Etrex wrote on 03.07.2008 at 22:26:11:M.L. wrote on 03.07.2008 at 19:04:16:Lojzek,več bo takšnih, kot si ti, več bo bede na tem svetu, ravno takšni ludje, ki so tvojega kova pripomorejo k materijalni in duhovni bedi nevednih in slepih ljudi. Kjer slepec slepca vodi, tam vedno oba končata v jarku.
Lep pozdrav in nikar si ne mislimo, da vse vemo.
M.L.
Bi bilo lepo da bi razlozil, zakaj bo vec bede ce bo vec taksnih kot Alojz?
Samo lepo te prosim, ne s svojimi malimi, hudicevimi duhovnimi pridigami (ravno taksni so naredili veliko zla v imenu boga!). Povej realno, kaj je tu slabega ce bodo vsi enakopravni in bo za vse vsega kot na zacetku?
Za taksnega kot si ti vem da to ni sprejemljivo, tudi ni sprejemljivo da bi vsi vedli resnico, ki je vse!
Taksni vragci bi radi se naprej drzali clovestvo v manipulaciji z velikim BOGom nadmocnemu cloveku in v isti sapi trdili: Nikar si ne mislite da vse veste! Bog je nad vami in on bo odrejal kaj boste.
To bi rad povedal aneda M.L.jcek!
Jaz pravim odlicno bo, ko bo resnica splosno znana in ko bodo taksni igralci kot si ti razkriti.
Ljudje ne nasedajte M.L. ju, ki vam hoce dopovedati, da nikdar si ne mislite da vse veste.
Vse lahko veste, saj ste lastna invidualna stvarnikova samokreacija- to je resnica.
L.p.
Etrex, ali si res neumen ali pa se samo delaš, kako lahko meni rečeš, da sem igralec, če se pa vi pri P.D.-ju greste in omenjate vseskozi neko igro, potem je ja na dlani kdo je igrelec.
Človek ima svobodno voljo in v to svobodno voljo človeka Bog ne sme in ne more posegati, če bi Bog hotel posegati v človekovo voljo, bi mu ne bi dal svobodne volje, ampak bi že takoj na začetku bila Božja volja v človeku ne pa človeška.
Praviš, da nočem, da bi vsi vedeli resnico, katero resnico si mislil, mogoče vašo, prav za prav Lojzekovo, to materijalno skrpucalo, ki je za pridih resnice v njemu. To vašo resnico pa res nimam namena nikomur preprečevati, jaz samo vam pravim, da ste v zmoti in, da ne vidite prave resnice.
Vi P.D.-jevci prisegate in častite materijo, ki je mrtva in omejena z prostorom, po drugi strani pa hočete z tem čaščenjem doseči večno življenje. Vidiš, že takoj na začetku ne gre nič skupaj. Povej mi, kako bi lahko dosegel večno življenje v nečem, kar samo ni večno. Če imaš vsaj malo razuma, moraš to razumeti in mi pritrditi.
Še nekaj bi te spomnil; čaščenje materije in materijalnega sveta je čaščenje satana, a ti je o tem mogoče kaj znanega. No zdaj pa reči, da to ni res, kar sem zdaj rekel in povej, kako ti prisegaš na čisto edino pravega boga. Ja saj ti verjamem, samo povem ti, da si popolnoma zmeden, če tega ne sprevidiš.
No pa lep pozdrav in snemimo si preveze z oči.