Etrex wrote on 11.02.2012 at 23:27:55:M.L. wrote on 10.02.2012 at 13:02:08:Alojz in Sandib wrote on 10.02.2012 at 12:53:16:M.L. wrote on 10.02.2012 at 12:50:42:Quote:Dih je zavest.
Lp,Igor
Brez svobodne volje ni zavesti, če lahko to sploh dojameš.
Pa lep pozdrav.
Brez rebra ni Eve.Zakaj BOg ni naredil EVe iz njegovega ušesa?? Daj ML malo oladi!!
Saj sem napisal zakaj. Če boš desetkrat prebral kaj sem napisal, se ti mogoče kaj posveti.
Pa lep pozdrav.
Glej desetkrat ne rabis brat, vsi trdijo da se prevec v nekaj zabluzil a ti si se vedno trdno preprican, pa ceprav z nobenimi trdnimi dokazi, te zamenjas z nekimi bednimi enovrsticnicami ki vsebujejo ljubezen ki je spet predimenzijonirana brez realne podlage in enega dokaza.
Mislis da ce si rahlo spremenil RKC nakladanje, da si zdaj kaj drugacen.
Ce bi bil pravi bi prekodiral vse izvorne svete zapuscine, izvorne pomeni da niso zblujene, kot tvoj gospod ki sodi v 14. stoletje.
Tako bi zraven dal se realno razlago, ki je ZDAJ tukaj, ne v neki popolni duhovni dimenziji in ljubezni, ki jo bos delezen nekoc, nekoc ze, znabit da se bos dosti nacakal...
Glej, če človek nekaj ne dojame, mu je najlažje reči, to je bluzenje in zamahne z roko. Ne zna pa na vprašanje zakaj misli, da je to bluzenje, odgovoriti in realno argomentirati, za njega je pač to bluzenje in tudi niti noče pomisliti, da bi v tem morda pa le bilo kaj resnice. No, temu se na kratko reče; kratek domet možganskega razuma.
Kako si lahko prapričan, da to o čem jaz govorim, ni izvorna zapuščina, ampak komaj iz 14.stoletja. Če ti lahko povem, je to že bila izvorna tema v Mojzesovi Genezi, približno štiri tisoč let nazaj in še danes ostaja enaka. No, toliko o splošni razgledanosti.
Glej, trdnih materialnih dokazov ti jaz tukaj ne morem dati, saj je vse o čem jaz govorim duhovnega pomena in so vsi dokazi, ki jih jaz naštevam tudi duhovne narave, zato tega ni mogoče materialno dokazati, se pravi, da bi jih ti lahko telesno občutil in telesno videl, ampak občuti, razume in vidi jih lahko le človek, ki ima razvite duhovne čute.
Glej, toliko si še siromašen na Duhu, da sploh ne veš in ne moreš dojeti, da obstajajo v človeku tudi duhovna čutila, ki so pomembna za zaznavenje v duhovni brezčasni večnosti. Pa nikar si ne misli, da bi jaz od tebe in tebi podobnih pričakoval, da to morate predčasno razumeti in dojeti. Vse na tem svetu ima namreč svoj čas in tudi glede tega, kar sem pravkar povedal.
Pa lep pozdrav.