Titud
Če bi vsi tako dojeli moja hotenja in moje poslanstvo, kot si ga ti bi bilo meni z rožicami postlano na Zemlji. Veliko ljudi sem učil in jih preverjal, kaj so sploh dojeli od mojega učenja. Moram ti priznati, da jih je malo, ki bi dojeli zadevo in njeno bistvo, kot si ga uspel ti. Ne želim se ti prilizovati, ker to ni v moji naravi. Sem pa resnično vesel, da takšni kot si ti še živijo med nami - vsa čast ti. Opažam, da nisi ošaben in samovšečen, kot nekateri na tem forumu. Vem tudi, da zaupaš v ljudi in verjameš v življenje in ti je življenje tudi sveto. Mnogim med nami (kvazi vedežem), ni nič sveto. Sveti niso niti sami sebi. Ne verjamejo sami sebi! Kako naj potem verjamejo sočloveku? Želijo se razbliniti v nič, a ne vedo, da je nič pojem vesoljnega neobstoja. Oni zanikajo lastno bit in kličejo in častijo lastni nič, ki ga večno-sedaj ni in ga ni bilo in ga ne bo. Stvarnika žalijo, ki večno-sedaj biva v njih in z njimi.
Kako naj potem takšne skrunilce lastne in vesoljne biti kaj naučim?
A to nalogo služenja življenju imam!
Kopron
Ti sanjaš sanje čistega sanjača. Dojemi že enkrat, da Jakob Lorber ni svetopisemski Jakob, ki je sanjal nebeške lestve.
Izvorno ime sfinge je Alojz in ti se lahko sedaj pokakaš in zadev ne boš spremenil. Spisal ti bom njeno ime v hiroglifih.
Ime sfinge združuje :razum,moč, akumulacijo kvantno zlitje z realizacijo, kjer je EM sil sočasno posledica in vzrok, ki združuje in vzdržuje samozadostne samodejavne večno-sedanjo vesoljno konstanto Mase, Energije, prostora, časa, življenja. Kopron ti osnovnih pojmov materija, snov, masa, energija ne poznaš.
Ne gre, da bi ti pridigal kaj je bilo prej.
Ime sfinge v hieroglifih :
na dnu je drsnik za ogled celotne slike...

Vsem tistim, ki si želite zadeve dojeti, bom sedaj obrazložil zadevo na čisto navadnem jajcu. Velikonočno jajce izhaja iz te razlage. Zopet se lahko vsi samovšečni na tla vržete, pa je še vedno vse kar govorim res.
V prvem primeru gre za jajce, ki izhaja iz kurje reprodukcijske verige. Tiste fore kaj je bilo prej pozabite. Jajce je večno-sedaj plod reprodukcijske verige dvojne trojne zrcalne vezi kurje DNK. Jajce je večno sedaj plod interakcije INmept* kokoši in RImept* petelina. Z reprodukcijsko verigo si kure zagotavljajo isto, kot mi večno-sedanji obstoj.
Xmept (kure) = INmept* Kokoš Točka zlitja EM sila obeh RImept* petelin=Xmept (kure)
Drugi primer je oplojeno jajce, ki je samozadostno. Sestavljeno je iz rumenjaka, beljaka, kjer se nahaja majhno semenčece in iz zunanje lupine. Vse kar se dogaja znotraj jajca se dogaja znotraj gravitacije, ki jo predstavlja lupina. Rumenjak in beljak se kvantno zlijeta in začne se cikel medsebojnega prehajanja (rast plodu). Ko plod dozori in se piščanec rodi podre gravitacijsko polje jajca in izpostavi lastno. Če bi bilo jajce samozadostno, samoohranitveno in samodelujoče, bi se vse večno-sedaj dogajalo znotraj jajca samega. Neživa narava deluje po tem sistemu. Živa pa po prvo opisanem. Dvojna trojna zrcalna vez DNK= *življenje. Enojna trojna vez DNK je neživa narava!!!
Je dovolj osnovnošolsko razloženo za tiste preveč pametne? Če ni dovolj jasno, glej skico!

LP Alojz