vida wrote on 12.01.2007 at 09:18:38:gape wrote on 24.12.2006 at 13:13:46:še enkrat sem prebrala tole o "nedelovanju", pa moram priznat da tega principa nikoli nisem razumela

.
Zanima me, če mi kdo lahko pojasni ... ali se sprememba zaradi tega načina/principa v življenju pokaže prej v zasebnem življenju ali pa se morda pokaže prej v širši skupnosti, kateri ta oseba pripada
jest sm ga preprosto prepoznal - pri sebi - kot odsotnost delovanja - hotenega - gnanega z željami ...
nedelovanje se dogaja samo od sebe ... s pomočjo namere ...
nč dost ni treba delat ... matrat se pa sploh ne ...
če zapretiravam, se delo kr samo opravi ... rang ... opravi ga nekdo drug kot ti (osebno - sej fora je tkoitak v osebnosti in poistovečanju - na konc koncov smo vsi eno) ... ker je še nekdo drug tkoitak rabu to delo opravljeno met ... ne samo ti ...
če furaš nedelovanje ti, se ti bo pokazalo v zasebnem življenju
če pa bi ga furala država - ga začela furat - bi se pa verjetn najprej pokazalo v skupnem življenju - širši skupnosti ...
če (ti) mini pojasnim (nedelovanje)
se reče
jest hočem spremenit delovanje države in življenje v njej na bolje1. grem in delujem in delujem dokler nism predsednik vlade, da lahko RES neki spremenim
2. zapišem (npr na forum) KnowHow kako bi jest to naredu - spremenil življenje na bolje v sloveniki - od kle kjer sm zdej pa vse do šefa - ostali me skurcajo - najdejo morje lukenj - razrešim probleme iz osnovnega zapisa - in ostane text ki ti zadost natančno pove kako pridet do šefovstva, da boš šef, da boš to izvedu
ker seveda tisti ki je KnowHow pobral in ga uporabu ni jest - ma drugo osebnost in drugo kredibilnost - NE dela zdej tega kar je govoru da bo delu ko je na šefovstvo prhaju - zato ga tud use to mnogo jebe ... ker ko je gor prhaju je govoru ene druge reči ... take s kerimi se do šefovstva pride - pol jih je pa treba tud narest ... pa bi blo nedelovanje ...
za mene je to še vedno nedelovanje
čeprov šef ki je tm namest mene ne dela glih čizt tko kot sm jest nameravu (in nadaljeval, ko sm po KnowHowih že postal šef)
ampak ... časa še ni konc
čas je še
in to je nedelovanje
postavljanje namere
in potem potrpežljivo čakanje na nje uresničitev
če pa še nekoliko dodatno nedeluješ v to smer ... je to že to
samo še čas mora pretečt ...
stvar je provzaprov že sestavljena, samo še prizemljit se mora ...