Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 195 196 197 198 199 ... 764
(Read 1511288 times)
S
1
*

I Love YaBB 2!

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #2940 - 23.08.2008 at 12:18:07

Alojz in Sandib wrote on 23.08.2008 at 12:08:55:
S wrote on 23.08.2008 at 11:57:26:
Alojz in Sandib wrote on 23.08.2008 at 11:48:18:
S

In to si ti S-sigurno ti!! Vem kdo je,ampak nisi prilepil svojega ušesa na moj jezik,da bi ti zašepetal. Vidim,da bereš moje poste in se učiš.Dobro je to. Ampak še vedno te daje zloba in egoizem,ker nisi uspel s svojim topicom.Te zelo žre? Daj zaupaj se mi. Si ja ocenil,da samo pametujemo in flancamo. Ampak naši 'flanci' se večno-sedaj primejo in rastejo.

Le kdo je to- slovanski Premysl?

Lp Alojz Grin

alojz ne moreš odgovorit zato ker ne veš odgovora  Grin
sej prov de rastejo vaši flanci sam de nov vse skupi zgnil,ker poj boš pa vedel da me nič ne žre zarad svojga topica ki je bil namerno nastavljen ker vidim da slepi elohim hitro nasede. Wink

alojz lih za umo-bolnico si pa še kšn zraven,zafrustriran um imaš.
bolje da nehaš srat po tem forumu če bo pacientov še več. Wink

A si ti že med njimi ko bereš vse kar napišem. Jezi te,da si sam pacint brez protiargumenta. Zafrustriran od naju dveh si ti edini. Meni takšni pacienti,ki furajo druge pred sabo,ker so sami tumpasti kot noč, ne morejo prizadeti. Ti si zame zgolj egoistična ljubosumna  omotca,ki se dela veliko! in opleta z neumnostmi sem ter tja,brez,da bi vedela kaj se sploh dogaja z njo na tem planetu.Čiv-čiv-ko kodak. Rablji tudi druge pošiljajo v smrt, a se nezavedajo ,da so sami za v smrt. Takšen pacient, si pa tudi ti.

Lp Alojz

povem le da zavajaš ljudi ker to kar si scapral skupi ni pol kile dreka vreden.
več kot pol leta se že dereš na tem forumu s tvojo teorijo ki nubenemu nič ne pomaga al jo razume al pa ne.
razen to da begaš njihove ume.
alojz pojdi na dopust in odpučij si tvoj zbegan um in ko bo miren se bova naprej menila. Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2941 - 23.08.2008 at 12:32:30

S wrote on 23.08.2008 at 12:18:07:
Alojz in Sandib wrote on 23.08.2008 at 12:08:55:
S wrote on 23.08.2008 at 11:57:26:
Alojz in Sandib wrote on 23.08.2008 at 11:48:18:
S

In to si ti S-sigurno ti!! Vem kdo je,ampak nisi prilepil svojega ušesa na moj jezik,da bi ti zašepetal. Vidim,da bereš moje poste in se učiš.Dobro je to. Ampak še vedno te daje zloba in egoizem,ker nisi uspel s svojim topicom.Te zelo žre? Daj zaupaj se mi. Si ja ocenil,da samo pametujemo in flancamo. Ampak naši 'flanci' se večno-sedaj primejo in rastejo.

Le kdo je to- slovanski Premysl?

Lp Alojz Grin

alojz ne moreš odgovorit zato ker ne veš odgovora  Grin
sej prov de rastejo vaši flanci sam de nov vse skupi zgnil,ker poj boš pa vedel da me nič ne žre zarad svojga topica ki je bil namerno nastavljen ker vidim da slepi elohim hitro nasede. Wink

alojz lih za umo-bolnico si pa še kšn zraven,zafrustriran um imaš.
bolje da nehaš srat po tem forumu če bo pacientov še več. Wink

A si ti že med njimi ko bereš vse kar napišem. Jezi te,da si sam pacint brez protiargumenta. Zafrustriran od naju dveh si ti edini. Meni takšni pacienti,ki furajo druge pred sabo,ker so sami tumpasti kot noč, ne morejo prizadeti. Ti si zame zgolj egoistična ljubosumna  omotca,ki se dela veliko! in opleta z neumnostmi sem ter tja,brez,da bi vedela kaj se sploh dogaja z njo na tem planetu.Čiv-čiv-ko kodak. Rablji tudi druge pošiljajo v smrt, a se nezavedajo ,da so sami za v smrt. Takšen pacient, si pa tudi ti.

Lp Alojz

več kot pol leta se že dereš na tem forumu s tvojo teorijo ki nubenemu nič ne pomaga al jo razume al pa ne.
razen to da begaš njihove ume.
alojz pojdi na dopust in odpučij si tvoj zbegan um in ko bo miren se bova naprej menila. Wink

S

Saj se že meniva ,eden kokodaka brez veze to si ti, drug se pa temu petelinu smeji in to sem jaz. Ni kaj jasnega? Razumeš vsaj to?

Lp Alojz Grin Grin
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2942 - 23.08.2008 at 17:13:28

Alojz in Sandib wrote on 14.08.2008 at 17:59:10:
Alojz in Sandib wrote on 14.08.2008 at 17:19:31:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 14.08.2008 at 13:20:53:
Če komur koli med nami in z nami,ni kaj razumljivo,naj prosim, vpraša.

Lojze, zakaj uporabljaš formule in podobne navidezne formalizme, če pa ne uporabljaš formalne logike, ampak nek povsem svoj način razlaganja tega sveta, s katerim jest recimo niti približno ne vem, kaj naj počnem?

Če gre vendarle za kakšen formalen sistem, kaj se da z njim zračunat in pokazat (lepo prosim s kakšnim primerom in izpeljavo)?

Če ne gre za formalen sistem, čemu potem služijo tiste čire čare?

bp

Te kdo sili,da kaj počni ? Povej. kje vidiš čire čare, kot zgolj v sebi.
Konkretno vprašanje prosim ? Kje je čira-čara?
Sistem se da praktično preveriti, dokazati, realizirati,spoznati in  živeti. Sodiš ,a ne razumeš!!! Še vprašanja ne znaš postaviti!!! Te še kar bolijo moje bodice na tvoj račun. Tvoj užaljeni ego ne more pozabiti?
Ne gre za formalen sistem,gre za vesoljno samobitno resnico,ki si jo ti egoist že poznal in tudi prostovoljno zavrgel. Resnica boli,kaj?
Ti sam  si res en bp-brez posebni umotvor! Ne prenesem samovšečnih kretenov,ki mislijo,da lahko sodijo vesoljno resnico lastnega bivanja,a si še nosa ne znajo obrisati.
Si ze slišal, za rušenje babilonskega civilizacijskega stolpa?

Lp Alojz Grin Grin Grin

bp

Ker ne znaš postavljati vprašanj, bom jaz tebi postavil enega.

Se tebi zdi logično,da lahko ' devica Marija' rodi Jezusa po svetem duhu?

Prosim tvoj  konkreten odgovor na moje'logično' zakodirano vprašanje!!!!!!

Sedaj imaš možnost,da se izkažeš v svoji vsevednosti. Da te vidimo mojster. Če ne znaš odgovoriti se pokrij čez glavo in se zjokaj nad svojo vsevednostjo.
Prosim odgovori !!!!

Lp Alojz Grin Grin Grin Grin Shocked Kiss

Zelo logično, da lahko  Cool.
Ker z Svetim Duhom - kot Božjo dejavno Močjo, se da materializirati kompletnega človeka (Adama) , kaj šele majen zarodek v maternici , kot tudi maaarsikaj veliko večjega  Cool.
In, da sploh ne govorim o res specialnih učinkih Božje dejavne Moči - Svetega Duha, na ostale duhove . Shocked Lips Sealed Roll Eyes Cool
Bolj slabo se kodiraš, Alojz "vsenevedni"  Wink

Pa dober + večveden dan, vam želimo ;

boštyxz + #spirits + # Kiss#
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #2943 - 23.08.2008 at 17:16:28

Vsak se prostovoljno odloči, da bo bral in sodeloval na kateremkoli topicu. To pomeni, da ljudi noben ne sili.

Ti S si pa ful pameten, zato povej kaj je prav in kaj ni, da bomo lahko svoje zblojene ume spravili v red Roll Eyes

Takole po otroško sem sestavil ta post, ker mislim, da se otročarijam drugače ne da odgovorit Tongue
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2944 - 24.08.2008 at 14:21:12

Boštyxz wrote on 23.08.2008 at 17:13:28:
Alojz in Sandib wrote on 14.08.2008 at 17:59:10:
Alojz in Sandib wrote on 14.08.2008 at 17:19:31:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 14.08.2008 at 13:20:53:
Če komur koli med nami in z nami,ni kaj razumljivo,naj prosim, vpraša.

Lojze, zakaj uporabljaš formule in podobne navidezne formalizme, če pa ne uporabljaš formalne logike, ampak nek povsem svoj način razlaganja tega sveta, s katerim jest recimo niti približno ne vem, kaj naj počnem?

Če gre vendarle za kakšen formalen sistem, kaj se da z njim zračunat in pokazat (lepo prosim s kakšnim primerom in izpeljavo)?

Če ne gre za formalen sistem, čemu potem služijo tiste čire čare?

bp

Te kdo sili,da kaj počni ? Povej. kje vidiš čire čare, kot zgolj v sebi.
Konkretno vprašanje prosim ? Kje je čira-čara?
Sistem se da praktično preveriti, dokazati, realizirati,spoznati in  živeti. Sodiš ,a ne razumeš!!! Še vprašanja ne znaš postaviti!!! Te še kar bolijo moje bodice na tvoj račun. Tvoj užaljeni ego ne more pozabiti?
Ne gre za formalen sistem,gre za vesoljno samobitno resnico,ki si jo ti egoist že poznal in tudi prostovoljno zavrgel. Resnica boli,kaj?
Ti sam  si res en bp-brez posebni umotvor! Ne prenesem samovšečnih kretenov,ki mislijo,da lahko sodijo vesoljno resnico lastnega bivanja,a si še nosa ne znajo obrisati.
Si ze slišal, za rušenje babilonskega civilizacijskega stolpa?

Lp Alojz Grin Grin Grin

bp

Ker ne znaš postavljati vprašanj, bom jaz tebi postavil enega.

Se tebi zdi logično,da lahko ' devica Marija' rodi Jezusa po svetem duhu?

Prosim tvoj  konkreten odgovor na moje'logično' zakodirano vprašanje!!!!!!

Sedaj imaš možnost,da se izkažeš v svoji vsevednosti. Da te vidimo mojster. Če ne znaš odgovoriti se pokrij čez glavo in se zjokaj nad svojo vsevednostjo.
Prosim odgovori !!!!

Lp Alojz Grin Grin Grin Grin Shocked Kiss

Zelo logično, da lahko  Cool.
Ker z Svetim Duhom - kot Božjo dejavno Močjo, se da materializirati kompletnega človeka (Adama) , kaj šele majen zarodek v maternici , kot tudi maaarsikaj veliko večjega  Cool.
In, da sploh ne govorim o res specialnih učinkih Božje dejavne Moči - Svetega Duha, na ostale duhove . Shocked Lips Sealed Roll Eyes Cool
Bolj slabo se kodiraš, Alojz "vsenevedni"  Wink

Pa dober + večveden dan, vam želimo ;

boštyxz + #spirits + # Kiss#

BOŠTY -Tupoglavi odgovarja na tuje poste,s svojim dejavnim duhcem. Z duhom se da matertializirat kompletnega človeka. Kako brez njegove življenjske matrice? Čiv-čiv-čiv.

Lp Alojz-Potem več!!
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #2945 - 24.08.2008 at 21:54:14

Boštyxz wrote on 23.08.2008 at 08:51:04:
Galaksije še niso največja "telesa" v našem Stvarstvu  Cool.

Vse galaksije se združujejo v skupine, skupke v končno velikega Vesoljnega Človeka , ki pa tudi še ni največje "telo" v stvarstvu . Exclaim

Lp

Boštjan + #

Bo kar držalo brat Bošty, še veliko večje združbe galaksij, vesolij in vsevesolij obstaja, kot trdi Lojzek, ampak to je šele prahec proti vsemu stvarstvu.

No tole bi še povedal o lunah, kot satelitih planetov. Večji kot je planet več lun tudi ima. Lune planetom služijo kot nekakšni kondenzatorji in izenačujejo prevelik magnetizen na planetih. Ko je prevelik ga jemljejo, ko je premajhen ga oddajajo nazaj. Večji kot je planet več prekomernega magnetizma je na njemu ali v njemu, zato si vsak planet ustvari toliko lun, kolikor jih pač rabi zaradi prekomernega magnetizma.

Pa še tole; Saturn je naseljen z materijalnimi bitji in prav tako nekatere njegove lune.

Pa lep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #2946 - 25.08.2008 at 01:51:53

Najprej; Od kje ti te informacije?

In kako lahko luna oddaja magnetizem, na kakšen način?

Glede Saturna...potem ti ne priznavaš niti malo dosedanjih odkritij in izračunov znanstvenikov?
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2947 - 25.08.2008 at 12:02:39

sašo wrote on 25.08.2008 at 01:51:53:
Najprej; Od kje ti te informacije?

In kako lahko luna oddaja magnetizem, na kakšen način?

Glede Saturna...potem ti ne priznavaš niti malo dosedanjih odkritij in izračunov znanstvenikov?

Od kje ?  Roll Eyes Tako nam je govoril Gospod  Cool Kiss Cool . Itaaak  Roll Eyes.

Dosedanja odkritja znanstvenikov ( vsaj glede tega), so manipulirana iz strani držav velesil, in zato neverodostojna  Tongue Cool .

Pa dober + verodostojen dan, vam želimo ,  še naprej, hurrreeeeejjjjjjj, ...

by Boštyxz + # team + # Kiss#

P.s., M.L., dobro si tole govoril, kar ti je govoril Gospod  Cool Roll Eyes Cool .
Hvala, bratko + Max-Naj hvala pa itaaak Gospodu Stvarniku  Kiss Kiss Kiss
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2948 - 25.08.2008 at 15:20:07

Od kje ?  Roll Eyes Tako nam je govoril Gospod  Cool Kiss Cool . Itaaak  Roll Eyes.

Govoril je nam. Torej ne tebi in ali imate to kakšne skupinske seanse?

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2949 - 25.08.2008 at 18:31:56

Quote:

Lp,Igor

Nam = meni + M.L., + nam podobnim  Wink  Roll Eyes. Upam, da bo kmalu tudi vam  Cool .

Ni pa nobenih skupnih "seans" ali sploh kaj podobnega  Cool .

Lep pozdrav iz Slovenskih dobrav, čav  Cool  ...

by Boštyxz + #spiritual team + # Kiss#

P.s. ;  Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #2950 - 25.08.2008 at 18:53:48

S wrote on 23.08.2008 at 12:18:07:

E tipicen post, ki trdi da to ni vredno pol kile dreke.

Saj ne da bi S pomislil da ravno ta njegov beden post ni vreden pol kurca.

Poves, a S ? Samo to poves brez razlage zakaj je tako, samo da poves eno debilno in je veselo.

Jaz bi pa rad slisal to tvoje skrupocalo od razlage zakaj je temu tako, ce jo sploh imas.

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Etrex
5

Reply #2951 - 25.08.2008 at 23:11:39

Boštyxz wrote on 25.08.2008 at 18:31:56:
Quote:

Lp,Igor

Nam = meni + M.L., + nam podobnim  Wink  Roll Eyes. Upam, da bo kmalu tudi vam  Cool .

Eh Bosty, ne nori s takimi, pa kaj ti mislis Bosty? Da je ta gospodin kar tako?

Ne ne, ne da samo ne govori vam duhovno (beri-ego) nadmocnimi... Ne ni on kar tako a ves Bosty, on kar sam misli in ti tako posreduje, Tako si ti predstavljaj ker si bolj posreden, drugace je tako vse eno Bog-Ti Ti-Bog, to pa ko bos bolje razumel stvarnik, stvarstvo.

Ta gospod je res nad, nad, ni da ni in socasno je on sam vse. Oziroma sploh ni on, jo ni besede, ki bi izrazila vseobseznost... Zato ne posreduje, ti si razdvojen. Smiley Smiley Smiley Upam da ti in podobni to kmalu spoznate.

L.p.  Wink
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2952 - 25.08.2008 at 23:13:55

Boštyxz wrote on 25.08.2008 at 18:31:56:
Quote:

Lp,Igor

To pa ne verjamem, da je vam še kdo podoben. Vidva sta si res podobna, slišita in vidita enake duhce. Za enake leteče krave vesta in oba si želita, da bosta nekoč živela v višjih predelih.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #2953 - 25.08.2008 at 23:29:07

Zanimivo, to sem tudi jaz pomislil, ma sem si rekel... ok.

So podobni samo eni poznajo letece krave eni podvodne triglave krave in spet tretji poznajo bogtigavedi kaksno mutirano cudo od kreature.

To sem ze povedal, to kar govori gospod namisljeni Bostyju, govori se tisocem osebam po svetu, seveda vsakemu drugace, pa sem ze vprasal Bostya kaj misli, katero cudo od teh pravljic drzi. Kot kaze pa Bosty ne ve odgovora na to vprasanje.

L.p.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2954 - 26.08.2008 at 00:06:14

Različna od drugih in si tako podobna, sta si zato, ker imata kot pravi Bošty, oba 15 letno prakso. In to ekskluzivno od Vrhovnega ta Modrega.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 195 196 197 198 199 ... 764