reče, da si ti Mali Lulek v resnici Mizarstvo Lončarič, potem je tu stvar končana, in si Mizarstvo Lončarič, jeli? Če pa bi Gospod Bod rekel, da si Mala Lončena Pokveka, tedaj bi ti na osebni izkaznici pisalo Mala Lončena Pokveka, kajneda?

Mali Luciferček ti, ki je v prostem času še mizar, zanima me predvsem to, kako to da se ne naveličaš svojih umotvorov? Razloži mi to: si v življenju že kdaj videl angele in demone? Si že kdaj videl kakšno entiteto, ki bi bila bolj zavestna od človeka? Če si, povej, če nisi se pa spametuj, ti Mali Tantadruj, cefuj!

Živeli!  Smiley
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #2991 - 01.09.2008 at 13:18:29

Poet wrote on 01.09.2008 at 13:09:31:
Saj ne, da bi zagovarjal Gospoda Boga, ker tako daleč pa menda še nisem, kajne? Wink, pa moram vseeno reči, da če Gospod Bog reče, da si ti Mali Lulek v resnici Mizarstvo Lončarič, potem je tu stvar končana, in si Mizarstvo Lončarič, jeli? Če pa bi Gospod Bod rekel, da si Mala Lončena Pokveka, tedaj bi ti na osebni izkaznici pisalo Mala Lončena Pokveka, kajneda?

Mali Luciferček ti, ki je v prostem času še mizar, zanima me predvsem to, kako to da se ne naveličaš svojih umotvorov? Razloži mi to: si v življenju že kdaj videl angele in demone? Si že kdaj videl kakšno entiteto, ki bi bila bolj zavestna od človeka? Če si, povej, če nisi se pa spametuj, ti Mali Tantadruj, cefuj!

Živeli!  Smiley

Sem ti rekel, da si v zmoti glede mojega imena. Kar se pa demonov tiče; z enim njegovim pomagačem pravkar govorim tule po forumu, z angelom sem pa malo pred tabo, če ža hočeš vedeti.

Entitete nimajo večje moči in zavesti od človeka, če jim pa človek dopusti ( seveda nevede ), naprimer tako kot ti, pa ga pravladajo v moči in zavesti.

Pa lep pozdrav in obvarujmo se slabega.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2992 - 01.09.2008 at 13:32:47

M.L. wrote on 01.09.2008 at 13:18:29:

Živeli!  Smiley

Sem ti rekel, da si v zmoti glede mojega imena. Kar se pa demonov tiče; z enim njegovim pomagačem pravkar govorim tule po forumu, z angelom sem pa malo pred tabo, če ža hočeš vedeti.

Entitete nimajo večje moči in zavesti od človeka, če jim pa človek dopusti ( seveda nevede ), naprimer tako kot ti, pa ga pravladajo v moči in zavesti.

Kaj pa je lahko slabo,če je vse večno-sedaj eno? Bingelj odgovor? To si si ti zmislu,ki pojma nimaš od pojma samega.Odrešitev iz vsake MISELNE zagate je tu večno-sedaj v nas!
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #2993 - 01.09.2008 at 13:41:10

Alojz in Sandib wrote on 01.09.2008 at 13:32:47:

Živeli!  Smiley

Kaj pa je lahko slabo,če je vse večno-sedaj eno? Bingelj odgovor? To si si ti zmislu,ki pojma nimaš od pojma samega.Odrešitev iz vsake MISELNE zagate je tu večno-sedaj v nas!

Seveda Lojzek, za tebe že dolgo vem, da še ne ločiš dobrega od slabega in tebi je še vseeno, ampak , povem ti, da ni vseeno.

Pa lep pozdrav.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2994 - 01.09.2008 at 13:48:43

M.L. wrote on 01.09.2008 at 13:41:10:
Alojz in Sandib wrote on 01.09.2008 at 13:32:47:

Živeli!  Smiley

Seveda Lojzek, za tebe že dolgo vem, da še ne ločiš dobrega od slabega in tebi je še vseeno, ampak , povem ti, da ni vseeno.

Pa lep pozdrav.

Mali topoglavi lulček,ki je ves trd od samga sebe

Že pojma dobro-zlo nista v besedi ista in ne v bistvu. Problem je,da ti ne veš kaj je zate dobro in kaj slabo.To te učim pa jaz razumeti. Telo in duša nista isto,a sta eno-Ti cepec za mlačvo prazne slame-Jasno ?

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #2995 - 01.09.2008 at 14:07:36

"Hec mora bit!", je rekel Poet in ugasnil internet.

Ko Nadalina muti jaja,
zamuti pamet svima, ...

Nadalina, Nadalina,
da si moja, Nadalina,
imala bi muškardina,
Nadalina, Nadalina.

Ko Bošti muti jaja,
v Peklu ni več Raja,
ker tam se vse podvaja,
ko leteči kravi sir uhaja!!

Bošti hošti, Bošti hošti,
da si pametan, ti Bošti,
imao bi pravog sira
od letečeg kravetina!

Juheeeejjjjj!!!!  Cheesy Cool Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2996 - 01.09.2008 at 14:16:37

Poet

Njegova večno-sedanja življenjska matrica Nadalina. nema jaja,da bi Boštyevo  telo u prometno milico poslala,da bi jo prenehal mutit s svojimi telesnimi (atomi)jajci. Pa kdaj bo te zemeljske jeeeb....ne konec? Nikoli,ker se nikoli ni začela ,se tudi nikoli ne more nehati. Hitler za domorodce- Bošty ,pa še kr naprej misl da je Arjaman-nebeški. Ma ene čudne veze tam s tistimi nebeškimi svetimi molznimi kravami.

Lp pravi Elohim Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2997 - 01.09.2008 at 15:48:11

Poet

Pozanimaj se kje prodajajo pretočnike (traktorje-lije) fi 50 mm,da bomo začeli spoznanje u glave samopozabljenih zlivati po obstoječi vesoljni recepturi. Vsak bo dvakrat vdihnu. Nato mu  mi  zvrtamo luknjo v trdo glavo in  zlijemo. Postopek ponavljamo tolk časa,da se zbudijo iz tukajšnjih zemeljskih sanj. Je kaj  Grin  Coolupanja,kaj ti misliš?

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2998 - 01.09.2008 at 18:39:06

Vsem

Nekje sem prebral na tem forumu:Svoboda je onkraj znanega.

To je delno res. Sam bi zadevo predrugačil in bi dejal. Svoboda je onkraj naše prostovoljne pozabe v katero smo se sami zavestno podali. Na nas je da samopozabo,spremenimo v ponovno samospoznanje.

Kaj nas v bistvu zavira na poti k našemu samospoznanju.

Prvič: Mi ne vemo,da je naša morfogeneza(življenjska matrica) večno-sedaj ista.
Drugič Mi ne vemo,da imamo naravno življenjsko reprodukcijo(morfogenezo) vezano na elementarno nezavedno (atomi snovno)samobitnost. In ta ima samo cikle,ker je samozadostna in samodelujoča. Ker ima ta elementarna nezavedna (atomska) samobitnost samocikle kjer vsak konec sočasno pomeni nov začetek cikla. Torej je naša večno-sedaj ista življenjska morfogeneza(matrica) vezana na te elementarne cikle,ki pa jih sama morfogeneza ustvarja v lastni elementarni življenjski samoreprodukciji (medsebojna soodvisnost)-vsaka smrt je novo rojstvo in sočasno obratno.
Kje tišči nas osnovni življenjski problem? Življenjska matrica je večno-sedaj in je v tej svoji večno-sedanjosti vezana na elementarno (nezavedno samobitnost) podvojeno samoreprodukcijo življenjska matrica +nezavedni elementi.Dokaj težka kombinacija našega DNK življenja. Sedaj si predstavljajte kako mora živa matrica sodelovati z nezavedno materijo in sočasno obratno.Posledica tega je naš življenjski duh EM sila.
Predstavljajte si borbo,minljivega elementarnega telesa in žive matrice.Telo atomi želijo preko življenjske matrice doseči večnost,ki jo ima matrica sama. Telo atomi želijo živeti kot eno z matrico,matrica želi to svojo brezciklično večno-sedanjost darovati telesu atomom ,a ne matrica in ne atomi ne najdejo skupnega jezika kako to doseči. Telo se boji umreti matrice želi zadržati telo. Vse dogajanje naših zmot iščite in si jih razlagajte tu. Mi v bistvu vsi želimo postati večni,zdravi,lepi,mladi,dobri.Vse te želje in upanja smo mi sami kot eno v matrici in telesu.

Upam,da vam bo sedaj vse bolj in bolj jasno o čemu govorimo tu!!!!!!!!

Lp Alojz Wink Cool Cool Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2999 - 01.09.2008 at 19:10:16

In potem vse tiho je bilo in resnica je preplavila svet,ga je,ga in ga še bo.
Malo pa pa malo in bomo prehodili to zemeljsko pot,potem pa svobodna volja, kuda koji mili moji. Eni gor eni dol, eni pa  nazaj v središče( samo srce) naše Galaktične sončne dinastije-Elohim .

Še malo in veliko slavje življenja bo tu.

Lp vaš ponižni sluga, vaše veličanstvo življenje.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 198 199 200 201 202 ... 764