Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 159 160 161 162 163 ... 764
(Read 1500298 times)
Nahatee
Ex Member

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #2400 - 16.07.2008 at 22:26:10

Alojz, očitno si naredil  napako, tu si napisal da so ti proti argumenti v veselje  Smiley

Alojz in Sandib wrote on 14.07.2008 at 13:19:41:
Zdaj počakma na odzive Tituda,EN_bk-a , gapa ,Boštjana in M.L. Ti ne veš v kakšno veselje so mi njihovi proti argumenti.  

Lp Alojz Smiley Wink Cool

Če bi napisal, da ti gredo  njihovi protiargumenti na živce, lahko zagotovo trdim,  da  bi jih imel cel kup.    Wink

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #2401 - 16.07.2008 at 22:28:18

Quote:
Alojz, očitno si naredil  napako, tu si napisal da so ti proti argumenti v veselje  Smiley

Zdaj počakma na odzive Tituda,EN_bk-a , gapa ,Boštjana in M.L. Ti ne veš v kakšno veselje so mi njihovi proti argumenti.  

Če bi napisal, da ti gredo  njihovi protiargumenti na živce, lahko zagotovo trdim,  da  bi jih imel cel kup.    Wink

Lep pozdrav   Smiley

A, po sebi sodiš.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2402 - 16.07.2008 at 22:34:10

Quote:

Lep pozdrav   Smiley

Nahate

Mi ne morejo it na živce saj so vendar eno z menoj. Ne morem sebe zatajit. Nedopustno in neopravičljivo. Na živce grem lahko zgolj sam
sebi,pa še to težko. Maš prav zakaj bi delal veselje  samo nekaterim,če je pa vsem namenjeno. Preveč so resni, premalo so za hec. Nahatee maš ti tudi občutek,da jih je zadeva malo šokirala?
Ne vem mogoče si kaj domišljam,občutek pa le obstaja.

Pozdrav Alojz Smiley Wink Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #2403 - 17.07.2008 at 00:25:10

Alojz in Sandib wrote on 16.07.2008 at 22:34:10:
Quote:

Lep pozdrav   Smiley

Nahate

Mi ne morejo it na živce saj so vendar eno z menoj. Ne morem sebe zatajit. Nedopustno in neopravičljivo. Na živce grem lahko zgolj sam
sebi,pa še to težko. Maš prav zakaj bi delal veselje  samo nekaterim,če je pa vsem namenjeno. Preveč so resni, premalo so za hec. Nahatee maš ti tudi občutek,da jih je zadeva malo šokirala?
Ne vem mogoče si kaj domišljam,občutek pa le obstaja.

Pozdrav Alojz Smiley Wink Cool

Kaj pa vem težko karkoli rečem za druge.  Nekateri dandanes, tudi tako v življenju, res gledajo na življenje preveč resno, zategnjeno in bolj ko so taki, manj imajo občutka za hec.  
Manjka jim notranje trdnosti ter hkrati prožnosti.  Kot bambus, ki se lahko upogne do tal toliko je prožen in hkrati trden da se vedno znova postavi nazaj v svoj prvotni položaj.  

Lep pozdrav    Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2404 - 17.07.2008 at 13:08:39

Nahate

Najrajši bi zavriskal in zajodlu ampak me bo kak Avstijec obtožu za Vindišarja in bebca. A veš,da se je nekdaj Dunaj imenoval Vindibona.Zakaj le? Vindija je tud ena gora tam v Indiji-koromandiji.
Verjetno je to naše Kar-ant-agnijevsko pleme,kar od tam priromal do teh krajev.Kaj ti misliš?
Mam še eno novico. Danes sem M.L. pa Boštyu nastavi v obravnavo Azteško sfingo,ko  tolk pojeta o sfingi. Pa bom vidu kako se bosta odrezala!
Pa da grem še mal k Slovencam! Tolo enigmo naj tile mojstri duhovnosti na tem topicu rešijo. Imena dvanajstih Aditi rojenih iz nevidne Aditij.
Tvaštri,Matri,Datri,Savitri,Varuna,Rudra,Bhaga,Surja,Arjaman,Vaivaswat,Pušan,
Višnu.
Mal mrajo notorikon uprabit pa bo šlo.Prva tri imena sem že preobrnu.

Misliš,da bodo zmogli?

Pozdrav Alojz Smiley Cool

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2405 - 17.07.2008 at 16:36:58

Nahatee

Vidiš zdaj razumem zakaj je nič pojem ravnovesja dveh sokratno enakih vrednosti in neobstoja.
Ne more res nihče zadeve razrešit?

Lp Alojz Grin Grin Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2406 - 17.07.2008 at 17:08:57

Ko je nič je nič, ker pa nič v vesolju ne obstaja je vse.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2407 - 17.07.2008 at 19:50:13

Aygor

Kabala takole uči :

Ajin - Ajin sof or- Ajin sof . Nekaj je akumulirano,nekaj realizirano,nekaj je pa sokratno vzrok in posledica obeh,pa še navzven enoten izraz obeh vrednosti.
Vidiš to sem tudi Bambyu(onemu, ki okrog jezo trosi)razlagal. Pa se je človek čist zamotal s tem.
Če se ne motim si ti tam okrog zdravstva doma.Predlagam da mu daš malo aspirina..

Lp Alojz Wink Cool
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #2408 - 17.07.2008 at 20:12:09

Alojz in Sandib wrote on 17.07.2008 at 13:08:39:
Nahate

Najrajši bi zavriskal in zajodlu ampak me bo kak Avstijec obtožu za Vindišarja in bebca. A veš,da se je nekdaj Dunaj imenoval Vindibona.Zakaj le? Vindija je tud ena gora tam v Indiji-koromandiji.
Verjetno je to naše Kar-ant-agnijevsko pleme,kar od tam priromal do teh krajev.Kaj ti misliš?

Pozdravljen Alojz   Smiley

Ja,  gorovje  Vindhya parvata v Indiji in naši pravi predniki  Veneti.

Triglav venetski simbol troedinega božanstva,
In celo Venetski simbol konja, na zadnji strani naših osebnih izkaznic.   Smiley

Sem pa raziskovala iz nekih drugih virov, da smo celo potomci Keltov, čeprav znanstveniki tega ne priznavajo.  Njihova zadnja naselbina pa je na Britanskem otočju.

Alojz in Sandib wrote on 17.07.2008 at 13:08:39:
Pa da grem še mal k Slovencam! Tolo enigmo naj tile mojstri duhovnosti na tem topicu rešijo. Imena dvanajstih Aditi rojenih iz nevidne Aditij.
Tvaštri,Matri,Datri,Savitri,Varuna,Rudra,Bhaga,Surja,Arjaman,Vaivaswat,Pušan,
Višnu.
Mal mrajo notorikon uprabit pa bo šlo.Prva tri imena sem že preobrnu.

Misliš,da bodo zmogli?

Pozdrav Alojz Smiley Cool

Očitno se spoznaš na Vedsko kulturo, da ne bom dolgovezila Bharata varsa.

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #2409 - 17.07.2008 at 20:34:25

Quote:
In celo Venetski simbol konja, na zadnji strani naših osebnih izkaznic.

Mislim da bi lahko bil enakega pomena tudi simbol Trojanskega konja...

Nisem ravno prepričan...?
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2410 - 17.07.2008 at 20:34:48

Nahatee

Vsa čast. Moraš priznati,da imam nos(da se malo pobaham)za samostojne iskalce absolutne resnice. Ja vse je tako! Črni panter Karantagnijev je zame najpopolnejši simbol Stvarstva,ki ga kdajkoli narisala človeška roka.Da ne omenim praporja črna bela zlata. Pa knežji kamen-bivališče EL-Eliona. Bavarci so nam mal počupal perje iz našega klobuka.  Jim bomo lepo elegantno povedali,da je to naše. Ja Grki so nas že kar cenili, pa potem za časa Norika tudi Rimljani. Ja Kelti so pa tudi tu nekje z nami
Osebnoo mislim,da gre tu bolj za poslanstvo -nosilcev -varuhov teološke zapuščine in skritegaza nas izgubljenega vedenja. Saj veš narodi so bolj moderna geografsko in  jezikovna opredelitev živečih na nekem področju- za politične namene vladanja..

Lp Alojz  Smiley Wink Cool
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #2411 - 17.07.2008 at 21:53:39

Kabala se vrti okrog bistva, zato se jo tako študira in potem razlaga. Resnica je pač resnica in ni je potrebno razlagati, ker človek, ki je zavesten, avtomatično spozna resnico. Ne vem, zakaj uporabljaš termin absolutna resnica. Resnica je resnica, nič manj in nič več.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2412 - 17.07.2008 at 22:27:59

Aygor

Mišljeno je vseobsežna absolutna-dokončna. Maš prav, mogoče se da  uporabit samo- resnica. Ja,bi šlo.

Mislim,da sem ti dolžan pojasnilo.Jaz zgolj in edino preverjam celotno civilizacijsko teološko zapuščino,po svojem vedenju. To vedenje je v meni in ono mi govori nekako tako--- to ja,to ne. To je to!To ni to,ampak je to! Isto se mi dogaja na čisto 'znanstvenih' če uporabim termin ateističnem področju. Zgodi se,da  nekako pridem do neke informacije in že vem,kaj je v njej sprejemljivo oz.v sozvočju z mojim notranjim bistvom- vedenjem. V nasprotnem informacijo avtomatsko zavržem,kot neuporabno.
V bistvu delujem tako,da spznavam obstoječe civilizacijsko znanje in sočasno odkrivam lastno akumulirano vedenje v meni.

Kdor mi verjame prav. .Kdor mi ne,naj pluje po svoje naprej-svobodna volja  

Back to top

IP Logged

OMEN SAT
5

I Love YaBB 2!

Reply #2413 - 17.07.2008 at 22:32:28

alojz kako kaj napredujejo dogovori z rusi glede tvojga agregata.
a bo kej iz tega al kaj
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2414 - 17.07.2008 at 22:35:22

M.L. wrote on 16.07.2008 at 22:28:18:
Quote:

Lep pozdrav   Smiley

A, po sebi sodiš.

M.L.

Ne, po tebi sodim ljudi!

Lp Alojz Grin Undecided Cool
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 159 160 161 162 163 ... 764