Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 190 191 192 193 194 ... 764
(Read 1510995 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #2865 - 18.08.2008 at 00:13:55

Quote:
Alojz, v bistvu govoriva enako. Le jaz ne itnostiuporabljobam besede cilj, ampak sestop iz poti. Pot, pojmujem kot čas, postopnost. Če si na poti si zame v časovnem intervalu. Cilj lahko jemlješ kot konec podrejanju času.

Lp, Igor

Točno to!!! postaviš senazaj v dimenzijo večno-sedaj ki je enotna vrednost vseh časov-je v bistvu brezčasni tok vesoljne samobitnosti katere individualni življenjski izraz je vse in vsak med nami večno-sedaj.

Govorima isto oz.želiva sporočiti isto.

Lp Alojz ; Wink Smiley Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2866 - 18.08.2008 at 00:15:36

Ura je odbila polnoč Bamby gre na potep. Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVUa Bp
Reply #2867 - 18.08.2008 at 00:30:20

Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 23:41:17:
M.L. wrote on 17.08.2008 at 23:34:10:
Quote:
Alojz in Sandib wrote on 16.08.2008 at 11:58:16:
To bp, bo varianta,ki je pisana na tvojo kožo,saj si jo ti sam skomponiral . Ludvik bp-brez pameti.
Pristanem pa tudi na Ludvika-razbijača človeške neumnosti,kakršno kažeš ti -bp-brezvezni pacient

Da ta opis glasnega razbijača še najbolj ustreza tebi, kaže že to, da ne veš niti, da je šel razvoj imena v smeri:
hlud - wig, Ludwig, Ludovicus, Louis,  Luigi, Lewis, Lois, Alois, Aloysius, Alojz, Lojzek ...

In na konću A-LOJ-Z, ali loj od A do Z.

Pa lep pozdrav.

Ja!!! Loj za mazanje skurjenih možganov,tistih farizejev,ki hodjo po cerkvah in razlagajo'!!! MIR MED NAMI IN Z NAMIi'!!!!,a ne Mali lumpek farizejski in licemersko gobezadalo faruško? Ja, od Ado Z (škoda da ni Ž) loj za mazanje  skurjenih možgančkov od klera.

M.L.

Kaj nisi ti pridigal o neki božji ljubezni o neki modrosti,ki vlada nad ljudmi. Nisi nekaj moraliziral o 10 zapovedih,ki se jih moramo mi brežbožci (mali luciferčki -(glej, glej tvoje ime!)držati.A imaš mogoče ti nekakšno dvolično moralo, mali lumpek, ti mali lažnivček- ti faruški.

No počasi se le odkrivate, vi lažni pridigarčki.

Lp Alojz Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2868 - 18.08.2008 at 00:40:55

Alojz in Sandib wrote on 18.08.2008 at 00:13:55:
Quote:
Alojz, v bistvu govoriva enako. Le jaz ne uporabljam besede cilj, ampak sestop iz poti. Pot, pojmujem kot čas, postopnost. Če si na poti si zame v časovnem intervalu. Cilj lahko jemlješ kot konec podrejanju času.

Lp, Igor

Točno to!!! postaviš senazaj v dimenzijo večno-sedaj ki je enotna vrednost vseh časov-je v bistvu brezčasni tok vesoljne samobitnosti katere individualni življenjski izraz je vse in vsak med nami večno-sedaj.

Govorima isto oz.želiva sporočiti isto.

Lp Alojz ; Wink Smiley Cool

V bistvu vsa prava religiozna sporočila, sporočajo to. Imenujemo lahko tudi resnica, svoboda, ljubezen, svobodna volja. Resnična religioznost se rodi s svobodo.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #2869 - 18.08.2008 at 00:49:28

Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 17:53:43:
Bamby wrote on 17.08.2008 at 16:44:01:
Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 12:08:34:
bp -brez pameti

Moram ti povedati,da se mi kot oseba smiliš v svojih frustracijah. Opišem te lahko kot samovšečnega,vase zagledanega egoista,ki misli,da je pameten.

Če je brez pameti kot trdiš, potem ne bi mogel imeti spoosobnosti, da bi mislil.

Tako pa si zopet ti tisti, ki spet in spet dokazuje, da  nima sposobnosti niti preprostega logičnega razmišljanja.

Ja kaj se pa ti spet repenčiš. Kaj te daje ego !

Ja imaš prav, daje me ego, tako kot tudi tebe, in kako lepo in hitro se razjeziš, prav zabavno Wink

Kaj se pa vmešavaš nepoklican v pogovor. Te je kdo kaj vprašal, ti vojni ujetnik samega sebe. V hosto in tam se bojuj.Tu si pa ti odveč.

To je javni forum (in ti nisi lastnik tega foruma, torej bodi prav lepo ponižno tiho glede ukazovanja) na katerega lahko vsak piše in odgovarja komerkoli. Tudi ti se vmešavaš v vse sorte  tem pa te dosedaj ni še nihče preganjal. Ti lahko ukazuješ kvečjemu svojim prometejkovskim kuzličem. Oni ti bodo z veseljem migali z repki.

In prav zato, ker je to javni forum se ti lahko tukaj "razpredaš" in si lajšaš svojo starčevsko osamljenost, drugje bi te že zdavnaj napodili s vso svojo prometejkovsko svojto vred.

Daj Bamby, a nisi neko ekspertizo delal na temo 'Slovani so gnoj'. Ti si pa Slovan.

To je podtikanje, kot je pri tebi že v navadi.

Prvič: sem samo citiral Marxa in nič drugega. Celo komentiral nisem, bom pa sedaj v nadaljevanju.
Drugič: Slovan sem samo v zelo majhnih "drobcih", drugače pa moji predniki niso Slovenci.
Tretjič: Tudi, če bi bil "čistokrven" Slovan ali "čistokrven Slovenec (le kakšen kriterij naj bi bil za to), bi to ne spremenilo dejstva, da je Marx izjavil svoj gnev nad Slovani (v mislih je imel predvsem Ruse). Mene samo zelo zabava, da so njegove nauke, ki jih je Marx pripravljal za nemški narod, najbolj strastno sprejeli tisti, ki jih je označeval za gnoj. In izkazalo se je celo, da je imel prav.
Četrtič: Nisem delal nobenih ekspertiz na temo Marxove izjave. Dejstva o posledicah slovanskega zločinskega komunizma in njegovega širjenja po svetu, tudi s pomočjo slovenskih komunistov govorijo same zase. Dovolj je pogledati dejstva, ki se štejejo v več kot 100 milijonih.

Logika,da dol padeš in to v svoj lasten gnoj. Grin

Sploh pa je logika statično razmišljanje,ki nima toka ampak operira z argumenti,neodvisno od vsebine argumenta. Malo si zašel na svoji gnojni poti.

Lp Alojz Grin Grin Grin

... in tebi je logika tuja, in ti operiraš brez argumentov. V glavnem se opiraš na brezkončno ponavljanje kopiranja svojih konceptov in pljuvanja po drugih.
Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2870 - 18.08.2008 at 00:59:15

Res dobro si podal svoja razmišljanja Bambi. Veliko pridobimo z branjem tvojih sestavkov. Ena sama inteligenca kipi ob prebiranju, kljub temu, da se učiš tudi analiziranja. Res pohvalno.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #2871 - 18.08.2008 at 01:08:49

sašo wrote on 17.08.2008 at 19:47:28:
Bamby wrote on 17.08.2008 at 16:44:01:
Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 12:08:34:
bp -brez pameti

Moram ti povedati,da se mi kot oseba smiliš v svojih frustracijah. Opišem te lahko kot samovšečnega,vase zagledanega egoista,ki misli,da je pameten.

Če je brez pameti kot trdiš, potem ne bi mogel imeti spoosobnosti, da bi mislil.

Tako pa si zopet ti tisti, ki spet in spet dokazuje, da  nima sposobnosti niti preprostega logičnega razmišljanja.

Nekako bamby, si pokazal, da ti, ki razumeš in jemlješ vse dobesedno, tudi nimaš pameti.

Imaš prav, za Alojzovi trditvi, da je nekdo brez pameti pa ga Alojz takoj potem  obtoži, da misli, da je pameten res nimam dovolj pameti, da bi ju razumel. Ali pa mogoče on nima pameti.

sašo wrote on 17.08.2008 at 19:47:28:
Za moje pojme razmišljaš (ali pa se samo trudiš razmišljati) na najbolj bedast način kar sem jih kdaj doživel.

Lep pozdrav,
Sašo

Imaš prav, to je forum kjer se piše in jaz pač razmišljam v okviru tega kar kdo napiše in ne o tem kaj nekdo misli, da je hotel napisati. Nimam prometejkovske sposobnosti vstopanja v tuje duše, da bi vedel kaj kdo razmišlja, to spodobnost imajo očitno samo prometejkovci.
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #2872 - 18.08.2008 at 01:09:52

Quote:
Res dobro si podal svoja razmišljanja Bambi. Veliko pridobimo z branjem tvojih sestavkov. Ena sama inteligenca kipi ob prebiranju, kljub temu, da se učiš tudi analiziranja. Res pohvalno.

Lp, Igor

Lepo, da se spet enkrat strinjaš z menoj.
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2873 - 18.08.2008 at 01:13:33

Bamby wrote on 18.08.2008 at 01:09:52:
Quote:

Lp, Igor

Samo, da si ti zadovoljen v svojih sanjah in betežnem umu.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #2874 - 18.08.2008 at 01:20:42

Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 22:24:30:
Boji se misliti, ...

Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 22:55:33:
Kako pa ti veš,kaj je logično,če se bojiš misliti, ...

Ojoj Alojz,  le kje neki je tvoja logika???
Logično je vendar, da če si ga že obtožil, da nima pameti, da  pač ne more misliti, torej se niti ne more znajti v situaciji, da bi se lahko bal  misliti.

Kdaj boš končno uskladil svoje politične partijske smernice?

... ali pa smo priča še enega sokratnega vesoljskega fenomena, da:

"Brez pameti  lahko razmišljajo samo prometejkovci".
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #2875 - 18.08.2008 at 01:26:01

Quote:
Quote:

Lp, Igor

Lp, Igor

Imaš prav, lahko bi me doletela še dosti hujša nesreča kot je betežni um, lahko bi bil slovenski anarhični levičarski prometejkovec.
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #2876 - 18.08.2008 at 01:55:51

Bamby ne samo da si slovenski obstranec, si celo poscanec...ščiješ po cajtngu, evo ti rumenga tiska Tongue

Bamby pejd si vamp pretegnt, ker če boš visu tle na forumu se boš še bolj zredu in ne boš mogu tekat po gozdu...v vsem tem času bi lahko zrasel iz bambija v jelena, pa ti ne rata...ti lahko edino jelene kličeš... Grin Cheesy

Zanimivo, da še nisi skapiral, da nas prometejkovce ne moreš užalit Tongue
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2877 - 18.08.2008 at 02:58:20

Bamby wrote on 18.08.2008 at 01:26:01:
Quote:
Quote:

Lp, Igor

Lp, Igor

Imaš prav, lahko bi me doletela še dosti hujša nesreča kot je betežni um, lahko bi bil slovenski anarhični levičarski prometejkovec.

Tako si pa samo ubogi, betežni citatoman, sifiličarja Karla Marxa.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #2878 - 18.08.2008 at 09:26:13

Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 23:12:56:
Etrex jo ima spisano na svojem postu.Razložena je pa res najmanj 1000x,če jo do sedaj nisi dojel, si pač bp. Tako, sem se sedaj odločil ,da bom vsakega,ki bo preveč kokodakal od sedaj naprej imenoval človek bp.

Einstein
            MC2 = E        ------      EC2 = M

Alojz

Xmept =  INmept  A-.-O RImept= Xmept

E = mc2 se lahko zapiše kot  m = E / c2 in ne tako kot si jo zapisal ti, kar ti lahko razloži vsak petošolec, če te slučajno zanima zakaj.

To enačbo se da uporabit neposredno za izračun recimo dobljene ali potrebne energije v jedrskih reakcijah.

Kako se uporablja in kje se lahko uporabi tvoja menda ista samo generalizirana enačba, pa v vseh več 1000 zapisih tukaj še nisem videl. Še tega ne vem, kaj je v njej operator in kaj je spremenljivka.

Aja, še to, Lojzek: če želiš komu kaj povedat, je navadno boljši način, da mu to poskušaš razložt, na način, ki ga lahko razume, kot pa da ga zmerjaš, kako butast in ne vem kaj še vse da je, ker ne razume tvojega genija.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2879 - 18.08.2008 at 09:36:39

Bamby

Vse kar si ti do sedaj povedal,je to,da si pikolovski nerazmišljujoč osebek,ki ponoči dela podnevi pa spi. Mogoče se pa pojaviš na forumu samo v zgodnjih jutranjih urah,ker se bojiš,da bi te žena sklofala,ker visiš na internetu. Počakaš,da zaspi potem pa ti hop na forum,a?
Opazil sem še nekaj,da ne znaš in ne moreš odgovoriti takoj. Po meni moraš zadevo presanjati, predelati zato,da potem ven veržeš svoje frustracije 'boječega moža,.Vprašanje na mestu  je tudi,če si sploh bil sposoben najti žensko ? Mogoče je tudi,da ga ponoči skrivaj cukaš,ko drugi spijo. Če pa ni nič od tega potem pa še vedno ostane moja trditev,da si en zahrbtni polulanc,ki se boji direktnega komuniciranja, ,!!!!ampak kot hijena čakaš na noč!!!!.
Tipično za hijene je,da lovijo ponoči,podnevi pa lenobno dremajo. Bo to- to Bamby!!! Verjamem,če bi te srečal v živo,da bi pred menoj stal en kupček drekca v podobi Bambya. V to sem miljon procentov prepričan in siguren-mali majceni, kupec drekca.

Lp Alojz Grin Cool
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 190 191 192 193 194 ... 764