Vsem
Nekje sem zasledil težave Zvezdice v njenem partnerstvu. Mi ljudje smo izgubili vesoljno vedenje-Nomos Logos-poznavanje enotne vseobsežne vesoljne naravne zakonitosti mept,ki velja brez izjem za vsako x mept*,tudi za nas.
Mi ne vemo več,da v posameznem civilizacijskem ciklu moška(realizirana) energija
14000 let raste in 14ooo let pada in sočasno obratnose dogaja z žensko akumulirano- energijo. Kar moška energija oddaja,ženska sprejema-akumulira. V tem času je problem t.i. gravitacijskega polja
,ki se povečuje na ženski strani,na moški slabi. To enostavno pomeni,da prihaja ponovno doba (matrijarhata)ženske kot osrednje osebnosti in pad moške dominacije. Problem,ki nastaja je,da so moški tisti,ki so v odnosu do ženske skoraj že šibkejši člen. Osebno mislim,da je tu vzrok za pojav vse večje istospolne usmerjenosti. Naravna zakonitost je,da moška življenjska potenca energetsko pada,ženska pa se povečuje. Normalen pojav s katerim nam narava sama nekaj sporoča.
Vi razmislite,kaj in kako- in zakaj ! Doba moških šovinistov je definitivno mimo!
Lp Alojz