Boštyxz wrote on 25.03.2012 at 12:23:03:Etrex wrote on 25.03.2012 at 10:12:14:Robi wrote on 24.03.2012 at 02:43:45:Etrex:
Quote:Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
A ni vse soodvisno ?
Zato človek nima kaj odločati, če odločajo EM frekvence.
Si malo pomesal pojme, ferkvence nic ne odlocajo ferkvence odrejajo.
Razumes razliko? Ferkvence odrejajo nase odlocitve, ferkvence ne odlocajo.
Frekvence so predvidene po zakonitosti, svobodna volja ni predvidena.
... predvidene po zakonitosti Koga, Česa, Kaj, Komu ???
Če pa nekdo (nekaj ) nekaj odredi, za odrejanje, se poprej odloči za to dejanje odreditve, mar ne ?
In, kako se torej butaste EM frekvence laho odločijo za to dejanje odrejanja ?
Daj, ko si že tolko brihten, pa še tole razbrihtaj , a ? A bo šlo ?
Hvala.
Lp + #
Zadnje pet postov, ko sem spisal vsi neki pametni kot da je vase zivljenje odvisno od tega da se ne smete za NOBENO ceno strinjat z napisanim, ker ce ne bo vas mali beden ego razpadel. Normalno si naredis najvecjo uslugo da se umaknes od prezecih hijen, ampak ne gre vedno...
Vse vredu in prav, da bi vsaj razumeli kar sem napisal, ne celo niti napisanga ne preberete pravilno in ze neki bluzite.
Pa to ne mislim samo zate Bosty, se eni trije pametni so bili, pa ze sami vedo kateri.
No to me posteno razpizdi.
Da prvo tebe razresim, kljub taksnem postu kot je ta, spisan na kratko in pove vse (celo drugic sem ga spisal), najdete nekaj da dokazujeste svojo zabitost in zahojenost.
Bosty ne bluzi, ker je ocitno kam meris. Ne potrebuje nekaj kar odreja se zato odlociti, kaj si tako bebav? Ce spustim kamen na nekaj odreja gravitacija s koliksno silo bo udaril, kot se nic ne odloca za letne case, zdaj je pomlad, zaradi delovanja teles- planetov med sabo in ne ker se bedast bog tako odloci.
Bemti, potem pravis kako lahko butaste ferkvence odlocajo o tem? S tem me spet obracas in pokazes svojo zahojenost da ne razumes posta ki je spisan v par besedah.
Kaj mogoce nisem napisal da so ferkvence predvidene po zakonitosti?
Torej zakonitost doloca (ni isto odloca!) kako so telesa postavljena, ta telesa z svojimi frekvencami odrejajo marsikaj med drugim tudi nase odlocitve, ali so svobodne odlocitve ali so programirane. Edino kjer so odlocitve so pri cloveku, vse gor in dol v stvarstvu ni vec odlocitev, ker telesa ki so v interakciji med seboj odrejajo po zakonitosti, ni boga ni nobenga odlocanja v stvarstvu je samo samodelovanje.
Zdaj pa se poberi in se enkrat preberi kaj sem napisal in naredi uslugo sebi in meni da dokler ne dojames napisanega prosim ne vec srat po temi z svojimi bedarijami.