Novejše opozorilo se glasi, da sta; Šesta + Sedma Mojzesovi knjigi izgubljeni

.
Sicer sem ta post hotel dati na začetek forima, že nekaj dni nazaj, vendar , ker sem to omenil že tudi drugje, sem si premislil

.
Torej ; Mojzesovo 6. + 7. knujigo , so starešine + ostali ljudje že kmalu po Jezusovem prihodu zavrgli, in "odložili" , ter še "Preroški dodatek zraven"

.
Tam je bilo veliko takega napisanega , kar bi nam pojasnilo o zvezdnatem nebu .
Ko tega nebi storili, bi se celotnem človeštvu veliiiko bolj razjasnilo in tudi nebi prišlo do razpada cerkve in verskih vojn , ter vseh ostalih trpljenj človeštva skozi 2000 let

.
Torej, tam je govora o neumrljivosti duše, o duhu, o duhovih, o poseljenosti planetov z ljudmi po prostranih vesoljih, ki sestavljajo vseobsegajoč-Enotni prostor , o Bogu, in potem še o prihodnosti, tako bližnji + daljni, ki se je že zgodila, vendar se predvsem še BO zgodila

.
In, tako je človeštvo po lastni neumnosti , krivo po lastni krivdi , da trpi negotovost , strah + trpljenja vseh vrst

, ker so zapustili + pozabili precejšen del napotkov za življenje

.
Najhujše pri tem, pa je, da ko kakemu zagrizenemu verniku to omeniš, takoj naletiš na zanikanje + odgovor ; da je to samo zavajanje + laž

.
Dober dokaz za te "polomije človeštva", pa se da najti v Novem Razodetju Gospoda Boga, in tudi izgubljene Mojzesove + ostale (namenoma ) "pozabljene" knijige so ponovno napisane v Novem Razodetju , prek Jakoba Lorberja

.

Vendar nam dobri Bog že pošilja rešitev, in sicer prebujanje + utelešenje boljših duš, ki bodo začele prepoznavati Klic Nebeškega Očeta - Boga, tudi v teh delih NR, ( ter drugod ) in tako se bo počasi začela Nova Doba

.
In, šele v tej svetlejši dobi, se bo Bog počasi začel ponovno prikazovati tudi nam, ljudem

.
In, seveda NAJPREJ tistim, ki NAJBOLJ hrepenijo po Njemu

.
In, takih se je nabralo že kar nekaj na naši obli, vendar pa večinoma živijo bolj odmaknjeno življenje od tega pokvarjenega sveta

.
Na srečo, pa se krog teh - Bogu "bližjih" ljudi veča, tudi nam naproti

.
Zato nas pozivam, da odpremo svoja srca - na široko, našemu Ljubemu Dobremu Bogu , ki je - Oče + Konstruktor + Stvaritelj vseh nas , v vseh šiiirnih vesoljih + tudi na tej majčkeni Zemlji

.
Le tako, bomo kmalu dosegli zmago + dober cilj

toliko za sedaj , pa še kdaj , ...
by Boštyx + Lord's Spirits