Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 132 133 134 135 136 ... 764
(Read 1510752 times)
Bardo_Thodol
5

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #1995 - 25.06.2008 at 19:42:51

S tem žitnim krogom nam nezemljani verjetno sporočajo, kateri brskalnik naj uporabljamo.
Ali pa sporočajo, da za branje naših umotvorov tudi sami uporabljajo Firefox.  Kdo bi vedel?

Ker znanost nima natančnega odgovora, nam bo Alojz razložil.

...
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1996 - 25.06.2008 at 21:11:15

Bardo_Thodol

Tvoj žitni glif je zemeljski umotvor.Iz tega vzroka te prosim za tvojo obrazložitev.
Vidim,da ti je postalo dolgčas in ne veš kaj bi počel. Na morje pojdi,jaz sem se ravnokar vrnil iz pet dnevnega čofotanja.

Lp Alojz
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1997 - 25.06.2008 at 21:26:29

Etrex

Tvoj žitni glif je iz Slovenskih novic 19.06.08 rubrika ;-pekel-novice -nebesa.
Žitni glif je popolna podoba Samodejnega magnetnega oscilatorja,ki prikazuje sočasno osnovnotrojno atomsko vez. Življenje ima to vez zrcalno-podvojeno. Žitni glif je delo naših nebeških bratov-Elohim,ki so naše neetične duše- zavest izgnali na Zemljo,ker so nosilci (padli kralji)*življenja prostovoljno prekršili vesoljni etični kodeks svetosti vsakega življenja. Mi ki nosimo padle duše (Zavest) teh padlih smo na Zemlji zato,da se te duše zopet obrnejo iz smrti v smer življenja. Če nam to uspe bodo naša fizična telesa skupaj z našimi dušami nagrejena z v nebovzetjem in večnim fizičnim življenjem. Potem bomo mi tisti,ki bodo pisali isto teološko zapuščino kot jo imamo na Zemlji drugim padlim planetarnim civilizacijam znotraj naše galaksije in jih tudi oskrbovali z istimi žitnimi glifi kot jih Elohim danes rišejo nam.

Toliko na kratko.Ti pa že poznaš S.M.O. agregat in bi lahko tudi sam podal podobno razlago kot je moja.

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #1998 - 25.06.2008 at 21:29:57

Poet

Brez dvoma dobro napisano osebno spoznanje. Vse je tako kot mora biti,ker drugače sploh ne more biti.
Vse je EM frekvenca in ta določa tako naše akumulirano kot realizirano bit.In ona odreja čas našega samo spoznanja.

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #1999 - 25.06.2008 at 22:10:08

Alojz, malo si zakompliciral, tisti žitni krog iz angleškega kraja Wroughton je fraktalno-geometrična prezentacija števila Pi zaokroženega na 10 decimalk. Fraktali so pogosta in priljubljena tema dizajnerjev žitnih krogov.

Back to top

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #2000 - 25.06.2008 at 22:37:00

Bardo_Thodol wrote on 25.06.2008 at 19:42:51:
S tem žitnim krogom nam nezemljani verjetno sporočajo, kateri brskalnik naj uporabljamo.
Ali pa sporočajo, da za branje naših umotvorov tudi sami uporabljajo Firefox.  Kdo bi vedel?

Ker znanost nima natančnega odgovora, nam bo Alojz razložil.

Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2001 - 26.06.2008 at 18:56:24

Bardo

Devi ti je dal lep odgovor. Jaz pa pripravljam drugačnega. Mimogrede :koliko časa že pozna naša civilizacija pi? Nesmiselno ga je obrazložiti s žitnim glifom se ti ne zdi to malo skregano z logiko naše vesoljne civilizacije?Vse se večno-sedaj ve, samo nekateri prepametni in neetični smo to izgubili Bardo!!!!!!!

Lp Alojz Shocked
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #2002 - 26.06.2008 at 20:32:27

Alojz,

Devi ni "dal" odgovor, ampak je dala odgovor.  Wink
Si ga res razumel?

Število Pi je carsko v vseh pogledih.
Prva pisana omemba tega števila je menda iz biblije, kjer so ga pa kar zaokrožili na vrednost 3, ki je tudi sicer nekakšno magično število, ki se vleče skozi biblične zgodbice in jim takrat verjetno niti na misel ni prišlo, da to ni celo število.

Z današnjimi računalniki so ga naračunali že na trilijone decimalnih mest.
Pri tem računanju gre bolj za demonstracijo koliko računalniki zmorejo, kot za kaj drugega, kajti števila Pi do konca ni mogoče izračunati zaradi neskončnega števila decimalk, v katerih zaporedju ni nobene periodičnosti.

Če bi imeli priliko navezovati stike s kakšno izvenzemeljsko civilizacijo, bi gotovo poskušali tudi s predstavitvijo števila Pi, ki je tako univerzalno, da bi ga skoraj gotovo morala v taki ali drugačni obliki poznati vsaka dovolj napredna civilizacija.

Da je v tistem žitnem krogu res predstavljeno število Pi je zdaj, ko je razkrito, jasno razumljvo vsakemu šolarju z inteligenčnim kvocientom večjim od številke čevljev.
Med 3 in 1 je celo narisana pika
poleg vseh osmih pravilnih decimalk je deveta decimalka pravilno zaokrožena na 4
za tem ja simbolično nakazano, da se nadaljue v neskončnost
Kaj bi želel še več?

Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2003 - 26.06.2008 at 21:52:59

Vsem vam sem obljubil, da bom razkril skrivnost 'Sončnega sina'. 21. 06.2008 Počakal sem, da je minila 'kresna noč', 24.06.2008 ki me je dokončno potrdila v mojem življenjskem poslanstvu. Na ta način sem prejel vesoljno samo realizirano Stvarnikovo dovoljenje, da vam razkrijem skrivnost vesoljnega večno-sedaj istega Svetega duha- EM frekvenco izmeničnega valovanja S/J J/S in izmenične sočasne rotacije V/Z Z/V znotraj vse in vsake Xmept* večno-sedaj iste stvarnikove masno- energetske, prostorske-t.časovne in *življenjske vse obsežne vesoljne  samo manifestacije.

Za razkritje in razlago te največje vesoljne skrivnosti našega bivanja, ki je večno-sedaj stvarnikovo samo realizirano bivanje mept*, sem vam pripravil skice, ki vam bodo omogočile razumeti mojo razlago.

Najprej sem vam izrisal dve odrasli osebi žensko INmept* akumulirano človeško vrednost in moško RImept*realizirano človeško vrednost, ki opravljata na Zemlji nalogo Stvarnikove 'človeške' življenjske naravne samo reprodukcije človeške vrste. Isto tako ima večno-sedaj samo reprodukcijo celotno stvarnikovo vesoljno življenje, ki je večno-sedaj stvarnik sam. Neživa stvarnikova pojavnost ima na atomski ravni INmept-RImept znotraj sebe in to ji omogoča večno-sedaj samozadostnost, samodelovanje in samoohranitev skozi lastne ciklične prehode Alfa Omega, kjer vsak konec sočasno pomeni začetek in obratno vsak začetek pomeni konec starega cikla. Posledica in vzrok teh samo prehodov INmept-Rimept na atomski ravni je EM sila frekvenc izmeničnega valovanja rotacije, česar posledica so vse sile, ki jih poznamo. Življenje ni nič drugega kot podvojena atomska raven kjer se INmept* izraža v ženskem principu in Rimept* v moškem principu. To pa omogoča samo realiziranemu stvarnikovemu življenju večno-sedaj samo reprodukcijo. Nikoli ne pozabite na cikle in na ciklične selitve življenja po vesolju, po Elohim samo spoznanih (človeških) življenjskih stvarnikovih samo manifestacij v samo spoznanih ljudeh Elohim. Stvarnik je večno-sedaj ista vse obsežna X vesoljna konstanta mept.  
Vesoljna enačba za *Življenje se izpiše:

Xmept* =  INmept* A°O EM RImept* = Xmept = življenje= Zrcalna trojna vez mept*
Za zgolj atomsko raven se izpiše enačba :
Xmept= INmept  A.O EM RImept=Xmept= atomska raven =Enojna trojna vez mept.

Pri obeh enačbah vidimo,da je večno-sedaj sočasno posledica in vzrok medsebojnih prehodov INmept AO RImept  EM frekvenca sočasnega izmeničnega cikličnega valovanja rotacije preko skupne točke AO prehoda INmept v Rimept in sočasno obratno RImept v INmept.
EM frekvenca je zakon. To pomeni enostavno povedano frekvenca Svetega duha je vesoljni zakon. Zakaj ? Sedaj boste spoznali skrivnost EM frekvenc, ki so na vseh nivojih stvarnikove samo manifestacije (samo pojavnosti) večno-sedaj največja skrivnost vesolja, ki je hkrati skrivnost našega večno-sedanjega bivanja. Tudi takrat ko živimo v temi in ravno zaradi lastne svobodne volje (tega nikoli ne pozabite) smo tu kjer smo v temi ( je pravilna ugotovitev Poeta). Naša pot iz Zemlje nas večno-sedaj vodi po naši svobodni volji samo v raj svetlobo (sočasno obratno) in naša pot iz raja nas lahko po naši svobodni volji vodi samo na Zemljo, v temo.

EM frekvenca življenja. Ko se združita ženska INmept* jajčece in moški RImept* semenčece  se zgodi naša oploditev. Toda pozor !!!!! Izvorna celica ima EM frekvenco
odraslega plodu !!!!! Iz tega vzroka plod lahko raste v materi, ki je hkrati nosilka INmept* vrednosti plodu (zarodka), ki ima zgolj RImept* vrednost. Plod raste v materi tako, da Akumulirana in realizirana vrednost plodu polnita v povprečju 9mesecev frekvenco odraslega plodu vse do našega rojstva. OB našem rojstvu se zgodi ponovno nov čudež : Ponovno prejmemo lastno INmept* akumulirano telo (dušo) ,ki jo vežemo 7 let na lastno RImept* realizirano telo da pridemo do stopnje samo zavedanja. Toda tu še ni konec čudeža  EM frekvence (Svetega duha). Kot novorojenčki EM sevamo lastno odraslo telo,ki ga zopet naša INmept* in  RImept* AO EM polnita toliko časa, da postanemo popolnoma odrasli ljudje. Z rojstvom polnimo EM frekvenco našega odraslega telesa, iz tega vzroka se naše celice nezmotljivo vežejo na našo DNK  EM frekvenco in mi tako rastemo, do odrasle podobe, ki smo jo že kot novorojenci EM izsevali. Toda to še ni konec našega življenjskega čudeža !!!!! Zamislite si, da izgubite  
npr. roko!!! Roko vam odrežejo, pa mislite, da je roka izgubila svojo EM frekvenco, kljub temu, da je vaše telo brez roke. Ne EM frekvenca odrezane roke se ni izgubila ostaja tam kjer bi morala biti odrezana roka. Ta skrivnost omogoča (vesoljni medicini, ki jo mi ne poznamo) na osnovi obstoječe EM frekvence odrezane roke, to roko obnoviti (RE -ANIMIRATI) brez kakršnih koli posledic, bo roka popolnoma obnovljena. Poet je dejal Alojz in njegovo vesolje in njegova življenjska RE-animacija. Tako kot bomo obnavljali ude in organe bomo obnavljali na osnovi EM frekvence tudi naša celotna telesa. Vi mislite jaz zgolj sporočam, ker je to moje *življenjsko poslanstvo. Prosim vas ne postavljajte mi z butastih vprašanj, ampak povezujte sami!!!

...

Lp Alojz
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2004 - 26.06.2008 at 22:19:56

Bardo

Kot opažam imaš probleme s intelegenco. A ti res misliš,da nas bo naša namišljena naučena danes napačno merljiva papagajska intelegenca odrešelila? Ti moj dragi Bardo niti ne veš,da imaš sočasno večno-sedaj vesoljno akumulirano in zemeljsko realizirano inteligenco. Ko boš to spoznal potem se lahko midva šele  začneva pogovarjati.Ti bleješ in bleješ o znanosti a v resnici blage veze nimaš brez tistih tvojih  prepisanih znanstvenih objav. Ti ne znaš uporabljati svoje akumulirane inteligence. Ti še miljone let takšen obašen kakor si ne boš imel dostopa do nje. Zameriš resnica je ta,ki jo tu bereš. Beri moj zadnji post in se uči in prenehaj blefirati s svojim razumom,ki ga sploh ne poznaš.

Lp Alojz Cheesy Cool
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #2005 - 26.06.2008 at 23:09:10

Alojz,

praviš, da je naučeno znanje nično in prepisovanje iz tujih objav nekoristno.

No prav, tokrat se bom s tabo strinjal in tvojih objavljenih umotvorov ne bom bral, ker so tudi to le objave in kot vse druge objave, kao nekoristne.  

Cheesy

Back to top

IP Logged

Poet
Ex Member

Reply #2006 - 27.06.2008 at 09:52:11

Opravičujem se tudi Etrexu in Jakopinki za vse svoje nepremišljene izjave na tem forumu! Alojzu pa sem se že.

Alojz

Pismo! Obisk pri vas je bil krasen, tu ni bilo nobenega problema, razen da sem seveda prišel z mnogo skepse do vas. Torej obisk je bil super, a kaj se je zgodilo potem?

Potem ko sem se peljal domov, in še bolj v prihodnjih dneh, pa se je začel oglašati ego sto na uro! Pismo! Vsega in svašta je bilo!!! Pa kako če ego sprejeti neko preprosto resnico o svetu okoli sebe, če pa VE, da če to resnico sprejme, potem ni več nobene potrebe po njem!!! Če sprejme razloge za svojo temo kot izhajajoče iz sebe samega, in ne v   zunanji satanski entiteti, kako le potem sploh sprejme vaš nauk??!!

Ker noče videti sveta okoli sebe kot dejanski svet! Točno ve, da je percepcijo sveta - to temačno vesoljno globel ne-samospoznanja sam ustvaril, in tega noče videti!!! Ker ko bi to videl bi se razblinil!!! In ravno to je osnova nesamospoznanja= spoznani Elohim se obda z egom iz materije, da bi tako lahko izkušal svojo/Stvarnikovo lastno temo. In potem ta ego/ta tema "napleska" percepcijo sveta okoli sebe - oziroma ta tema vidi svet preko same sebe in to ji ni niti malo všeč!!! In ve da ji ni niti malo všeč, in si izmisli nek idealen svet, s katerim lahko shaja, ker s tem odvrne pozornost od same sebe!!! In kdorkoli bo prišel in rekel, da je ta svet kot ga ego sedaj živi in projicira edini pravi svet, bo ego se uprl na žive in mrtve. Ampak ego pravega sveta sploh ne vidi - on vidi samo lastno kozmično temo, katero podaljšuje s tem, da si izmisli nek ideal, ki ga človek išče tam zunaj, tema pa lepo naprej živi nedotaknjeno.

Joj, joj, joj! In to se je zgodilo meni. Alojz mi je ves čas govoril, da je ta svet tisti pravi svet, samo je prekrit s plastmi ego-projekcije, zaradi česar ga sploh ne vidimo. Ampak je tu večno-sedaj, samo tu in nikjer drugje, ego pa hoče, da bi bil nekje drugje, nekje v popolnem stanju, ker s to idejo pa ego/tema lahko brez težav shaja. Zato pa je toliko idealizma na svetu! Idealizem je osnova kozmične teme, ki jo ta ista tema ves čas producira navzven, da odvrne pozornost stran od sebe in da se ne bi sama po sebi razblinila!

Alojz! Pa saj to ste ves čas vedeli in ste bili tiho, je bilo tako prav.

In kaj se mi je potem zgodilo danes zjutraj? Zbudil sem se ob 8.00 in v trenutku, ko sem bil na prehodu iz sanjanja/spanja v budnost in ko še ni bilo drugih misli in ničesar drugega, sem v tistem silno kratkem tranzicijskem obdobju začutil prisotnost sebe. Kar se morda sliši malo čudno, samo če se spomnimo, da smo čez dan popolnoma vpeti v misli in se nam skozi cel dan na miselnem nebu izrisujejo razne miselne podobe, potem vidimo, da čisto pozabimo sebe in čutimo samo telesne dražljaje ali pa energijo misli. No, v tistem vmesnem obdobju pa ni bilo ne telesnih dražljajev in ne misli/miselnih podob, ampak je bila za nekaj trenutkov samo moja lastna samobitnost, obstajanje, vseprisotnost. Nato pa so prihrumeli telesni dražljaji in misli o tem, kaj se je ravnokar zgodilo, kaj še moram storiti čez dan, in tako. Ampak tisto je bilo pa silno močno in vseprisotno.

Lp, Poet
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2007 - 27.06.2008 at 11:37:18

Bardo

Nihče nikoli in nikjer večno-sedaj nima pravice,da ti oskruni tvojo svobodno voljo. Vsaka tvoja odločitev je in mora biti izraz tvoje svobodne volje. Če ti to ni omogočeno se sam ne držiš etičnih zapovedi življenja, ali pa živiš med zlobnimi ljudmi. Jaz bom vsako tvojo odločitev brezpogojno špoštoval. Glede pija pa  bom upam kmalu podal kompleksnejšo razlago.Če je ti ne boš bral jo bodo pa ostali! Vsaka tvoja odločitev je večno-sedaj edino tvoja in nikogar drugega.

Lp Alojz Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #2008 - 27.06.2008 at 11:46:57

Poet

Enkrat sem že napisal,da vem,da si od vseh na tem topiku prišel najdlje.
Sam nisem ne zamerljiv ne maščevalen tip. Znam in moram odpuščati vsako žalitev moje osebe. Če bi bil maščevalen,potem ne morem razglašati boljši svet za vse enako. Poslanstvo zla vlada na Zemlji že 14ooo let; ali ni bilo dovolj gorja med nami? Kaj rabimo še večje,če pa večje kot je ne more biti. Kako in zakaj smo nekateri siti in drugi lačni in trpinčeni? Temu mora biti konec in za to živim večno-sedaj.

LP Alojz
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #2009 - 27.06.2008 at 11:53:19

Alojz,

na pravice ne dam prav veliko, ker jih je mogoče prelahko kršiti.
Zapovedi življenja so bull.. kot tudi sicer vse drugo, kar je zapovedano.

Pomembno se je zavedati brez prisile, torej tudi brez zapovedi.

Glede pija bom pa prebral, če boš kaj napisal.
Firbec me namreč še ni povsem zapustil   Cool

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 132 133 134 135 136 ... 764