Boštyxz wrote on 21.08.2008 at 08:24:37:Alojz in Sandib wrote on 18.08.2008 at 09:36:39:Bamby
Vse kar si ti do sedaj povedal,je to,da si pikolovski nerazmišljujoč osebek,ki ponoči dela podnevi pa spi. Mogoče se pa pojaviš na forumu samo v zgodnjih jutranjih urah,ker se bojiš,da bi te žena sklofala,ker visiš na internetu. Počakaš,da zaspi potem pa ti hop na forum,a?
Opazil sem še nekaj,da ne znaš in ne moreš odgovoriti takoj. Po meni moraš zadevo presanjati, predelati zato,da potem ven veržeš svoje frustracije 'boječega moža,.Vprašanje na mestu je tudi,če si sploh bil sposoben najti žensko ? Mogoče je tudi,da ga ponoči skrivaj cukaš,ko drugi spijo. Če pa ni nič od tega potem pa še vedno ostane moja trditev,da si en zahrbtni polulanc,ki se boji direktnega komuniciranja, ,!!!!ampak kot hijena čakaš na noč!!!!.
Tipično za hijene je,da lovijo ponoči,podnevi pa lenobno dremajo. Bo to- to Bamby!!! Verjamem,če bi te srečal v živo,da bi pred menoj stal en kupček drekca v podobi Bambya. V to sem miljon procentov prepričan in siguren-mali majceni, kupec drekca.
Lp Alojz
če, če, če, če, če, če to, če ono, ... toliko čejev + mordajev + mogočev, ob vsej Alojzovi domnevni vsevednosti , ko bi Alojz že lahko vedel, ali je mož, ali pijanec, ali reva, ali ženin, ali bebec, ali polulanec, ali kajjazvemkajševse

.
Kaj, Alojz, a ti tvoja "vsevednost" morda-mogoče če-že malo popušča

No, upam da ne, ker itak bo še zanimivo vseskupaj .
Namreč, kdor VE, ta potem NI v dvomih ali je to, ali ono , ali tretje

.
Ti pa se nekako čudno-zanimivo sprašuješ, medtem ko praviš da si vseveden , očitno pa ne veš vsega

.
Sicer pa , še vedno-dvolično ne vem, ali sem svoj "izraz" , ali Stvarnikov "izraz" , ali "izdelek", ali samo "izraz" (izraženec).
Daj, če utegneš, bi te prosil, da še tole troumje malo bolj razložiš, ker se mi zdi, da še kdo drug ne ve kaj si z tem mislil .
Lp
Bošt' + #
Dej dej Bosty ti pa res ne ves se vedno v cemu je sploh fora.
Ti predstavljas Alojza kot nekega nadcloveka, kar ne ne drzi.
Alojz je navaden clovek, ki pa je samo oprvi med samospoznanimi a se vedno clovek- le da samospoznan, nic vec- nic manj. Razumljivo?
Samospoznani - Razume vesoljno naravno zakonitost. Njega ne brigajo tiste tvoje neumnosti ce-jev, gre se za vesoljno enotno naravno zakonitost, ki ti pokaze, v kaksni zmoti si ti in vsi podobni, ter ti da zavest o stvarstvu in njenemu delovanju v vseh pogledih.
Dojemas zakaj si in kaj je pomen vsega skupaj v stvarstvu, v tem pogledu vec ni ce.jev.
Uci se Bosty, prisel bos do presentljivih dognanj in skapiral kako so te do zdaj brezvazelinsko nategovali debili z bogcem in podobnim stranjem.
Moje priporocilo, resi se in spoznaj resnico, ki je po tisocletjih zopet prisla v direktni obliki, brez misterijoznih nepotrebossti in raznih blodenj.
Poskusi spoznati resnico, ki ti jo podaja Alojz, ce bos pokazal interes, ti bo pomagal da prides do spoznanja, ce bos pa razigravar programiranca danasnje sistemsko programirane druzbe pa kaj ces pricakovati kot da te bodo vsi spljuvali, no ne tebe, ampak kvazi zlagane teorije in znanje ki so ze razkrita lazna zgodovina za manipulacijo, ki se ji stejejo dnevi. In prav je tako
Misli s svojo glavo, opusti tujke ki ti pametujejo in razigravajo, ne me basat BOGA! In te hocejo zavest, da bos postal cim vej+cja ovca v ze tako veliki credi.
Bosti potrudi se vsej majcken, pa bos videl, tako nimas kaj izgubiti.
L.p.