Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 17:53:43:Bamby wrote on 17.08.2008 at 16:44:01:Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 12:08:34:bp -brez pameti
Moram ti povedati,da se mi kot oseba smiliš v svojih frustracijah. Opišem te lahko kot samovšečnega,vase zagledanega egoista,ki misli,da je pameten.
Če je brez pameti kot trdiš, potem ne bi mogel imeti spoosobnosti, da bi mislil.
Tako pa si zopet ti tisti, ki spet in spet dokazuje, da nima sposobnosti niti preprostega logičnega razmišljanja.
Ja kaj se pa ti spet repenčiš. Kaj te daje ego !
Ja imaš prav, daje me ego, tako kot tudi tebe, in kako lepo in hitro se razjeziš, prav zabavno
Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 17:53:43:Kaj se pa vmešavaš nepoklican v pogovor. Te je kdo kaj vprašal, ti vojni ujetnik samega sebe. V hosto in tam se bojuj.Tu si pa ti odveč.
To je javni forum (in ti nisi lastnik tega foruma, torej bodi prav lepo ponižno tiho glede ukazovanja) na katerega lahko vsak piše in odgovarja komerkoli. Tudi ti se vmešavaš v vse sorte tem pa te dosedaj ni še nihče preganjal. Ti lahko ukazuješ kvečjemu svojim prometejkovskim kuzličem. Oni ti bodo z veseljem migali z repki.
In prav zato, ker je to javni forum se ti lahko tukaj "razpredaš" in si lajšaš svojo starčevsko osamljenost, drugje bi te že zdavnaj napodili s vso svojo prometejkovsko svojto vred.
Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 17:53:43:Daj Bamby, a nisi neko ekspertizo delal na temo 'Slovani so gnoj'. Ti si pa Slovan.
To je podtikanje, kot je pri tebi že v navadi.
Prvič: sem samo citiral Marxa in nič drugega. Celo komentiral nisem, bom pa sedaj v nadaljevanju.
Drugič: Slovan sem samo v zelo majhnih "drobcih", drugače pa moji predniki niso Slovenci.
Tretjič: Tudi, če bi bil "čistokrven" Slovan ali "čistokrven Slovenec (le kakšen kriterij naj bi bil za to), bi to ne spremenilo dejstva, da je Marx izjavil svoj gnev nad Slovani (v mislih je imel predvsem Ruse). Mene samo zelo zabava, da so njegove nauke, ki jih je Marx pripravljal za nemški narod, najbolj strastno sprejeli tisti, ki jih je označeval za gnoj. In izkazalo se je celo, da je imel prav.
Četrtič: Nisem delal nobenih ekspertiz na temo Marxove izjave. Dejstva o posledicah slovanskega zločinskega komunizma in njegovega širjenja po svetu, tudi s pomočjo slovenskih komunistov govorijo same zase. Dovolj je pogledati dejstva, ki se štejejo v več kot 100 milijonih.
Alojz in Sandib wrote on 17.08.2008 at 17:53:43:Logika,da dol padeš in to v svoj lasten gnoj.

Sploh pa je logika statično razmišljanje,ki nima toka ampak
operira z argumenti,neodvisno od vsebine argumenta. Malo si zašel na svoji gnojni poti.
Lp Alojz
... in tebi je logika tuja, in ti operiraš brez argumentov. V glavnem se opiraš na brezkončno ponavljanje kopiranja svojih konceptov in pljuvanja po drugih.