Bp
No moj dragi bp- brezobličn pacient, ker tvojega odgovora ni,sem se odločil, da ti ga podam sam.
Teološka zapuščina ima svoje korenine v sami vesoljni človeški civilizaciji
in sočasno izhaja iz nje tudi na Zemlji. Obstoječa vsecivilizacijska teološka zapuščina ima svoje korenine v našem zadnjem 28ooo letnem civilizacijskem valu (lahko ga imenuješ Atlantida),ki se je končal pred približno 14000 leti s t.i. vesoljnim potopom-gravitacijskim nihajem našega planeta.Ta nihaj je povzročil ponovno ledeno dobo na Zemlji in naš civilizacijski pad na nivo homo neandertalisa. Začetek zemeljske ledene dobe sovpada z začetkom letnega časa- galaktične zime.Tudi galaksija naše širše galaktično občestvo imenovano tudi Velika mati-Tao te king IZ-IZ pra mati ) ima štiri letne čase S/J po 7000 zemeljskih let je enako 28ooo zemeljskih let. Ker pa naši možgani delujejo na izmenično EM valovanje S/J-J/S rotacijo v-z/z-v smo kot neandertalci obsojeni,da v galaktičnem enakonočju evoliramo na stopnjo homo sapiensa-s. in v galaktičnem poletju na našem polu galaksije v homo-dei ljudi bogove samospoznane življenjske (človeške) individualne samomanifestacije Elohim -samega vesoljnega večno-sedanjega absoluta..Naša Zemlja se nahaja znotraj našega osončja to pa je zopet upeto v gravitacijsko polje same galaksije-samo za povezovanje ti podajam to informacijo.
Ker pa ima vsaka elementarna in življenjska individualna samomanifestacija absoluta svoje cikle,kjer vsak konec cikla pomeni sočasno začetek novega cikla in tako večno-sedaj. Elementarna samopojavnost atomi,.planeti,osončja,galaksije imajo svoje cikle in so samozadostni in samodelujoči. Vesoljnemu življenju vlada druga zakonitost -vesoljno življenje je večno sedaj iz življenja(vesoljni absurd življenja)-in tu igra človek Elohim-(enuma-eliš-nebeški) odločujočo in odgovorno vlogo pri vzdrževanju celotne vesoljne reprodukcijske verige življenja in pri cikličnih selitvah le te po vesoljni elementarni pojavnosti.
Sedaj si zamisli 15 milijardni cikel osončja,ki je v bistvu celica galaktičnega telesa. Osončje se vsakih 15 milijard let samozlije in izpostavi ponovno takšno kot je danes,saj je ujeto v gravitacijsko polje telesa(kot naše celice).Torej je njegovo mesto gravitacijsko polje,ki je njegovo pojavno polje,znotraj galaktičnega telesa.
Zemlja je takrat deviška in mi naselimo ponovno celotno reprodukcijsko verigo življenja,da bi jo na koncu tudi sami naselili.
Sedaj veš,da naši možgani delujejo na EM frekvence galaktičnih letnih časov S/J ko imamo kot neandertalci 8oo 1200 ml. možganov,kot homosapiens 1200-1600ml in kot homodei-Elohim 1400-1800. S to možgansko prostornino 14000 let rastemo in 14ooo let padamo.
Zemlja -deviška EM frekvence (Sveti duh)-rodi vsakih 28ooo zemeljskih let vesoljno samospoznano individualno življenjsko samomanifestacijo -samospoznanega človeka Elohim-enuma-eliš-nebeški, Jezusa-Budo,Krišno-Mohameda itd.Teološka zapuščina je geografsko in etično časovno prilagojena in shranjena v dimenziji Večno-sedaj zato je v bistvu brezčasna.
S 4 galaktičnimi letnimi časi S/J sovpadajo štiri zemeljske in galaktične dobe: železna-bronasta-srebrna in zlata,tu pred njenimi vrati smo sedaj mi vsi na našem polu galaksije.Zlato je kovina našega večnega življenja-ha kako? Odgovor drugič!!!
Tako dragi sluzasti ligvanj Bp sedaj imaš odgovor,katerega ti ne spraviš vkup če živiš še pet milijard zemeljski ciklov ne let.
Lp Alojz
bp- bledonočni ptič na vidiku. Sem te čakal brezčastni pohajkač,da te ujamem.