Quote:Lojzek, glede na to, da mi deluješ bolj kratke pameti, vprašanje, ki sem ti ga zastavil in na katerega nisem dobil odgovora (tole, kar si danes scimpral skupaj ne odgovarjaš na moje vprašanje) je bilo naslednje:
Quote:Alojz in Sandib wrote on 14.08.2008 at 13:20:53:Če komur koli med nami in z nami,ni kaj razumljivo,naj prosim, vpraša.
Lojze, zakaj uporabljaš formule in podobne navidezne formalizme, če pa ne uporabljaš formalne logike, ampak nek povsem svoj način razlaganja tega sveta, s katerim jest recimo niti približno ne vem, kaj naj počnem?
Če gre vendarle za kakšen formalen sistem, kaj se da z njim zračunat in pokazat (lepo prosim s kakšnim primerom in izpeljavo)?
Če ne gre za formalen sistem, čemu potem služijo tiste čire čare?
Bp
Ti pa meni deluješ( bp-brez pameti) meni jo ti vsaj malo priznavaš-kot
Moja razlaga se da preverit s fizikalnimi poskusi že na področju kvantne mehanike,teorije strun,kaosa itd. Fizikalni znanosti ne bi bilo več potrebno iskati (gravitonov) Cern,ki naj bi povedali,kako snov dobi maso.Moje znanje ovrže Einsteinovo relativnostno teorijo.S to
ovržbo bi se končala energetska atomska doba in človeštvo bi si odprlo dostop do neomejenega vesoljnega ekološko čistega vira.
Moje vedenje takoj podre Kepllerjev in Kopernikovo sanjanje o zgradbi našega osončja,ki je še danes ne poznamo in ne razumemo. Podrlo bi Bohrov model atoma in vse tiste nepravilno imenovane atomske delce,ki si jih fiziki kar naprej izmišljujejo a v bistvu je samo dvoje vrednosti akumulirana in realizirana vrednost atoma,ki navzven izraža večno-sedaj enotno vrednost. Moje vedenje podira skoraj celotno naše poznavanje in razlaganje fizikalnih zakonitosti. Podira Darwinovo teorijo o nastanku in evolucijskem razvoju zemljskega življenja-dokazljivo. Razbljinja tudi skrivnost našega bivanja-antropološko genezo itd. Moje znanje združuje obstoječe zemeljsko vedenje in celotno vesoljno teološko zapuščino v komplementarno-poenoteno vedenje. Sedaj pa bp msalo razmisli čeprav si bp-brez pameti,kdo od vseh mogočih strokovnjakov bo želel preveriti moje vedenje,če se vsi bojijo za svoj znanstveni status in prestiž. Cerkev me mora napasti,ker govorim,da je v bistvu teološka zapuščina naše zakodirano izgubljeno znanje in ga v sebi lasten način
sporoča teološka zapuščina. Oblast me ne more imeti rada,ker ji s svojim vedenjem rušim njeno moč manipulacije in vladanja. Znanost pa tudi ne,ker ji jemljem argumente s katerim jo družba financira.
Iz teh vzrokov,ki se jih popolnoma zavedam počnem vse na lastno pest in na lastne stroške. Danes lahko vsakomur,ki živi na Zemlji ponudim možnost popolne življenjske Re-animacije s katero bo stopil
tak kot je danes v ponoven lasten življenjski cikel. Človeštvu lahko danes pokažem Samodejni Magnetni Oscilator- agragat imenovan v teološki zapuščini( Večna luč-ladja bogov),ki bo zamenjal vse poznane vire energije in je na Zemlji prikazan kot tri obročni kamniti krog Stonehenge v Veliki Britaniji na središčno os.
Sedaj si pa ti bp naslikaj mojo situacijo. Vse kar mi preostane je,da vse delam sam in da sam najdem pot,kako bom svoje lastno vedenje,predal celotnemu človeštvu in hkrati ne povzročil nove zemeljske vojne in še kakšne drugačne kataklizme. Vse te moje delovanje je preverba trenutnga celotnega stanja,ko moram ocenjevati kaj smem in kaj ne smem povedati,zaupati itd. Brez mene,pa si ti lahko misliš karkoli se v prihodnje na Zemlji ne bo zgodilo nič,kar ne bo v prid nas vseh. Ti misli,jaz vem.
Lp Alojz