Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 ... 16
(Read 73820 times)
gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: žitni krogi
Reply #165 - 07.05.2010 at 12:26:20

jah ... ne vem kolk lohk o njej rečem ... bo alojz povedu če bo hotu ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

D7
Ex Member

Reply #166 - 07.05.2010 at 12:27:49

np
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #167 - 07.05.2010 at 12:42:14

Quote:
np

Mah, spet bo omenil, da so kao oni obične pederčine Elohimi naredili tale krog, da bi tako zemljanov povedali, da obstajajo, ampak da se še ne smejo prezentirati.

In potem bo povedal, zakaj naj bi toti obični pederčini Elohimi sploh naredili ta krogec in kaj naj bi pomenil, kar bo zihr spet nekaj super-dupr globokega in vrednega, potem bodo pa vsi srečni, da nas bodo Elohimi kmalu prišli odrešit pred samim sabo.

Jim že pečem torto! Poglejte= Smiley  In da bo lažje steklo po grlu še tole=Smiley

Pa če bodo obične pederčine Elohimi smrdeli ob prihodu na toto Zemljico jim priporočam še tole=  Smiley!!!     Cheesy Wink Smiley

Živeli in bili živeti!  Smiley
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

D7
Ex Member

Reply #168 - 07.05.2010 at 12:57:11

ti si postal hujši kot tvoj mentor  Cheesy
Back to top

IP Logged

El Pesnik
5

Cosmic Balance
Everywhere
Reply #169 - 07.05.2010 at 13:01:19

Quote:

Oziroma: moj mentor je postal milejši kot jazst! Mwahahahahaha!!!  Cheesy Wink Grin
Back to top

No Water, no Moon

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #170 - 07.05.2010 at 13:39:07

El Pesnik wrote on 07.05.2010 at 13:01:19:
Quote:

Oziroma: moj mentor je postal milejši kot jazst! Mwahahahahaha!!!  Cheesy Wink Grin

To je tudi res... Grin
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #171 - 07.05.2010 at 18:05:14

Preobširna razlaga Krog je sporočilno popoln.Mi danes živeči,ga nismo sposobni s simboli sporočilno tako dodelati.Ne bom razlagal,ker ga je El Poeta že u nulo s svojo vsevednostjo,ki prekaša moje vedenje. Dokler bo Poet mislil,da nosilec vesoljne zavesti ni življenje-ampak nič-bo zame imel pretežke argumente.
El Poeta je enostavno prepameten zame s svojim ničem.Ne vem kako naj se z ničem spopadam.Nekaj česar ni ne morem ne dokazovati ne spodbujati !!! To bi moral El Poeta še razložiti-pojem neobstoja-ki je obstoj zavesti po njemu. Wink Wink Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #172 - 07.05.2010 at 18:13:55

Ta žitni krog je možno razlagati s očesom-svetlobo nad zemljo, ki jo s svojimi žarki ali vidnim poljem objema kot celoto. Na zemlji se vidi odsev te očesno-svetlobne dejavnosti, in zanimanje ostalih 7 krogov, katerim se približuje ta svetloba ali oko (spoznanje).

Dokaj primitiven prikaz z uporabo pravličnega števila 7. Iz geometričnega vidika dokaj enostavna izvedba. Če že kaj želi sporočiti, ni popolnoma nič novega, v glavnem brez veze, za pogledat in pozabit.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #173 - 07.05.2010 at 18:16:42

Včasih se je dobro umiriti se poglobiti vase,če razumeš,da mora imeti tvoj duh svobodo,da bi se lahko spojil z dušo.Tako,da lahko mirno povem,kdor želi najprej sebe spoznati mora vedeti,da je to njegov samodelujoč proces,ki je vezan tudi na zunanje sozvočje v njemu samemu. Pri ego tripu ni kompilacije v samo vesoljno sozvočje in ni osebnega zavestnega delovanja.Naveličal sem se vnanje teme in nenehnega ego otroškega nabijanja.  Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #174 - 07.05.2010 at 18:21:14

Quote:
Ta žitni krog je možno razlagati s očesom-svetlobo nad zemljo, ki jo s svojimi žarki ali vidnim poljem objema kot celoto. Na zemlji se vidi odsev te očesno-svetlobne dejavnosti, in zanimanje ostalih 7 krogov, katerim se približuje ta svetloba ali oko (spoznanje).

Dokaj primitiven prikaz z uporabo pravličnega števila 7. Iz geometričnega vidika dokaj enostavna izvedba. Če že kaj želi sporočiti, ni popolnoma nič novega, v glavnem brez veze, za pogledat in pozabit.

Lp,Igor

Igor kdo po tebi je to simbolno sporočilo zrisal??
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #175 - 07.05.2010 at 18:24:52

Po moje prikazuje simbol tretjega očesa..
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #176 - 07.05.2010 at 18:31:54

Nimam pojma, se s tem nise ubadal, ker ni popolnoma nič novega. Možno pa, ker je zraven vojaške baze in je povsem primitiven, da so ga naredili ti bebavi vojaki iz dolgcajta. Imajo helikopterje in so se igrali s kakšnimi žarki, da bi ljudje tuhtali, ker jr poleg neko romarsko središče z okroglim nasipom in nato okroglim jarkom znotraj.

Sama lokacija tega znaka pa je v koto dveh cest, kar je povsem lahka orientacija.

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #177 - 07.05.2010 at 18:33:14

Robi wrote on 07.05.2010 at 18:24:52:

Tretje oko in 7 čaker, kaj, hahaha

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #178 - 07.05.2010 at 18:36:10

Prikazuje dve vrednosti mase energije akomulirano in realizirano njuno sočasno EM zlivanje.Prikazuje njuno troedinst.V resnici ni nihče krogov pravilno preštel-Preštejte jih še enkrat.Zunanji temnejši krog ponazarja gravitacijsko polje znotraj katerega se preliva svetla-temna masno energetska vrednost. Oko je vidno vendar sočasno to oko pomeni veliko več kot mi razumemo. 7 krogov pomeni tudi časovno ciklično kodo. Simbol je v bistvu sporočilo, ki se navezuje na ponovni Horusov prihod na Zemlji itd.Še in še!! Smiley Smiley Lokacija je idealno izbrana zaradi same starodavne gomile,ki datira 4000-5ooo let nazaj.Gomila sočasno nakazuje na sam simbol in obratno. Če so se vojaki zajebavali potem so točno vedeli kaj sporočajo svetu.V to pa jaz dvomim. Pogledati bi morali tudi bilke in jim izmeriti EM sevanje.Če bi mi že imeli holograf tehnologijo 3D bi videli,da je ta žitni krog risan z njo. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #179 - 07.05.2010 at 18:45:28

Quote:

Tretje oko in 7 čaker, kaj, hahaha

Lp,Igor

Ja, res je. Nekdo nas opazuje.... Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 10 11 12 13 14 ... 16