Nekoč sta živela Bog in Satan.
Pa je rekel Bog Satanu: Ejga, a uhka ti kkšen špil napravš, hudirja? Men je tuki zdele mau dougcajt ratalu, pa b se hotu mal poveselit pa kšno zagodet, a bi se uhka midva kej tazga zmenla?
Pa je rekel Stric Satan: tud men je en mau dougcajt ratal, k ni več nbenga človečka ki bi uhka farval in na limance pelau, a n? Pa sem tuhtal, gospod Bog, in sem tole stuhtava, a n, da b se uhka midva šla ene maškare, tko mal za hec. Jazst bom bed guy, ti boš pa gud guy, a je prav?
In odgovoril je gospod Bog: Ja, že že, Satančino jedna moja, samo kaku se bova pa mdva igrawa te skrivalnice, saj sva samo dva v celem vesolju, sej se ne morva, to si ti mal slabo stuhtal, jeli?
Pa je rekel Stric Satan: ti nič ne skrb, a n, bom že jaz poštimal tako da bo kul.
...
Preteklo je mnogo mnogo let (kar označujejo tiste tri luštne pikice) in še mnogo jih bo ... Upam da štekate poanto, če pa ne, pa vprašajte Boštija ali pa Malega Lulčka, onadva vam bosta znala najbolje razložiti v čem je stvar.

V glavnem, Bog in Satan se nekje skrivata, pa nihče ne ve kje. Razen dveh zgoraj omenjenih osebkov. Joj, pa prvi šolski dan je danes! Pa je tudi dan, kad se je pričel Drugi Svjetski Rat, jebate! Ne vem, če vi tudi, samo jaz vidim neko povezavo v tem. Živeli!