Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 193 194 195 196 197 ... 764
(Read 1511088 times)
bp
Ex Member

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #2910 - 20.08.2008 at 10:57:20

Alojz in Sandib wrote on 18.08.2008 at 15:23:30:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 18.08.2008 at 11:28:17:
A ne vemo,da je to le elementarni (telesni cikel) naše večno-sedaj iste EM življenjske samobitne frekvence.

Koliko Hertzev meri ta življenska samobitna frekvenca, ali ti pod samobitna življenska frekvenca morda razumeš kaj drugega, kot frekvenco EM valovanja, ki jo lahko izmerimo in meritve izrazimo v Hertzih? Gre za spremenljivo vrednost, morda kako modulirano (če ja, kako?).

Zakaj je vrednost te frekvence ravno takšna in kako si prišel do te frekvence (kakršnakoli že je, predvidevam, da gre za meritev in pa za tvojo slavno formulo, res bi rad videl, kako se jo uporabi v konkretnem izračunu in kasneje še sam preveril, kako vse skupaj drži, da ne bom samo ponavljal ne za tabo, ne za drugimi)?

No to je že bolje pisanje. Sedaj ti dam domačo nalogo. Najdi pod koliko Hertzi  funkcionira -EM valovi- živi- običajni človek. Meritve so pokazale točno individualno frekvenco človeka,ki so skoraj v istih vrednostih z minimalnimi odstopanji.Niti dve meritvi nista bili popolnoma enaki pri zdravih osebah.

Moje meritve dajo zelo različne frekvence, odvidno od tega, kaj počnem. Recimo, EKG bi zaznal električno aktivnost, ki povzroča spremembe v magnetnem polju, odvisno od tega, ali sem pri miru, ali kaj migam. Če mi naredijo elektro encefalogram (EEG), kjer merijo električne tokove (ki povzročajo magnetna polja), je zadeva podobna, zelo različni rezultati, glede na to, ali sem naprimer buden ali spim. Da o slikanjih z magnetno resonanco niti ne govorim. Skratka miljon različnih EM pojavov in tisoče različnih frekvenc, kar pomeni, da v nobenem od teh primerov ne morem govorit o neki življenski frekvenci in se mi sanja ne, kako jo izmerit. Upam, da boš znal to ti pojasnit in razložit.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2911 - 20.08.2008 at 11:06:42

Bp

Možgansko aktivnost v budnem stanju brez telesne aktivnosti.. To informacijo dobi. Še nekaj s spremenjeno EM frekvenco se da vplivati na naš miselni tok.
In še nekaj, čim je električni tok je posledica elektromagnetno polje,ker tok teče po vodnikih -možganih in ustvarja elektromagnetno polje. Sedaj veš zopet malo več.

Lp Alojz Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2912 - 20.08.2008 at 12:14:18

Poet

Pozdravljen med izgubljenimi v vesolju. Ja kr' dolgčas je bilo brez klene besede,četudi nas pošiljaš kdaj  rit. Daj razpriči se.So hribi še zmeraj hribi, al so že ravnina?

Lp Alojz Wink Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2913 - 20.08.2008 at 21:33:44

Poet

Kaj je sedaj,si bolan mogoče? Hitro se pocajti. Mogoče imaš pa veliko dela s svojo nevesto? Kaj je vzrok,da se ne javiš ? Zjutraj si bil tu.

Lp Alojz Wink Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #2914 - 21.08.2008 at 08:24:37

Alojz in Sandib wrote on 18.08.2008 at 09:36:39:
Bamby

Vse kar si ti do sedaj povedal,je to,da si pikolovski nerazmišljujoč osebek,ki ponoči dela podnevi pa spi. Mogoče se pa pojaviš na forumu samo v zgodnjih jutranjih urah,ker se bojiš,da bi te žena sklofala,ker visiš na internetu. Počakaš,da zaspi potem pa ti hop na forum,a?
Opazil sem še nekaj,da ne znaš in ne moreš odgovoriti takoj. Po meni moraš zadevo presanjati, predelati zato,da potem ven veržeš svoje frustracije 'boječega moža,.Vprašanje na mestu  je tudi,če si sploh bil sposoben najti žensko ? Mogoče je tudi,da ga ponoči skrivaj cukaš,ko drugi spijo. Če pa ni nič od tega potem pa še vedno ostane moja trditev,da si en zahrbtni polulanc,ki se boji direktnega komuniciranja, ,!!!!ampak kot hijena čakaš na noč!!!!.
Tipično za hijene je,da lovijo ponoči,podnevi pa lenobno dremajo. Bo to- to Bamby!!! Verjamem,če bi te srečal v živo,da bi pred menoj stal en kupček drekca v podobi Bambya. V to sem miljon procentov prepričan in siguren-mali majceni, kupec drekca.

Lp Alojz Grin Cool

če, če, če, če, če, če to, če ono, ... toliko čejev + mordajev + mogočev, ob vsej Alojzovi domnevni vsevednosti , ko bi Alojz že lahko vedel, ali je mož, ali pijanec, ali reva, ali ženin, ali bebec, ali polulanec, ali kajjazvemkajševse  Shocked.

Kaj, Alojz, a ti tvoja "vsevednost" morda-mogoče če-že malo popušča  Shocked Huh Wink Cheesy Grin

No, upam da ne, ker itak bo še zanimivo vseskupaj .

Namreč, kdor VE, ta potem NI v dvomih ali je to, ali ono , ali tretje  Exclaim.

Ti pa se nekako čudno-zanimivo sprašuješ, medtem ko praviš da si vseveden , očitno pa ne veš vsega  Roll Eyes.

Sicer pa , še vedno-dvolično ne vem, ali sem svoj "izraz" , ali Stvarnikov "izraz" , ali "izdelek", ali samo "izraz" (izraženec).

Daj, če utegneš, bi te prosil, da še tole troumje malo bolj razložiš, ker  se mi zdi, da še kdo drug ne ve kaj si z tem mislil .

Lp

Bošt' + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2915 - 21.08.2008 at 09:14:06

Bošty

Ti si večno-sedanji življenjski samizraz stvarnika,kamor se veže na osnovi tvoje življenjske EM frekvence večno-sedaj njegova elementarna samobitnost (atomi) v življenjski podvojeni DNK v samoreprodukcijski verigi naše vrste ki je njegova lastna življenjska vesoljna samoreprodukcija. Vsak med nami je torej individualni življenjski samozavedni (ne samospoznani)
življenjski samo izaz stvarnika-stvarstva večno sedaj iste vesoljne elementarne in življenjske samobitnosti,ki je večno-sedaj samozadostna,samoohranitvena in samodelujoča večno-sedaj ista vseobsežna vesoljna samobitna konstanta.

Bošty = INmept  EM A-.-O RImept= Bošty
      Obličje  elementarnoEM duh    realizirano 0bličje
                            konec= začetek
                            začetek =konec   večno-sedaj

Ti v naravni življenjski reprodukciji ne menjaš vrednosti-človeka menjaš elementarno obličje -telo duša duh ostaneta ker pa je to osnova za elementarno (vez-telo) si praktično večno sedaj ista poenotena oseba. Ime ti dajo starši-vrednost pa je večno-sedaj ista.

Enostavno ko pasulj Bošty in ne pametuj, ker si palček v teh zadevah.Verjemi palček!!!! Palček,ki sanja,da se pogovarja s Stvarnikom samim, a ne ve  da je sam večno-sedaj njegov individualni
samozavedni življenjski izraz z lastno svobodno voljo,ki mu omogoča da laže vse naokoli in sam sebe. Ti Bošty si pameten samo zase ,za tiste ki nekaj vemo, pa en navaden samoprevarani kljukec.
POglobi se v to zadevo mogoče dojameš zakaj sploh živiš. Zato da se ponovno samospoznaš kot samospoznani individualni življenjski stvarnikov samoizraz v katerega se je stvarnik samomanifestiral zato,da bi si na ta način samozagotovil večno-sedaj živo svojo celotno vesoljno življenjsko samopojavnost. Življenje je iz življenja in človek je vesoljni samo garant in skrbnik  vesoljnemu življenju. Sedaj veš zakaj!!!

Bošty ne blefiraj,da nekaj veš,si samo prostovoljno samopozabljeni individualni življenjski izraz stvarstva-stvarnika vesoljne samobitnosti. Jasno?

Lp Alojz Grin Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2916 - 21.08.2008 at 14:31:41

Alojz in Sandib wrote on 20.08.2008 at 11:06:42:
Bp

Možgansko aktivnost v budnem stanju brez telesne aktivnosti.. To informacijo dobi. Še nekaj s spremenjeno EM frekvenco se da vplivati na naš miselni tok.
In še nekaj, čim je električni tok je posledica elektromagnetno polje,ker tok teče po vodnikih -možganih in ustvarja elektromagnetno polje. Sedaj veš zopet malo več.

bp

Si že kaj odkril? Vidim,da si prisoten na forumu.

Lp Alojz Wink
Lp Alojz Wink

Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #2917 - 21.08.2008 at 14:54:40

Alojz in Sandib wrote on 21.08.2008 at 14:31:41:
bp

Lp Alojz Wink

Ja, sem šel preiskat vse yabb2 patche in modifikacije, če obstaja kakšen osebni "twit filter" ali "killfile", kot so bili v dobrih starih časih na precej BBS-ih, kjer si imel opcijo, da ti sporočil uporabnika, ki je šel na živce, ali se ti ga ni dalo brati, ni več prikazovalo. Žal brez uspeha, obstaja samo ignorelist, vendar deluje samo za osebna sporočila.

Možganski valovi, kot jih zazna EEG imajo v budnem stanju tam od 8 pa do 100 Hz, večinoma med 12 in 30 Hz.

Zdaj sem prepričan, da boš ti vzel v roko svojo veleformulo in mi zračunal, razložil in pokazal kaj in zakaj je življenska frekvenca.

Ali pa vsaj odgovoril na vprašanje, čemu te formule, če se z njimi ne da nič zračunati.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2918 - 21.08.2008 at 15:32:28

Quote:
Alojz in Sandib wrote on 21.08.2008 at 14:31:41:
bp

Lp Alojz Wink

Ja, sem šel preiskat vse yabb2 patche in modifikacije, če obstaja kakšen osebni "twit filter" ali "killfile", kot so bili v dobrih starih časih na precej BBS-ih, kjer si imel opcijo, da ti sporočil uporabnika, ki je šel na živce, ali se ti ga ni dalo brati, ni več prikazovalo. Žal brez uspeha, obstaja samo ignorelist, vendar deluje samo za osebna sporočila.

Možganski valovi, kot jih zazna EEG imajo v budnem stanju tam od 8 pa do 100 Hz, večinoma med 12 in 30 Hz.

Zdaj sem prepričan, da boš ti vzel v roko svojo veleformulo in mi zračunal, razložil in pokazal kaj in zakaj je življenska frekvenca.

Ali pa vsaj odgovoril na vprašanje, čemu te formule, če se z njimi ne da nič zračunati.

Pa dve osebi nimata enakih meritev. No sedaj ti bom povedal eno drugo skrivnost (piramide imajo zaščito okrog 120 Hz. To pomeni nepoklicani dobijo t.i. možganski valovni udar. Poznaš primer Tutankamona-Carter je odpiral vrata z njim se ni nič kasneje dogajalo, vsi ostali so šli po čudni poti rakom žvižgat. Mimogrede povedano.

Formula enotne naravne zakonitosti se ne ukvarja z EM frekvencami te izhajajo iz nje. Formula ponazori večno-sednjo vesoljno konstanto v njeni samozadostni samopojavnosti v načelu samoohranitve in samodelovanja (in perpetuo).Kjer se večno sedaj akumulirana snov skoraj brez lastnega gravitacijskega polja veže na realizirano maso,ki je nosilka gravitacijskeg polja. Večno sedaj obe vrednosti (polja) prehajata ciklično izmenično drug v drugega kjer vsak konec cikla pomeni začetek novega cikla določene X pojavnosti. Vzrok je samo prehajanje vrednosti znotraj x pojavnosti posledica pa je sočasno izmenično EM valovanje -rotacija obeh vrednosti med seboj znotraj X pojava,ki navzven večno sedaj izraža isto poenoteno vrednost obeh lastno konstanto(atom planet,satelit osončje) tudi človek, vendar na življenjski ravni,ki izhaja iz samega življenjskega paradoksa,da je življenje večno-sedaj iz življenjske samoreprodukcije,kjer človek igra vesoljno vlogo skrbnika življenja,kateri smo se mi Zemljani prostovoljno odrekli.

X mept =  Inmept EM alfa -.- omega Rimept= Xmept

Prosi te samo nekaj,če ne razumeš vprašaj ne sodi,kar ne razumeš. Sva domenjena? Vse se da razumeti s strpnostjo!
Od X velikosti (vrednosti) določenega X pojava je odvisna tudi njegova
EM frekvenca. Atomi in molekula različnih atomov, imajo  različnoEM frekvenco-valovanje rotacijo, vez ecc. itd.
Človek drugačno od psa in pes- drugačno od ptice.

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2919 - 21.08.2008 at 15:39:29

bp

Kasneje naprej. Sedaj me čaka delo-drva žagat za zimo,da bom lahko na
toplem 'čvekal' z vami če bo še potrebno mislim,da bomo prej vkup pršli.

Lp Alojz Wink
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #2920 - 21.08.2008 at 18:15:33

Boštyxz wrote on 21.08.2008 at 08:24:37:
Alojz in Sandib wrote on 18.08.2008 at 09:36:39:
Bamby

Vse kar si ti do sedaj povedal,je to,da si pikolovski nerazmišljujoč osebek,ki ponoči dela podnevi pa spi. Mogoče se pa pojaviš na forumu samo v zgodnjih jutranjih urah,ker se bojiš,da bi te žena sklofala,ker visiš na internetu. Počakaš,da zaspi potem pa ti hop na forum,a?
Opazil sem še nekaj,da ne znaš in ne moreš odgovoriti takoj. Po meni moraš zadevo presanjati, predelati zato,da potem ven veržeš svoje frustracije 'boječega moža,.Vprašanje na mestu  je tudi,če si sploh bil sposoben najti žensko ? Mogoče je tudi,da ga ponoči skrivaj cukaš,ko drugi spijo. Če pa ni nič od tega potem pa še vedno ostane moja trditev,da si en zahrbtni polulanc,ki se boji direktnega komuniciranja, ,!!!!ampak kot hijena čakaš na noč!!!!.
Tipično za hijene je,da lovijo ponoči,podnevi pa lenobno dremajo. Bo to- to Bamby!!! Verjamem,če bi te srečal v živo,da bi pred menoj stal en kupček drekca v podobi Bambya. V to sem miljon procentov prepričan in siguren-mali majceni, kupec drekca.

Lp Alojz Grin Cool

če, če, če, če, če, če to, če ono, ... toliko čejev + mordajev + mogočev, ob vsej Alojzovi domnevni vsevednosti , ko bi Alojz že lahko vedel, ali je mož, ali pijanec, ali reva, ali ženin, ali bebec, ali polulanec, ali kajjazvemkajševse  Shocked.

Kaj, Alojz, a ti tvoja "vsevednost" morda-mogoče če-že malo popušča  Shocked Huh Wink Cheesy Grin

No, upam da ne, ker itak bo še zanimivo vseskupaj .

Namreč, kdor VE, ta potem NI v dvomih ali je to, ali ono , ali tretje  Exclaim.

Ti pa se nekako čudno-zanimivo sprašuješ, medtem ko praviš da si vseveden , očitno pa ne veš vsega  Roll Eyes.

Sicer pa , še vedno-dvolično ne vem, ali sem svoj "izraz" , ali Stvarnikov "izraz" , ali "izdelek", ali samo "izraz" (izraženec).

Daj, če utegneš, bi te prosil, da še tole troumje malo bolj razložiš, ker  se mi zdi, da še kdo drug ne ve kaj si z tem mislil .

Lp

Bošt' + #

Dej dej Bosty ti pa res ne ves se vedno v cemu je sploh fora.

Ti predstavljas Alojza kot nekega nadcloveka, kar ne ne drzi.

Alojz je navaden clovek, ki pa je samo oprvi med samospoznanimi a se vedno clovek- le da  samospoznan, nic vec- nic manj. Razumljivo?

Samospoznani - Razume vesoljno naravno zakonitost. Njega ne brigajo tiste tvoje neumnosti ce-jev, gre se za vesoljno enotno naravno zakonitost, ki ti pokaze, v kaksni zmoti si ti  in vsi podobni, ter ti da zavest o stvarstvu in njenemu delovanju v vseh pogledih.
Dojemas zakaj si in kaj je pomen vsega skupaj v stvarstvu, v tem pogledu vec ni ce.jev.

Uci se Bosty, prisel bos do presentljivih dognanj in skapiral kako so te do zdaj brezvazelinsko nategovali debili z bogcem in podobnim stranjem.

Moje priporocilo, resi se in spoznaj resnico, ki je po tisocletjih zopet prisla v direktni obliki, brez misterijoznih nepotrebossti in raznih blodenj.

Poskusi spoznati resnico, ki ti jo podaja Alojz, ce bos pokazal interes, ti bo pomagal da prides do spoznanja, ce bos pa razigravar programiranca danasnje sistemsko programirane druzbe pa kaj ces pricakovati kot da te bodo vsi spljuvali, no ne tebe, ampak kvazi zlagane teorije in znanje ki so ze razkrita lazna zgodovina za manipulacijo, ki se ji stejejo dnevi. In prav je tako

Misli s svojo glavo, opusti tujke ki ti pametujejo in razigravajo, ne me basat BOGA! In te hocejo zavest, da bos postal cim vej+cja ovca v ze tako veliki credi.

Bosti potrudi se vsej majcken, pa bos videl, tako nimas kaj izgubiti.

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU - off topic
Reply #2921 - 21.08.2008 at 18:22:22

Quote:

če se ti ljubi, bp, me šef serverja že neki cajta matra da naj prešaltam forum na simplemachines
valjda mi ni glih pogodu ... ampak ... ker se use spreminja in če uno podpira to kar hočeš - ignorelist Tongue
poglej, povej pa bom razmislu na hard
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

bp
Ex Member

Reply #2922 - 21.08.2008 at 19:03:06

gape wrote on 21.08.2008 at 18:22:22:
simplemachines[/url]
valjda mi ni glih pogodu ... ampak ... ker se use spreminja in če uno podpira to kar hočeš - ignorelist Tongue

Nima, prav noben forum nima twit filtra, vsi imajo raje administratorje in moderatroje in brisanja in okrevališča v banovcih, prepovedi in podobno.

Ampak šefe, če rabiš kdaj kakšno pomoč, se lahko zmeniva.
Ko pridem z dopusta, drugi ali tretji teden v septembru ali kasneje.
Bom zraven poškilil, če se da zadevo tudi kako modificirat.

lp bp
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #2923 - 21.08.2008 at 19:50:14

Quote:
gape wrote on 21.08.2008 at 18:22:22:
simplemachines[/url]

Nima, prav noben forum nima twit filtra, vsi imajo raje administratorje in moderatroje in brisanja in okrevališča v banovcih, prepovedi in podobno.

Ampak šefe, če rabiš kdaj kakšno pomoč, se lahko zmeniva.
Ko pridem z dopusta, drugi ali tretji teden v septembru ali kasneje.
Bom zraven poškilil, če se da zadevo tudi kako modificirat.

bova pogledala ... kr jav se ko se vrneš ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2924 - 21.08.2008 at 20:23:21

Aygor

Danes sem zvedel za eno zanimivo razlago za ime Trbovlje.
Po Silvu Torkarju naj bi izhajalo ime Trbovlje iz osebnega imena nekega  lokalnega slovanskega veljaka Trebovid-a Sam se bolj nagibam na neko izpeljavo  imena, ki bi izhajalo iz besede -  trovodovje.Tr'vodje Trg-vodje.Vode Trbvodje,Trdo vodje .Tko malo bom še raziskoval na na lastno pest ,mogoče najdem bolj smiselno razlago od Trebovida.Bolj mi diši  Tre-vodovje glede na to,da se je ohranilo ledinsko ime Vode.

Lp Alojz Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 193 194 195 196 197 ... 764