Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 744 745 746 747 748 ... 764
(Read 1499285 times)
x_igor
Ex Member

Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #11175 - 26.03.2012 at 15:22:30

Mi.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #11176 - 26.03.2012 at 15:24:20

Bošty

Kdo je odredil tvoj lažni Bog ni nič uredil.Ti ne razumeš pojmov samobitnosti,ne razumeš pojmov samodelovanje ne razumeš kaj pomeni elementrani DNK in ne razumeš kaj je življenjski DNK.Ne razumeš pojmov elementarne samobitne ineligence in ne razumeš pojma zavesti Ti ne dojemaš zakaj lahko računalnik (materija)ki jo ti sovražiš prenaša shranjuje informacije zakaj ima vsak delec spomin kje je njegovo mesto znotraj večje konfiguracije snovi molekule itd.Mi umetno (snovno materijalno)inteligenco napačno imenujemo umetna namesto elementarna.Ti si en bebček ki nima niti elementarne iteligence (snovne)ne da bi imel možgansko. Tebi po zabitosti ni raven niti primat(opica).Ti si manj inteligenten od ribice. Je jasno?
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #11177 - 26.03.2012 at 15:29:06

Glej, Alojzij, četudi mi je jasno še veliko več kot samo to kar si naštel, mi še vedno nebi bilo Nič jasno , če nebi vedel, Kdo ali kaj je uzakonil vse te Zakone .

A ti je to razumljivo ?

Glej, zaradi gledanja dreves ne vidiš Gozda .

Lp + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #11178 - 26.03.2012 at 15:41:47

Boštyxz wrote on 26.03.2012 at 15:29:06:
Glej, Alojzij, četudi mi je jasno še veliko več kot samo to kar si naštel, mi še vedno nebi bilo Nič jasno , če nebi vedel, Kdo ali kaj je uzakonil vse te Zakone .

A ti je to razumljivo ?

Glej, zaradi gledanja dreves ne vidiš Gozda .

Lp + #

BEBČEK razumeš pojem večno-sedanja  vesoljna vseobsežna,samozadostna,samoohranitvena in samodelujoča konstanta mase-energije,prostora,časa,*življenja? TO je teološki opis za BOGA.Ta konstanta je v vsemu samobitna.Igor ti je lepo povedal od nas je odvisno kako jo bomo povedali in razumeli. POvej mi zakaj ima snov štiri baze pa se vedno veže v trojno vez.A ti tam vidiš BOGCa z brado??To je vesoljna samobitna elementarna inteligenca.MI bi BOga lahko imenovali tudi PETER PAN in bi bilo vse isto. TI bi ga verjetno Črni Peter ti še te igrce nisi prerasel.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #11179 - 26.03.2012 at 19:44:36

Quote:
Mi.

Lp,Igor

Mi nismo uzakonitili zakonitosti, ker je ja jasno da so zakonitosti neodvisne od nas. Mi se lahko izmislimo enote in imena a zakonitosti so vedno iste.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #11180 - 27.03.2012 at 06:28:24

Etrex wrote on 26.03.2012 at 19:44:36:
Quote:
Mi.

Lp,Igor

Mi nismo uzakonitili zakonitosti, ker je ja jasno da so zakonitosti neodvisne od nas. Mi se lahko izmislimo enote in imena a zakonitosti so vedno iste.

No, evo, ; dajta se zdaj vi2 , z svojim gurkotom ( guričem-gurujem) zmeniti, kaj je zdaj ; ali smo , ali nismo !

Igor pravi da smo mi, potem Etrex da ne, pa spet Alojzij pravi da je Igor razložil prav, tako, da imate to svojo štalo precej zmedenorazmetano   Grin Tongue Undecided

No, jaz že itak vem kako je z tem  Smiley

Dajte se še vi zmeniti, pa da potem vidimo kje ste se zgubili , v kateri gmajni  Wink

Lp do tedaj, ajd', čaw   Wink

B. + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #11181 - 27.03.2012 at 09:32:23

Bošty popolnoma isti si,kot on pokvarjen potulen lažnivi ML. Izmišljušeš si stvari,ki jih ni.
Igor ti je povedal mi opišemo vesoljno večno-sedanjo samobotnost ker smo njen edini samozavedni in najbolj inteligenten samo izraz.Etrex ti je napisal,da je vesoljna samozakonitost dejstvo,katerega ne postavljami mi ampak ga opišemo ko spoznamo.
Ti ne razumeš pojma večno-sedanja vseobsežnaa samodelujoča vesoljna samobitnost. Tu ni nastanka ne konca je večno-sedaj vesoljno samorojevanje in samoumiranje. Ribica pač te zakonitosti ne more dojeti,ker se navidezno boji krapa in si ga predstavlja kot sodnika a krap je isto samo ribica v ribičini glavi. Ti si si Boga ustvaril,ker so omejen.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #11182 - 27.03.2012 at 22:08:59

No, glej, ti si pa še slabši : obračaš besede ljudi : v zadnjem primeru Igorjeve .

In nadalje, : še nisi sposoben dojeti, da samo zgolj z opisovanjem neke Zakonitosti še nič ne narediš , niti nič ne vplivaš na kako spremembo, oziroma izboljšanje stanja / zadeve /dogajanja ...  Exclaim

A sedaj prepoznaš tvojo Jalovo-Prazno-Nesmiselno-Neumno-Ničevo početje ?

Še ne še ?

No, potem se boš pač še moral malo podučiti o Zakonodajalcu ki Uzakonja Vse tebi znane + neznane Zakone  Exclaim

Lep pozdrav do tedaj, ko ti to vsaj delno uspe , čaw  Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #11183 - 28.03.2012 at 09:44:25

Bošty

Ne laži.Igorja si vprašal kdo je uzakonil te zakonitosti in Igor ti je odgovoril MI.Preberi če ni tako? Mi jih spoznamo in sprejmemo napišemo zakone ,di bi razložili. Ti ne poznaš besed t.i. razsvetljenih in njihovega učenja.Lahko zanikaš duhovne učitelje človeštva,ki se ciklično pojavijo.Ti ljudje vnašajo vesoljni red v človeštvo-ne vsi večina pa.Bošty boljše zate,da si tiho in prenehaš srat s Stvarnikom,ki to ni!.Je večno-sedanja vesoljna samobitnost-velika razlika!
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #11184 - 28.03.2012 at 15:25:39

No, vidiš, ti praviš, da ljudje spoznamo , sprejmemo zakone , potem pa še zapišemo ugotovitve o teh Zakonih . Igot tega Ni povedal , kajti on je rekel da zakone postavimo - Uzakonimo kar mi sami !!

Vidiš, tudi prebrati nisi zmogel mojega Vprašanja :

Kdo ali Kaj Uzakonja te nam sedaj ugotovljene Zakone katere ugotavljamo ?

Kdo ali Kaj Je Zakonodajalec vseh teh Zakonov katere sprejemamo + opisujemo/zapisujemo ?

In, kot vidim, so to zate nemogoča-nepoznana Vprašanja kjer začneš "opletati" kot moje krive blajerce  Wink

No, kaj porečeš na to, moj dragi AlojzijAmbrozij ?  Wink

Kako bo z tem pri tej vsej tvoji domnevnodomišljijski "vsevednosti" , a ?  Wink

A bo šlooo ?  Wink

A boo ?  Shocked

Hih  Wink

Grin

B.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #11185 - 28.03.2012 at 18:33:31

Boršty
Res se mi ne da bedarij klanfat.DAj se malo zbrihti po mojem si še zaspan.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #11186 - 28.03.2012 at 21:55:22

Alojz in Sandib wrote on 28.03.2012 at 18:33:31:
Boršty
Res se mi ne da bedarij klanfat.DAj se malo zbrihti po mojem si še zaspan.

Ti se kar dobro spočij. Pomoje si pa mal' zmatran. Ju3 bo bolje, novica je že Znaaanaaaaa ...  Smiley

Ko se spočiješ, pa napiši kaj logičnopametnega, da se ti bo tvoja računica kaj bolje ujela  Wink

Lp do tedaj, ajd', čaw  Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #11187 - 29.03.2012 at 08:44:18

Imaš prav Bošty

Jutri bom postavil kakšen 4 meterski križ na enem hribu. SEm ti ukradu unga tvojga.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #11188 - 29.03.2012 at 14:26:31

No, to bi sicer bilo dobro delo, pa vendarle lažeš, kajti jaz onega žal še nisem postavil , intorej mi ga tudi ukrasti nisi mogel , še manj pa bi to bil oni moj, ki žal sploh še ni sešwasan, čeprav imam že ves materijal zanj .

Kaj čmo', takle' mamo  Tongue

Lp + #

Back to top

IP Logged

x_igor
Ex Member

Reply #11189 - 29.03.2012 at 14:40:35

Kaj sedaj zanemarjaš Boga, na račun avtomobila? Bošti, Bošti.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 744 745 746 747 748 ... 764