Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Etrex wrote on 12.02.2012 at 22:22:40:Boštyxz wrote on 12.02.2012 at 18:38:12:M.L. wrote on 12.02.2012 at 18:02:10:Etrex wrote on 12.02.2012 at 17:20:15:@M.L.
No in kaksna je to razgledanost da verjames v gospoda ki je oseba?
Lepo te prosim, to je bedarija ne pa duhovna zrelost, kje ti vidis kaksnega gospoda, daj mi to povej?
Razumes da ni nobenega gospoda, to je lahko samo vesolje samo ki je vse kar je, ne pa neka oseba, ki spreminja materijalno, duhovno energijo in kaj jaz vem kaksne blodnje se imaste verniki.
In duhovne cute imam jaz popolnoma razvite, zato vem kaj je duhovno in kaj je materialno, lahko ti objasnim zakaj duhovnega ni kot samostojnega, kot sem ti ze povedal zakaj ni dneva brez noci in zakaj ni zenske brez moskega. Tu imas dokaze, ti pa mi das bluzenje, ljudem pridigas zgodbice ki se lepo berejo, razumevanje v nih pa je nicno. Nisi sposoben obrazloziti lastnih pridig a rad bi bil najvisji modrec in svetnik. E vidis tako pa ne gre, svojo modrost moras dokazat, ne pa kle lepo zapakiranega sranja prodajat.
Ce recemo da je energiski vidik zenski in materialni moski, je tvoja trditev da so moski zanic in bedni, zenske pa izvor vsega. Ne razumes z vsemi svojimi duhovnimi cuti ki jih omenjas da so oh in sploh razviti, da brez dneva ni noci in da noc ni manjvredna od dneva, ker brez ene ni druge. In to je tvoja modrost? Ko bojo znali ljudje lociti bluzenje od resnice ti bojo rekli, kar obdrzi jo zase!
Ljudje se moramo vrniti k koreninam k naravi, tam so vse razlage.
Zato lepo te prosim, ne blodi v prazno, ker prihaja obdobje jasnine in odhaja (tvoje) obdobje zavijanja v meglo in prodajanje suhih hrusk.
Daj se ze sprijazniti s tem. Povej mi kaj ali kdo je zate oseba; ali je to meseno materialno telo, ali je to tisti, ki upravlja z materialnim telesom - duša ali kakorkoli že temu rečeš ti. Ali je oseba mrtvo materialno telo ali je oseba življenje kot je duša v telesu. Kaj je sedaj bit?? Povej mi tukaj, kdo ali kaj je zate oseba, pa ti povem katere čute imaš razvite. Sicer pa si že lepo pokazal katere čute imaš razvite, če bi imel razvitega vsaj enega duhovnega, bi vedel, da v duhovnosti ni noči, ampak je večna svetloba. To o čemer govoriš, o dnevu in noči, sprejemajo materialni čuti in dalj ne sežejo. Naprej govoriš o nekih dokazih, pa ne poveš prav nič. Tudi ne vem kje si pobral moje trditve, da so moški zanič, ženske pa izvor vsega??? Če tako razumeš mojo misel, potem pa res ne moreš slediti mojim pojmom. Pa lep pozdrav. Ne, neeee, M.L. On je predpostavil , da je energijski vidik ženski, moški pa materialni.... in že v štartu vse zabluzil . Zato te je pa potem obtožil, na podlagi svojih napačnih prepričanj, napačnih dojemanj, napačnih teorij, in napačnih zaključkov . In potem se mi je porodila ideja, da, : zakaj ni potem on še "predpostavil" , da brez laži tudi ni Resnice , ko je že toooooliko govoril o Resnici . No, pa saj ni tolk' pomembno, kajti : morda se mu pa že v tem življenju posveti . Morda bi moral bolj moliti zanj, da bi mu bil prej dan globlji uvid v Resnico - Brez laži . Lp + # Seveda, kaj bi predpostavil, ker res brez lazi tudi resnice ni, ce recemo da je resnica neka objektivna predstava nasproti lazi ali raje zmoti. In kaj ostane? To kar je, tako kot je. Vesolje, elementi ne delajo resnice in zmote, samodelujejo po zakonitosti in to je to. Sele clovek dela iz tega eno ali drugo. Ti ne razumes da kar se nam zrcali, kot dojemanje med resnico in zmoto, to je v elementarnem vidiku interakcija med duhovnim in materialnim al karkoli poljubnega hoces, to je gibanje med dvema tockama, ce eno vzames avtomaticno vzames s se drugo in dobis nic, negibanje, neobstoj... Vse je ze v vsemu, kako bos potem nekaj izlocil? Ko bos to dojel, bos dojel duhovno in materialno na cisto drugem nivoju, ki je veliko blize in realno, kot tvoje zmotno razmisljanje ki ni globoko, ampak globoko zabluzeno. Ti lahko sanjaris o duhovnih nivojih, se vedno pa sanjas v temu materialnemu telesu. Ne upaj da bo drugace, ker ne bo... ne more bit. Molis lahko kolikor hoces, ni efekta. Ze samo poblize ce pogledas to z molitvami vidis kaksna je to zmota, kajti ce bi bil bog in ustvaril bitja, se ja ne bi kot vsemogocna entiteta ponizal s tem da bi zelel da nekdo klaceplezi za njim z nekimi molitvami in mu tako nabija ego, ker drugega kot to ni koristi. In bog ki rad nabija svoj ego? Zelo po RKC mi smrdi. Torej, predvidevam, da ti je tole razlagal Alojzij, in nihče drug. Zdaj pa jaz vaja oba skupaj vprašam : Kakšen je Razlog, da Resnica nebi zmogla sama zase lepo obstajati brez kakih laži Kakšno/katero "prednost" v obstoju Resnice bi Resnici lahko dala neka laž ???  ??? Kaj je več ? Resnica ali laž ??? Kaj je vrednejše ; Resnica ali laž ??? Kaj je Trajnejše ; Resnica ali laž ??? In Končno ; kaj je boljše ; Resnica ali laž ? ! ? Če opazimo, da je Resnica neprimerno boljša kot laž, kake zasluge ima potem laž za obstoj Resnice ? Če laži nebi bilo ; ali bi Resnica lahko še vedno obstajala brez nje ?  ? No, tole mal razmislita obaskupaj , pa potem kaj povejta, da vidimo tudi ostali, kje stojita . Lp + #
|