Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 161 162 163 164 165 ... 764
(Read 1499167 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #2430 - 18.07.2008 at 10:36:39

Nahatee,Aygor-Etrex

Ste se pa razpričal.Ni panike ni straha EM sila(sveti duh) deluje na vse nas enako-brez izjem. Vse ob svojem času! Nahate imaš delno prav.Lahko si ti pozitiven.Vprašanje je, če te tudi razumejo kot pozitivnega. Nekdo še ni pripravljen na resnico,lastnega bivanja in reagira kot reagira!
Zato jaz pravim ni straha ni panike EM sila(sveti duh-EL-elion)deluje!!!

Lp Alojz Smiley Wink Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2431 - 18.07.2008 at 10:56:06

Energijo ne delim na pozitivno in negativno. Energijo imaš ali pa nimaš. Tvoje misli nekaj določajo, kaj je poz. in neg., večina je pa tako v nezavednem. Sicer so pa važna dejanja. Ko nekaj delaš v svoje dobro, delaš zase.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2432 - 18.07.2008 at 13:36:23

AYGOR

Res je navzven je energija poenotena-nevtralna. Znotraj vsake pojavnosti pa se odvija izmenično EM valovanje-rotacija akumulirane in realizirane energije ,ki se kot določen mept* navzven izraža enotno.
Nahatee je mislila na ta poenoten izraz energije,ki pa ima svoj notranji vzgib tako kot vse naše misli-dejanja-čutenje ecc.. Smo sedaj vsi na jasnem? Upam,da smo!
Mogoče, kasneje postrežem s kakšno spodbudno novico za vse!

Lp Alojz Smiley Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2433 - 18.07.2008 at 23:21:29

Ta notranji vzgib je spomin, sedaj ali je v zavednem ali nezavednem, nima kakšnega velikega pomena. Tudi tega ne bi ločeval. V vsakem primeru te pogojuje.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2434 - 19.07.2008 at 20:45:40

Aygor

Tudi spomin je akumuliran in realiziran. Zadeva je mišljena v energetskem izmeničnem valovanju (življenjski duh) akumulacije-realizacije,ki se pa navzven enotno izraža npr. v osebi Koporona,kot ti,kot jaz!

Lp Alojz Smiley Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2435 - 19.07.2008 at 21:14:52

Alojz in Sandib wrote on 19.07.2008 at 20:45:40:
Aygor

Tudi spomin je akumuliran in realiziran. Zadeva je mišljena v energetskem izmeničnem valovanju (življenjski duh) akumulacije-realizacije,ki se pa navzven enotno izraža npr. v osebi Koporona,kot ti,kot jaz!

Lp Alojz Smiley Cool

Seveda to razumem, drugače ne bi o tem pisal. Ne moreš pa reči, da so dejanja neke osebe negativne, ker ima negativne misli, ki proizvajajo negativno energijo.
Oseba, ki je povzročila slabo dejanje, je bila v tistem trenutku prepričana, da deluje pravilno, čeprav je vedela za posledice.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #2436 - 19.07.2008 at 21:41:24

Ker je ze bilo omenjeno nekaj o bosanskih piramidah, naj dodam par slik in link, o teh piramidah ki so pod zemljo: http://www.dmahala.4t.com/photo2.html

...

Tako naj bi izgledale.

...

...

...

Piramide so seveda tri, tisti ki malo spremlja P.D., mu je verjetno ze vse jasno. Drugi pa si verjetno belijo glave cemu to. Civilizacijske zapuscine je res veliko in vse je pomoc da clovestvo nekaj ponovno odkrije.

P.s. Bi prosil Alojza, ce lahko napise se kaj okrog teh piramid.

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2437 - 19.07.2008 at 21:45:57

Kakor vem se je tudi včasih reklo Sarajevo kod Visokog.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2438 - 20.07.2008 at 11:42:10

Etrex

Sam sem še malo skeptičen do teh bosanskih piramid. Dejstvo,ki ostaja
pa ja,da so imena piramid lahko prava-vir teološka zapuščina.

Piramida meseca (lune) predstavlja akumulirano vrednost (ženski princip)
Piramida Sonca predstavlja realizirano vrednost(moški princip)
Piramida zmaja (sam sem roj. v znaku zmaja) pa predstavlja sokratno vzrok in posledico (EM sila-sveti duh) notranje interakcije obeh vrednosti,ki se navzven izraža kot troedina vrednost vsakega X pojava mept*,ki je večno-sedaj Stvarnikova samomanifestacija. Ta tradicija je v vseh civilizacijah prisotna-torej to dejstvo o imenih piramid ostaja. Malo dvomim v človeka,ki je s to zadevo začel.Mogoče se motim?.

Lp Alojz ; Undecided Cool(žen
Back to top
« Last Edit: 20.07.2008 at 13:06:47 by Alojz in Sandib »  

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2439 - 20.07.2008 at 13:22:58

Vsem

Nekje sem zasledil težave Zvezdice v njenem partnerstvu. Mi ljudje smo izgubili vesoljno vedenje-Nomos Logos-poznavanje enotne vseobsežne vesoljne naravne zakonitosti mept,ki velja brez izjem za vsako x mept*,tudi za nas.

Mi ne vemo več,da v posameznem civilizacijskem ciklu moška(realizirana) energija
14000 let raste in 14ooo let pada in sočasno obratnose dogaja z žensko akumulirano- energijo.  Kar moška energija oddaja,ženska sprejema-akumulira. V tem času je problem t.i. gravitacijskega polja
,ki se povečuje na ženski strani,na moški slabi. To enostavno pomeni,da prihaja ponovno doba (matrijarhata)ženske kot osrednje osebnosti in pad moške dominacije. Problem,ki nastaja je,da so moški tisti,ki so v odnosu do ženske skoraj že šibkejši člen. Osebno mislim,da je tu vzrok za pojav vse večje istospolne usmerjenosti. Naravna zakonitost je,da moška življenjska potenca energetsko pada,ženska pa se povečuje. Normalen pojav s katerim nam narava sama nekaj sporoča.
Vi razmislite,kaj in kako- in zakaj ! Doba moških šovinistov je definitivno mimo!

Lp Alojz Cheesy Cool
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #2440 - 20.07.2008 at 21:34:16

Alojz in Sandib wrote on 20.07.2008 at 11:42:10:
Etrex

Sam sem še malo skeptičen do teh bosanskih piramid. Dejstvo,ki ostaja
pa ja,da so imena piramid lahko prava-vir teološka zapuščina.

Piramida meseca (lune) predstavlja akumulirano vrednost (ženski princip)
Piramida Sonca predstavlja realizirano vrednost(moški princip)
Piramida zmaja (sam sem roj. v znaku zmaja) pa predstavlja sokratno vzrok in posledico (EM sila-sveti duh) notranje interakcije obeh vrednosti,ki se navzven izraža kot troedina vrednost vsakega X pojava mept*,ki je večno-sedaj Stvarnikova samomanifestacija. Ta tradicija je v vseh civilizacijah prisotna-torej to dejstvo o imenih piramid ostaja. Malo dvomim v človeka,ki je s to zadevo začel.Mogoče se motim?.

Lp Alojz ; Undecided Cool(žen

Zivjo Alojz!

Smiselno se mi je zdelo, da objavim te piramide.

Kaj pa vem, malo sem pregledal slike in se mi zdijo kar pravilne oblike, za katere dvomim da bi jih narava ustvarila.

Kolikor vem, naj bi vlada vztrajno zanikala da gre za piramide Roll Eyes Vse to mi malo smrdi Huh.

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2441 - 20.07.2008 at 21:47:30

Etrex

Ja ok. Pojdi k kamnolomu v Razdrto in boš videl Nanos kot piramido!!
Pri bosanskih  piramidah ni ravninskega temelja . Temelj pokaže ali gre za gradnjo,ali za samo delo narave. Ni +- na temelj pri tej bosanski
izmišljotini-žal po moje je tako. Vlada ne bi bila proti,če bi v zadevo verjela. Gre za drugačno Medžigorje-sitem je isti-nateg.
Slovenci imamo Ajdno.Misliš,da večina ve za njo. Slovenci nismo duhovni kramarji,ampak smo več.

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2442 - 20.07.2008 at 22:14:52

Kaj pa je takega na Ajdni? Kot vem je bilo prebežališče.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2443 - 20.07.2008 at 22:25:54

Aygor

Na Ajdni je 11 grobov. 10 + ajdenska deklica princesa. Simbol sokol.
11 sefirotov spoznanja. Kje je georafsko locirano spoznanje(skrito vedenje) na Zemlji. Verjameš ali pa ne! To je moje osebno razumevanje Ajdne.  To isto velja za Trimužjat-Triglav gora (odrešitve) ponovnega realiziranega spoznanja na tem svetu. Prebežališče-posledni dom našega izgubljenega vedenja je zame Ajdna!!! Locirano področje agnijev!

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2444 - 20.07.2008 at 22:39:22

Izgubljeno se ponavadi najde. Vprašanje je samo pravilne razlage. Vsa čast jeseniškim železarjem, ki so financirali izkop.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 161 162 163 164 165 ... 764