Etrex
|
Ker se veliko govori o reinkarnaciji, sem nasel nekaj teksta od Alojza, pravi da je zivljenje cloveka enkraten pojav in da ni reinkarnacije, ampak da se duse selijo??? Tega dela se vedno ne razumem....
Njegov tekst iz clanka neke revije: Kaj se po vašem mnenju dogaja z dušo, ko človek umre?
Ko izkušamo klinično smrt, živimo na fotonski vezi in se duša že oddvoji od telesa. Ampak vez se še ni pretrgala. Ker so fotoni svetloba, vidimo svetlobni tunel. Mi lahko gledamo sami sebe, ko smo klinično mrtvi, ker je takrat fotonsko telo prevzelo funkcijo realiziranega telesa. Ko se telo toliko regenerira, da lahko spet prevzame svojo funkcijo, se vrne, in to je klinična smrt s povratkom. Če se pa vez pretrga, duša pol ure zapušča telo. Ko ga zapusti, mora takoj najti drugo telo. To je prav povedal že Pitagora. Duše se selijo, lahko se selijo tudi znotraj vesolja.
Tako da moj zakljucek je da ce dusa najde drugo telo, se akumulirana vrednost duse umrlega cloveka spoji z drugim telesom DNK. Reanimacija je spojitev duse- fotonskega telesa z istim clovekom oziroma njegovim DNK. Pri tem sta obe dve vrednosti kompaktibilni in clovek ki umre, zivi v bistvu naprej, ampak to pustimo, ker smo se dalec od tega, ampak je dobro vedeti.
Tocneje me zanima kaj se zgodi ko se fotonsko telo, dusa, ki je tudi spominska koda celotnih preteklih zivlenje, spoji z drugim clovekom? Ce gledamo da dobi preko DNK matere in oceta po dve vrednosti, ki bodo vplivale od videza in karakterjha naprej, Zato se dusa konfigurira 7 let takrat postane dusa z otrokom popolnoma kompaktibilna- povezana. Ampak tukaj je se vprasanje duse? Tri vrednosti se spojijo, jaz to enostavno vidim kot bi od treh delov sestavil enega. Amoak kaj tocno je dusa- razen spominska koda? Kaj je nas delez zivljenja znotraj tega samo kot Akumuliran spomin, pa zato naj ne bi bilo reinkarnacije? Je mozno da smo mi zavesten del tega, ker ce je znotraj nasa spominska koda- dusa, te stavri pridejo na dan in tukaj imamo lahko vzrok za karmo. Spet je vprasanje po kaksnih kriterijih se dusa naseli v doloceno telo pri spocetju.
Skoda da ni vec Alojza tukaj ker, teh odgovorov ne bomo drugace dobili, ker je potrebno vedeti kaj tocno je dusa, je prvi ki jo je dejansko opisal- fotonsko telo, torej svetloba- nemasni delci v dolocenem spektru ki je ocitno za nas (trenutno) nezaznaven, to je dusa. Se nikoli nisem zasledil razlage duse, recimo kot atom ne vidimo neposredno ampak vemo da obstaja. Verjetno se da duso tudi dokazat. Ampak nasa znanost izgleda ne pozna teh substilnejsih "nivojev" ferkvenc.
Vseeno pa lahko kdo pove kaj o tem, kaj si misli itn. Samo fajn bi bilo da se drzimo teme, ker drugace bo vse razpadlo, pametni se umaknejo, kot je ze bilo samo kreganje. Torej ce ima kdo kaj konkretnega povedat na to temo, kar na dan
|