Po večletnem preverjanju sem ter tja, sem končno našel potrditev mojih slutenj , da je Charles Darvin zavedel pol Človeštva + samega sebe

. Sprva sem dobil take namige vseh vrst, katerim pa nisem verjel, ker jim verjetno tudi nisem hotel

. Vendar pa so me življenjske izkušnje pripeljale do točke, kjer sem spoznal, da tako ne more več iti naprej

. In spoznal sem, da so nas že od mladih nog starši + šole učili narobe

. Šele nedavno sem našel "prave-podobne" besede, ki to bolje osvetljujejo, v knjigi od Dr. Rainerja Uhlmanna

.
Torej, Darvina je pritegnila predvsem določena enotnost v zgradbi vretenčarjev . Prepričan je bil, da so se vrste v postopni evoluciji z mutacijo razvijale vedno bolj diferencirano. Pri posameznih živalskih in rastlinskih vrstah naj bi obstajal velik presežek potomstva z variabilnimi ( spremenljivimi ) tipi . Z vplivi okolja, naj bi v boju za obstanek bili izbrani le najsposobnejši in najbolj primerni in ti bi preživeli . Šibkejši in neprilagojeni pa bi propadli .
Vendar, pa poznejše+novejše čase vse pogostejša odkritja pravih znanstvenikov hudo izpodbijajo Darvinove teorije , na primer "zakon o ohranitvi individualnosti", od Ericha Blechschmidta in še mnogo takih

.
Pika na I, pa so še odkritja "motečih fosilov" , ki tudi izpodbijajo teorije Darvina in njegovih naslednikov . Na primer, izumrli neandertalec je imel težje/večje možgane kot današnji človek, pa vendarle je izumrl

. ( duhovno pač ni merljivo , kvaliteta pa se ne da določiti z kvantiteto ) .
Za nameček , pa domnevnih vmesnih členov, med opico in človekom še vedno niso našli, ampak vedno znova le tipično človeške, ali pa tipično živalske ostanke .
današnja biologija pozna le mahne mutacije v smislu sprememb genov, ki vodijo do poslabšanja dednega materiala . vzroka za degeneracije, bolezen, deformacije in smrtno nezmožnost za življenje. Mutacijskih preskokov v smislu nekega višjega nastanka vrst sploh ni. Molekularni biolog Vollmert piše ;
1. Večina vseh opaznih mutacij je letalna ( življenja nezmožna ) .
2. Tudi izmed tistih mutacij, ki niso letalne, ima večina škodljive posledice .
3. Mnoge mutacije, ki niso letalne, vodijo do povsem nepomembnih, komaj opaznih sprememb.
4. Le redko med mutacijami , ki niso letalne, najdemo takšne, katerih posledica so korenite spremembe, kot npr.; razvoj nenormalnih organov, udov, barv ali oblik . ( Vzrok so strupi kot je contergan, rentgenski žarki, alkoholizem, itd ... )
V zvezi z zgrešeno teorijo naključja , Arthur Koestler navaja, da,; - izračuni kažejo, da je verjetnost za naključni nastanek neke podgane iz kemikalij neprimerno manjša, kot verjetnost, da bi podgana, ki poskakuje po pisalnem stroju , slučajno natipkala Goethejevega "Fausta" .
Torej, Darvinovi podobi ustreza komolčar, ki se proti šibkemu uveljavi tudi v gospodarski bitki . Evolucija naj nebi nastala iz normalnega delovanja, temveč iz "nezgod pri delu", kot te nejasne naključne mutacije tudi označujejo .
Verjetnost za nastanek življenja nasploh, naj bi v osnovi bila "enaka nič" . Znanost pa taka ...
Po nauku Darvina in njegovih epigonov, zmeraj preživijo Džingiskani in Švejki, ne pa Frančiški Ašiški, Wolfgangi Amadeusi Mozarti, ali Dietrichi Bonhoefferji, itd .
Tudi Friedrich Engels je ugotovitvil leta 1877 ;
" prav otročje je, če hočemo celotno raznovrstno bogastvo pravil razvoja in zapleta subsumirati ( zajeti, uvrstiti ) pod skopo in enostransko frazo boja za obstanek . "
Z razvojem človeka , kot ga darvinizem vidi v boju vseh zoper vsakega, tako ne more in ne sme iti naprej .
Tudi sam Darvin je na koncu priznal , da je v zmoti . Vendar zaradi naslednikov, ki so bili preveč v "zaletu" tega takratnega gibanja ni bilo več mogoče ustaviti, kot je tudi sam spoznal + priznal . Poti nazaj ni bilo

.
In tudi Freud je tudi podobno zgrešil bistvo Človeka + Življenja , z svojimi napačnimi teorijami + idejami

.
Glede psihoanalize, pa moram poudariti še dober pogled Arthurja Koestlerja ,; " Psihoanaliza je prav tista bolezen, s katero hočejo taisto ozdraviti "
To sploh ni nobena znanost, to je kratko malo bolezen

.
Albert Einstein , ki je videl takratni trend v "modernem" naravoslovju, se je branil z besedami , ki so postale slavne ;
"Nočem verjeti, da Bog kocka z svetom " .
No, pa da ne bom predolg

, si lahko celotno osvetlitev zmot Darvina preberete sami, v knjigi prej omenjenega Dr. Rainerja Uhlmanna, prevedene nazadnje od Mirota Malešiča

.
Pa lep pozdrav

.
by Boštjan + Kopron advanced team , Si