Bardo
Naša zemeljska civilizacija je že 14000 let v tem civilizacijskem ciklu v fazi učenja, ki naj bi nas preobrazilo v stanje vesoljnega samo spoznanja in vedenja. Dejstvo je, da mi uporabljamo znanje, ki smo ga v tem procesu naše preobrazbe osvojili. Zaradi tega dejstva zmotno mislimo, da smo vsevedni. Šele s pravim samo spoznanjem bomo tudi spoznali svoje zmote. Mi mislimo in živimo napačno. Če ti jaz danes rečem, da pi-ja sploh ne rabiš, če poznaš X polmer kroga mi ti ne moreš verjeti, kar jaz razumem, ker vem, da ti verjameš našemu trenutnemu civilizacijskemu znanju. Vidiš jaz ti materialno preverljivo dokazujem, da pi-ja sploh ne rabim če poznam, ali določim X polmer kroga. S svojim poznavanjem vesoljne geometrije lahko ustvarim univerzalno podobo, ki je hkrati poenoten lik X kroga-kvadrata in telo X kocke-krogle in sočasno obratno =vrednost št. 8, ki je hkrati enotna univerzalna vrednost univerzalnega*življenja. Mi ne vemo, da smo najprej lik INmept, ki EM seva našo podobo RImept*. Sočasno ne vemo, da ima vsaka bio celica znotraj sebe lasten lik, ki ga ciklično preobrazi v lastno zrcalno podobo, česar vzrok je delitev te iste celice na dve enaki vrednosti in tako poteka celotni cikel našega življenja in tako tudi večno-sedaj v smislu univerzalnosti vesoljnega *življenja. Vesoljno vedenje ni nekaj parcialnega, tako kot so parcialna tudi naša vedenja v naravoslovju in družboslovju. Parcialno nasproti kompleksnemu vedenju. Katere rešitve so boljše parcialne, ali kompleksne? Vedno kompleksne, ker nič ne zavržejo, ampak vsak problem rešujejo znotraj enovite X kompleksnosti.
Če vzamemo pi zgolj kot vrednost 3,14 dobimo št 8. Pi na 10 decimalk nikoli ne more dati točnega obsega kroga. Pi je zgolj približek za izračun obsega kroga torej je v bistvu in v resnici neuporaben, ker ni točen. Pi bi bil uporaben če bi poenotil krivuljo z ravnino, kar pa pi ne poenoti. Poenoti pa jo univerzalno telo kroga-kvadrata,kvadrata-kroga, kocke-krogle,krogle-kocke. To telo pa skriva v sebi žitni glif iz Windmill Hilla, ki ga prikazuje tudi moj list. Riši izračunavaj in boš spoznal, da nezmotljivo poenoti krivo in ravno črto v enotno univerzalno vrednost kroga-kvadrata, kocke-krogle in sočasno obratno AO EM kvadrata-kroga, kocke-krogle !!!!
Da boš vedel, ne želim biti pameten, ker sploh nisem pameten, ampak vem, da vem. In nisem kot Aristotel, ki je dejal; vem, da nič ne vem! Jaz resnično vem, da vem!!!!
Za mnoge je moja samozavest moteča, a ti se ne vprašajo ; ali je moja samozavest resnično opravičljiva? Vsi imate idealno priliko, da ovržete moje vedenje. Ovrzite ga
in če ga boste, se bom vsakomur med vami posebej opravičil. Jaz pa vam iz tega mesta brez razmišljanja enostavno povem: To se nikoli ne bo zgodilo !!!!!! Tisti, ki vas odrešuje se vam ne opravičuje, ampak vas po svojem življenjskem vesoljnem večno-sedaj živem poslanstvu brezpogojno odrešuje. In vam sočasno ohranja vašo svobodno voljo, ki bo izraz vaše osebne odločitve v trenutku, ko se vas bo ponovno vprašalo; kam in kje?
LP. Alojz