Etrex wrote on 30.05.2008 at 22:54:03:Vedno je bilo in vedno bo tako, ko pride na dan to vedenje, samospoznani osebi ni zadana lahka naloga, naloga ki jo zdaj ima Alojz.
Vsi (no ja vecina) uletijo in pljuvajo, nobenih vprasanj, nobenega spostovanja, nic.
V smislu: Ti si se nasel pametovati, vse drugace objasniti od trenutnega sistema, (ne)vedenja,... (Trenutno je clovestvo tako dalec, dalec od podane resnice).
Pac credni nagon ki nabije ego v visave, saj ima za seboj maso isto ukalupljenih, egonabitih. Jezus je dokaz za to, ze vidim kako je to potekalo. Ampak zdaj so pa drugacni casi. Tokrat se kamenje ki ga meceste odbija v vase nevedne glave. Problem je ker tega se ne veste, ampak ko bo to zakljuceno, boste ob postih tipa: Jaz to berem da se malce nasmejim, jaz tu sodelujem, da se delam norca,.... Boste znali povedati, ravno na tem forumu, kako se lahko samo se zjocete ko se berete za nazaj, ko bo prisel cas in bo P.D. razsirjen, spoznan ter prakticno uporabljen, normalno ce ne bi bilo prakse , ne bi P.D. imel nobene vrednosti.
Poglej, Etrex, ... isto kot ti sedaj zaključuješ, natanko isto zaključuje tudi tale moj prijatelj Matej ( zanimivo, kako se rima z prometej ) iz Amerike.
Namreč, tudi on isto pravi, da bo prišel čas, ko bo "njegovo znanje" isto razširjeno po celi obli, spoznano ter praktično uporabljeno ( ja praxo sploh poudarja, kako da jo udejanja ) .
In, pravi, da bo na koncu zaobjel cel svet. Takole lepo "prerokuje" naš Matej, podobno kot Prometej Alojz .
Oba na zelo isti + podoben način želita "prevzeti svet" .
Torej, Alojz, a veš, da imaš zelooo resnega tekmeca

Kaj bo sedaj ? A že imaš rešitev ? In, tvoji, a bodo zdržali ?
Povem ti, da je tale prijatelj Matej skoraj 2X hujši + močnejši + boljši kot ti. ( v teh razlaganjih, ki so si presenetljivo podobna )
In, izdal je že drugo knjigo lani . ( če ni že tretjo zdaj

)
Torej, podvizaj se Alojz, da se ti vseskupaj prekmalu ne ustavi

.
Edino 1 bistvena razlika med vama pa je, da ...

( ja, eden od vaju bo uspel, eden pa ne , ... ne takoj

)
Tudi to že "vidim"

.
Uh, že težko se zadržujem, da (še) ne povem, odkod tole "vseskupaj" izvira...

pa dober + izviren večer, še naprej, j...jjjjjjj, ...

+ lahko noč vsemskupaj

.
by Boštyxz + #

#
(p.s., Dayaran, (+ Titud) ... dokaj dobro sta razložila

)