Alojz in Sandib wrote on 28.06.2008 at 11:48:00:Daj prosim te bodi malo bolj natančen in konkreten.
Tvoje mišljenje tvoja pravica. Stvar je v debati ne v tvojih sodbah ,ki so dokazljivo napačne
probi bit ti, blj natančen in konkreten
hvala da mi dovoliš met mnenje
mi boš skušu še razložit kje sodim
pls
in seveda dokazu njih napačnost
hvala
Poet wrote on 28.06.2008 at 11:55:38:in smo se zavestno odločili samopozabiti, pahniti v temo, če hočeš
dej?
kako pa smo se to odločl, zakaj pa?
sm pozabu, sej veš, sm se pahnu u temo
Quote:zato smo "najeli" temne sile v vesolju
ne ga srat ... to ti je razložu lojze?
se mi zdi da je trdil da smo edini-sploh-in-oh-najblj-razviti prebivalci vesolja ...
ja hudo ... če si jih najel, jih pa še odpust ... a ne?
Quote:Želel sem izkušati kozmično temo
pa si čist zihr, da je biu prov to tvoj namen?
jest bom za zdej pustu satane še ob strani ... se jim še ne bom zahvaljeval za stanje kjer smo ... verjamem pa, da pr tolk pozabljenih ljudeh, bo res težko karkoli premaknt drugač kt da je res pizdarija ... i neglede na to jest pizdarije ne bom delu
za zdej, lahko pa mi seveda skušate razložit naj prestopim na drugo stran in uporabljam postopke druge strani ... nism pa baš zihr kolk boste veseli ...
tukaj in zdaj ... jasno
Poet wrote on 28.06.2008 at 14:47:58:In zadnja takih je ta, da je naše samospoznanje odvisno od neke EM frekvence.
e, tuki se bom pa jest z lojzetom strinju ...
frekvenca in to ne samo em, vpliva na človeka
in če je ona neprimerna, se razsvetljenje skor zihr ne more zgodit ...
Etrex wrote on 28.06.2008 at 18:58:34:Tako je, vsi na zemlji smo bili (prostovoljno poudarjam) "izgnani iz raja"
pa kaj
a samo jest kle vidm da to ne more skupi stat?
prostovoljni izgon
w t f ?
Bardo_Thodol wrote on 28.06.2008 at 20:45:19:Če nekdo poje svoje otroke (kot člani tiste sekte na Češkem), to njegovi prebavi verjetno ne bo škodilo, vprašanje pa je ali se takemu človeku res vsi koleščki v glavi vrtijo v pravo smer.
lol
dobr si reku